Siemens GS58NEWDV - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
365 liter
Steraanduiding
****

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GS58NEWDV op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Schilder Weert 18-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette degelijke vriezer voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEWDV

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit in vergelijk met gelijkwaardige Liebherr: meer dan € 600,- verschil, specs hetzelfde, inhoud zelfs iets meer
Enige zichtbare verschil zijn de drie lades in de Liebherr in plaats van de klepjes voor de plateaus in de Siemens.
Siemens heeft als extra een handmatige ijsblokjesmodule.
Liebherr heeft wel telescopische lades, maar voor het prijsverschil...

Wellicht iets kortere levensduur en meer energie verbruik, maar als de Siemens op is, kan ook weer een nog energiezuinigere nieuwe gekocht worden, bij Liebherr moet dan langer gewacht worden voor vervanging...
Verschil in energieverbruik € 10,00 op jaarbasis: reken uit op levensduur...

Siemens en Bosch hebben een gelijk model: enige verschil is de letter N op een andere plaats in het typenummer en de naam op de deur.

Pluspunten

  • Ijsblokmodule
  • Voor kleine mensen de klepjes en plateaus boven

Minpunten

  • Energieverbruik vs Liebherr
  • Telescopische lades

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Siemens vrieskast 25-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEWDV

Algemene score

10,0
Na vele jaren gebruik te hebben gemaakt van een niet energiezuinige en onoverzichtelijke vrieskist eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een grote vrieskast aangeschaft. Inhoud van de goed gevulde vrieskist paste probleemloos in de vrieskast, maar nu heel overzichtelijk en toegankelijk opgeborgen. Oude kist was een stroomvreter. Verwachten derhalve een lagere stroomrekening. Bij aankoop getriggerd door cash back actie. En de dealer vond het geen probleem om de oude kist een paar dagen later op te halen, zodat de nieuwe kast kon acclimatiseren en wij voldoende tijd hadden op de inhoud over te pakken.

Pluspunten

  • Overzichtelijke en grote opbergruimte
  • Energiezuinig
  • Handige optie voor maken van ijsklontjes

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jans 17-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tot nu toe prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEWDV

Algemene score

9,0
Ziet er stevig uit, deur sluit goed. Veel ruimte, ook voor bijv. pizzadozen. Tot nu toe zeer tevreden

Pluspunten

  • Robuust
  • Veel ruimte, ook voor grotere producten
  • Deur sluit goed af met grendel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk4711 19-08-2020

Grote vriezer

Geschreven voor: Siemens GS58NEWDV

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer tevreden, stil in gebruik en de ijsblokjes/lade is heel handig en zeer makkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

G 18-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote diepvries, voorzien van licht bij openen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEWDV

Algemene score

10,0
leuke aanbieding voor een grote diepvries. grote doorzichtige lades en voorzien van licht.
we hebben veel siemens apparatuur in huis, wat staat voor goede kwaliteit! wij zijn zeer tevreden!

Pluspunten

  • groot
  • overzichtelijk
  • handige ijsklontjes gedeelte
  • licht bij openen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk4711 12-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEWDV

Algemene score

9,0
Eindelijk genoeg ruimte in de vriezer en de ijsblokjes lade is nu heel erg welkom.
De vriezer is wel aan de grote kant, en is ook heel erg stil als die aan staat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 03-08-2020

Mooie grote vrieskast

Geschreven voor: Siemens GS58NEWDV

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lekker groot, fijne deursluiting. Krijg nu spullen van twee diepvriezers in een vriezer. Heel tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bert 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed overzicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEWDV

Algemene score

9,0
Mooie grote vriezer met goede verdeling van de laden. Door de doorzichtige laden goed overzicht van de inhoud.

Pluspunten

  • volume
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jippie: no frost! 02-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Jippie:no frost!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEWDV

Algemene score

10,0
Doet meteen wat hij moet doen: vriezen! Met als leuke gadget een ijsblokjesmaker.
De vrieskast is aangekocht omdat het telkens weer moeten schoonmaken en ontdoen van een dik pak ijs vervelend werk is. Maar als belangrijkste reden: veel minder energieverbruik dan de vorige vrieskast!

Pluspunten

  • laag energieverbruik A+++
  • no frost

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.V. 01-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEWDV

Algemene score

9,0
Onze oude vriezer was al ruim 25 jaar oud en nu was er een goede actie bij EP Tummers met daarbij ook nog eens een cashback-actie van Siemens. Gezien het energieverbruik van de oude vriezer was dus de keuze snel gemaakt.
Voordeel is dat we nu meer vriesruimte hebben als bij de oude vriezer. Ook het no-frost is een prettige bijkomstigheid, daar we in het verleden altijd handmatig moesten ontdooien.

Pluspunten

  • ruim
  • A+++ dus energiezuinig
  • no-frost systeem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker groot en geluidstil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEWDV

Algemene score

10,0
Gekocht omdat we 3 oude diepvriezers hadden en nu past alles in een zuinige diepvriezer.
We hebben nog wat plek over. Heerlijk apperaat

Pluspunten

  • Groot
  • Geluidstil
  • Zuinig
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker groot en geluidstil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEWDV

Algemene score

10,0
Gekocht omdat we 3 oude diepvriezers hadden en nu past alles in een zuinige diepvriezer.
We hebben nog wat plek over. Heerlijk apperaat

Pluspunten

  • Groot
  • Geluidstil
  • Zuinig
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter 13-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige ruimte, super deuropener

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEWDV

Algemene score

9,0
We hebben goede ervaring met siemens vaatwasser en wasdroger, keurig afgewerkt handig en stil.
Alles zit waar het zitten moet en het werkt soepel.
Ook het snoer met stekker is voldoende lang.

Pluspunten

  • ruimte
  • stil
  • bedieningspaneel veilig achter de deur
  • zuinig
  • reuze deuropener

Minpunten

  • zwaar maar is wel logisch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer