Tefal Tradition Grillpan - 26 cm - Gietijzer - Zwart - Inductie - Voorraadkasten

Tefal Tradition Grillpan - 26 cm - Gietijzer - Zwart - Inductie
Tefal Tradition Grillpan - 26 cm - Gietijzer - Zwart - Inductie
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Tradition Grillpan - 26 cm - Gietijzer - Zwart - Inductie op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Marjan25-02-2022
De pan heeft mooie hoge ribbels en een handig afgiet stukje aan de zijkanten. Ook is er een extra handvat om hem goed te kunnen vasthouden. Voor alles geldt wel, gebruik een ovenhandschoen want hij wordt loeiheet. De steel zelf is nog wel goed vast te pakken. Verder praktisch dat hij voor alle warmtebronnen geschikt is. Mindere punten kunnen zijn, dat hij natuurlijk erg zwaar is. Bij inductie/keramisch moet je hierom denken. Hij is voor een grillpan niet erg hoog, mogelijk is het daardoor dat hij wel wat spetterde. De buitenkant is van hetzelfde materiaal als de binnenkant, je ziet bij veel andere merken dat deze geëmailleerd is. Al met al is het voor deze prijs en kwaliteit echt een aanrader!
Stan30-01-2022

Eindelijk hamburgers als van de barbecue vanaf het fornuis!

Mooie degelijke grillpan, zorgt voor malse hamburgers net als van de barbecue. Zeker een aanrader!
Pluspunten
  • Design
  • Warmtevasthoudend
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Zwaar
Heleen29-01-2022

Fijne pan

Ik mocht deze pan testen van de insiders. Ik wilde al lang een grillpan en heb hem nu een paar keer gebruikt. Vooral vlees krijgt een mooie streep en wordt lekker mals. Door de hitte die goed in de pan zit kan je veel achtere elkaar bakken. Ik vind het fijn dat er geen anti aanbak laag op zit, dit zou niet goed zijn. Maar ook omdat die. bij mij vaak redelijk snel kapot gaan en je dan de pan weg moet gooien. Ik weet daarom nu al dat deze pan hele lang mee gaat. Daarnaast fijn dat hij is de vaatwasser kan.
Pluspunten
  • stevig
  • mooie strepen
  • duurzaam
Minpunten
  • zwaar
Bas Verhagen28-01-2022

Zeer goede grilpan!

Was opzoek naar een grilpan welke ook in de over kon. Deze gevonden en echt een pan voor het leven. Gietijzer gaat als je het goed onderhoud je leven lang mee. Op moment van schrijven twee keer er mee gegrild. één keer een biefstuk, welke met mooie streepjes uit de pan komt en overal even ver is door gegaard. ?Handig zijn de twee tuitjes aan beide zijdes van de grilpan. Simpele toevoeging, maar deze ontbreekt vaak wat betekend dat als je jus wil schenken het over de zijkanten en onderkant van de pan komt. De tweede keer ben ik op de groentetour gegaan en heb ik courgettes gegrild. Ook dit gaat perfect met deze gietijzeren pan. net als in een restaurant de mooie grilstrepen er op en toch nog zijn bite behouden. Met het vlees had ik wel wat moeite met schoonmaken met de hand door de ribbels en open structuur van het gietijzer. Kwam er gelukkig achter dat de pan ook in de vaatwasser kan, dus de volgende keer is dit geen punt meer :-)
Pluspunten
  • kwaliteit
  • kan in oven
  • kan in vaatwasser
Minpunten
  • zwaar
  • met hand soms lastig schoonmaken
Sannie128-01-2022

Robuste pan

Deze prachtige pan is een plaatje in je keuken en werkt goed op inductie. De pan past uitstekend op de grootste pit. Ik heb heerlijke hamburgers en paprika's kunnen grillen in de pan die een gelijke hitte afgeeft waardoor het grillen ideaal is. Schoonmaken gaat gemakkelijk, zorg er wel voor dat je gebruik maakt van de juiste vetten vanwege de hete temperaturen die gehaald kunnen worden.
Pluspunten
  • Goede warmte verdeling
  • Geschikt voor inductie
  • Kwaliteit
Matthysie27-01-2022

Prijzig, maar gezond, beter voor het milieu en gaat lang mee

Ik mocht via The Insiders deze pan testen. Ik wilde graag een gietijzeren pan waarmee ik makkelijk kon bakken en grillen. De pan doet het goed op inductie, sterker nog: ik geloof dat een zware pan uiteindelijk zuiniger qua verbruik. Toegegeven, je moet er wat energie instoppen om al het gewicht aan staal op te warmen, maar daarna kan de gaspit/ inductie flink omlaag. Dus beter dan een lichtgewicht pan Het is mooi homogeen warm en door de ribbels sijpelt het vet weg uit het vlees. M'n dochter wilde zelfs pannenkoeken erop bakken voor het effect :). Als laatste: met gietijzer ben je niet alleen gezonder bezig (de vrije komende elektroden werken als anti-oxidanten in je lichaam); er is geen anti-aanbaklaag op die het milieu beschadigd, want zelfs vervangers van de PFAZ zijn schadelijk. OK, de pan is prijzig, maar gezien de (verwachte) levensduur en alle andere voordelen, heb ik het er wel voor over.
Pluspunten
  • Gezond
  • Homogeen warm
  • In totaal minder energie nodig dan bij dunne pan
  • Goed schoon te maken
Minpunten
  • Zwaar (maar dat heb je met gietijzer)
  • Aan de prijs (maar dat verdient zich terug!)
Miep26-01-2022

Mooie grillpan

Heb deze grillpan gratis ontvangen om te testen. Heb hem inmiddels getest voor het grillen van zalm en het maken van tosti's. Werkt perfect op inductiekookplaat, binnen enkele minuten een visje gegrild. Handvat van de grillpan wordt niet te heet en is goed schoon te maken.
Pluspunten
  • Snel op temperatuur
  • Stevig
Minpunten
  • Prijzig
k************@l******26-01-2022

Uitstekende grillpan

Ik mocht deze mooie grillpan testen en hier heb ik afgelopen dagen zeker gebruik van gemaakt en zal de komende tijd hiervan ook gebruikmaken. Het is een zware grillpan, maar dit is voor mij gelukkig geen groot probleem. Hoewel het bij het afwassen soms wel moeilijk kan zijn. Je krijgt er gelukkig wel lekkere eten voor terug. De grillpan heeft naar mijn mening een zuiver design wat ik persoonlijk belangrijk vind. Ik gebruik deze grillpan vooral bij het maken van vlees, want dit is zo lekker en brengt een super smaak met zich mee. Deze grillpan raad ik aan iedereen aan, want het is het echt waard.
Pluspunten
  • Mooie design
  • Zwaar
Minpunten
  • Afwassen gaat moeilijk
Burcu26-01-2022

Fijne grillpan

Ik mocht deze grillpan testen en heb gedurende een aantal weken hier gebruik van gemaakt. De grillpan ziet er heel mooi uit en heeft een goede kwaliteit. Het is een zware grillpan. De grillpan heeft een leuke design. De pan is heel makkelijk in gebruik. Het schoonmaken in wel wat lastiger en neemt wat meer tijd in beslag. Maar dit is geen enkel probleem. Dankzij deze grillpan kan ik lekkere vlees maken. Ik gebruik deze grillpan vooral voor rundvlees/steaks. De grootte is ook fijn. Ik kan niet meer zonder deze grillpan. Ben je opzoek naar een kwalitatief goede grillpan, dan kan ik deze grillpan aanraden!
Pluspunten
  • Mooie design
  • Makkelijk in gebruik
  • Lekker vlees
RS9226-01-2022

Een grillpan van kwaliteit!

Wat is dit een fijne grillpan zeg! Je kunt er heerlijk mee grillen. Tot op heden heb ik er al lekkere hamburgers, kip maar ook courgette en paddenstoelen op gegrild. De pan ziet er goed uit en je ziet en merkt de kwaliteit! Daardoor is de pan wel wat zwaar in de hand. Ik vind het echt geweldig om het vlees eerst te grillen in de pan en daarna door te laten garen in de oven. Als je de pan alleen op het fornuis gaat grillen moet je wel goed opletten dat het niet aanbrandt. De pan is makkelijk schoon te maken. Ik ben heel blij met deze pan en zou deze ook aanbevelen.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede en stevige kwaliteit
Minpunten
  • De pan is zwaar in de hand
s***************@l******25-01-2022

Fijne grillpan

Mooie pan wat aan de zware kant, Na wat stukken vlees kan ik zeggen dat hij perfect grilt! Het is even wennen maar als je het eenmaal door hebt kwa temperatuur etc dan heb je een perfect stuk gegrild vlees of groenten !
Pluspunten
  • Mooi bak resultaat
Minpunten
  • Wat aan de zware kant
Luna24-01-2022

Kookt heerlijk, maar wel erg zwaar

Het is een perfecte pan om groente (en natuurlijk ook vlees en vis) in te grillen. Je hebt weinig vet nodig en de pan blijft erg warm over het hele oppervlak. Een groot nadeel vind ik wel het gewicht. Je weet waar je aan begint met gietijzer, maar deze pan is nog wel een stuk zwaarder dan een gemiddelde gietijzer braadpan. Met schoonmaken vond ik dat bijvoorbeeld ook best lastig, ik houd 'm niet heel makkelijk vast of omhoog met 1 hand.
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Kookresultaat
Minpunten
  • Gewicht
Julia23-01-2022

Ideale grillpan voor elk moment

Wat een heerlijke grillpan. Kwalitatief heel goed en gewoon een eye catcher in de keuken. Het gewicht is zwaarder dan een normale pan maar dat is te verwachten met een cast iron pan. De pan is erg praktisch en hij grilt alles goed. Schoonmaken is geen probleem, zeker niet vergeleken met andere grillpannen waar het vaak echt erg lastig is. 10/10
Pluspunten
  • Strak design
  • Kwalitatief goed
  • Grilt echt heel goed
  • Kan in de oven
  • Goed schoon te maken
Patrick verbeek23-01-2022

Mijn favoriete pan in de keuken

Mijn favoriete pan in de keuken. Of ik nu groente of vlees grill alles komt heerlijk uit deze pan. Ook daarna in de vaatwasser maakt het makkelijk schoon te maken. Echte aanrader.
Pluspunten
  • Fraai design
  • Vaatwasser bestendig
  • Groene en vlees grillen
Elisavdt9621-01-2022

Fijne stevige grillpan

Wat mij gelijk op viel aan de grillpan is dat hij erg zwaar was. Vaak voel je dan al dat je een goede pan in handen hebt. Nog een pluspunt is dat de pan op inductie kan en daar een goede pan voor vinden is soms nog knap lastig. De Tefal grillpan word goed heet en hiermee maakte ik de lekkerste grillburgers, kip of groentes. Wel vond ik hem wat lastig schoonmaken tussen alle ribbels door maar dat is opzich geen probleem Ik kan hem zeker aanraden voor liefhebbers van grillen.
Pluspunten
  • zwaar
  • Word goed heet
  • Mals vlees
  • Kan op inductie
Minpunten
  • Lastig schoonmaken
Mk8821-01-2022

Fijne kwaliteitspan

Wat een heerlijke kwaliteitspan. Gelijk als je de doos vast hebt voel je dat je een goede pan in je handen hebt. We hebben nu enkele keren vlees gegrilled met deze pan en de pan is snel warm het vlees is heerlijk mals. Fijne pan voor als je graag heerlijk gegrillde Hamburgers en groentes eet.
Pluspunten
  • Stevig
  • Kwaliteit
  • Snel warm
Minpunten
  • Redelijk zwaar
  • Tussen de 'spijlen' lastiger schoon te maken