Liebherr GP1476-21 - Reviews

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m***********@g******** 20-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel diepvrieskast van Liebherr, GP 1476-21

Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

9,0
Na lang zoeken op internet heb ik gekozen voor de Liebherr vrieskast, model GP 1476-21. Het is een mooie en stille tafelmodel diepvrieskast met 4 laden waar veel in kan (inhoud 103 liter). Ik ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • stil
  • er kan veel in
  • energiezuinig
  • stil
  • er kan veel in
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

c@m*************** 04-12-2023
  • Product gekregen

Bevalt erg goed, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

8,0
Hele mooie vrieskast Liebherr van m'n gemeente gekregen :)
Ik heb hem net, maar ik weet zéker dat ie veel zuiniger is als dat m'n oude vrieskist was.
Heel tevreden met de mooie ruime laden die er in zitten.
Je kan heel gemakkelijk met de toetsen aan de voorkant de precieze temperatuur instellen.
Super blij er mee :)

Reageer

f**n@y**o.com 13-09-2023
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

10,0
Top product. Ik zocht een nieuw tafel model vriezer ter vervanging van mijn oude. Deze is tien maal zuiniger in verbruik. Ik hoef het apparaat nooit meer te ontdooien door de ventilatie koeling. Genoeg ruimte, vier lades! En een goeie prijs via mijn verkoper. Zeer tevreden tot zover.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Nooit meer ontdooien
  • Stil
  • Mooi design

Minpunten

  • niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 03-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

10,0
Mooi degelijk apparaat. Doet wat het moet doen. Aanrader. Een aanwinst in ons huishouden.

Pluspunten

  • Makkelijke indeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

suusjimbo@hotmail.com 14-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt tot nu toe erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

8,0
Onze vorige vriezer ging kapot en wilde wel graag een LIEBHERR, dit keer vanwege de prijs alleen geen NoFrost gedaan. Maar hopelijk een goede keus geweest.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goed merk/product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a*****************@g******** 30-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

9,0
mooi en netjes afgewerkt
ideaal voor in de schuur als bij vriezer
en zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f********@u********* 17-05-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

9,0
Een uitstekende vriezer. Vriest als een tierelier en is geluidsarm. Ruime vriesladen, makkelijk toegankelijk.

Reageer

Hermine 20-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een tevreden gebruiker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

8,0
Goede indeling, betrouwbaar merk, geluidsarm en energiezuinig. Naar ons idee de juiste keuze voor een jarenlang tevreden gebruik.

Pluspunten

  • Indeling
  • Houdbaarheid verse groenten en fruit
  • Geluidsarm
  • Zuinig in verbruik
  • Materiaalkeuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 20-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

dit is een heel goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

10,0
Goed product en is zuinig met energie ruim genoeg met vier lades en hij is erg stil

Pluspunten

  • Zuinig
  • Gebruikt weinig energie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f********@u********* 27-01-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Liebherrwaardig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

10,0
De vriezer voldoet aan onze verwachtingen. Hij vriest als een tierelier en functioneert Liebherr waardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w********@m****** 08-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr, je haalt klasse in huis.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

9,0
Omdat onze oude vriezer na een botsing diverse deuken had opgelopen tijdens de verbouwing hebben we weer gekozen voor een Liebherr.
Onze oude vriezer was inmiddels 18 jaar en nog steeds prima in orde.
Dat geeft voor ons vertrouwen om opnieuw met Liebherr in zee te gaan.
Ik kan oprecht iedereen dit merk aanbevelen.

Pluspunten

  • vriesladen makkelijk schoon te maken
  • Mooi design met tiptoetsen
  • Bijna geen geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

n*********@g******** 15-12-2022
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

7,0
Ik had dit apparaat 3 weken geleden gekocht, het bleek dat dit nieuwe apparaat niet naar behoren werkte.
De leverancier Expert Breukelen, heeft een nieuwe bestelt , en vervangen

Reageer

e*******@z******* 03-12-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

9,0
Een stille vriezer met voldoende ruimte. Door de uitneembare glazen plateaus, is de indeling mooi flexibel.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruime inhoud

Minpunten

  • (Nog) geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r*******@z************ 29-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goes apparaat. Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

9,0
Ik heb al 4 jaar een vrieskist van Liebherr. Uitstekend apparaat. Ik wilde graag een 2de. Omdat de 1ste zo voldeed een gelijke vriezer gekocht. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p*********@z************ 28-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

9,0
Na een gesprek in de winkel heeft de verkoopster ons overtuigd van de degelijkheid van het apparaat
Deze is zeer zuinig in gebruik. De opslagruimte is oke.

Pluspunten

  • zeer zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r*******@g******** 21-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Liebherr tafelmodel vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de Liebherr GP147621 tafelmodel vriezer omdat deze in de schuur komt te staan.
Het heeft voldoende volume om producten in te vriezer en heeft een mooie maat zodat hij goed past.

Pluspunten

  • Groot volume
  • Mooie maat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

g*********@k********* 16-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer praktische vrieskast met mooi design.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

9,0
Al vele jaren een bekend en betrouwbaar merk.
Vrieskast van Liebherr aangeschaft vanwege het mooie en praktische design.
4 ruime / diepe laden waar tenminste een heel brood fatsoenlijk inpast zonder het erin te proppen.
Erg blij mee.

met vriendelijke groet,

GJ. Klein

Pluspunten

  • 4 ruime diepe laden
  • Glasplaten zijn makkelijk te reinigen
  • 2+5 jaar garantie = uniek!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**********@h********** 02-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Tevreden klant, goed product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

9,0
Uitermate stil en vlot werkend apparaat. Mooie vormgeving, zuinig. Stevig en handige indeling.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c***********@g******** 30-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Diepvries

Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

8,0
Naar aanleiding reviews op internet en prijs kwaliteit verhouding.
En het dit model was een no frost diepvries wat me wel aansprak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m************@g******** 12-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede vrieskast van hoge kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

10,0
Mooi model en zeer eenvoudig te gebruiken. Ook de extra zekerheid 7 jaar die Liebherr bied is een mooie bijkomstigheid. Ik heb al meerdere artikelen van Liebherr en is een prima product en van hoge kwaliteit.
Vandaar dat 7 jaar zekerheid met de goede garantie laat zien dat het product van hoge kwaliteit is.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Mooie vormgeving
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Heeft iets minder ruimte dan oude model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FVD 08-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

7,0
Tot nu toe erg tevreden over de vriezer die wij gekocht hebben.
Nu waren wij al eerder tevreden over het merk Liebherr omdat wij in het verleden al een koelkast hadden gekocht.
Ook tevreden met Budgetplan die goede voorlichting gaf en een goede prijsverhouding heeft tussen produkt en prijs.

Pluspunten

  • goede prijsverhouding
  • goed produkt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

peterotler7@gmail.com 16-06-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

7,0
De producten van jullie merk is wat betreft kwaliteit/prijs verhouding goed. En gaat vele jaren mee. De oude vrieskast heb ik heel lang gehad. Meer dan 10 jaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j*********@h******** 16-06-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

8,0
Gegaan naar de aankoop van LIEBHERR ivm goede berichten en service. Veel keuze en een hele goede uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p*********@z************ 10-06-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

9,0
Hadden dringend een nieuwe diepvries nodig en de reacties waren goed.
Bij witgoed gaven ze goede voorlichting en adviseerden ze deze diepvries i.v.m zuinigheid en gebruiks gemak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

a*****@h********** 29-05-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1476-21

Algemene score

8,0
Mooie compacte vriezer, geplaatst in de trapkast. Degelijk materiaal, mooi afgewerkt. Makkelijk af te lezen display en voorzien van superfrost!
Geleverd met 2 koel elementen, ideaal voor een dagje weg.
En niet te vergeten 7 jaar garantie!

Pluspunten

  • Super frost
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews