Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 629,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA VW441CP - Volledig Geïntegreerde Vaatwasser - 14 Couverts - ConnectLife - 60 cm - Energieklasse A
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW441CP - Volledig Geïntegreerde Vaatwasser - 14 Couverts - ConnectLife - 60 cm - Energieklasse A op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik ben zeer tevreden met het product.
We hebben voorheen ook een Etna vaatwasser gehad waar we content mee waren. Daarna een ander merk maar deze was snel leverbaar en prijstechnisch binnen ons budget.
Lees eerst de gebruiksaanwijzing voor de instellingen qua wastablets en hardheid van je water. Dat maakt echt een groot verschil.
Zeer geluidsarm, wast goed schoon.
Plastic droogt niet volledig, daarintegen glas, borden en pannen heel goed. Al met al een prima aankoop.
Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch toen ik de ETNA VW441CP bestelde, maar ik ben echt positief verrast door wat dit apparaat te bieden heeft. Vanaf het moment dat ik hem uitpakte, viel de degelijke bouwkwaliteit meteen op. Het ontwerp oogt modern en strak, en het apparaat voelt robuust aan zonder overdreven zwaar te zijn.
Wat mij vooral opviel, zijn de functies – er is duidelijk goed nagedacht over gebruiksgemak en veelzijdigheid. De bediening is intuïtief, de instellingen reageren snel, en het apparaat levert consequent goede prestaties. Ook de extra functies, zoals energiebesparende modus of slimme connectiviteit, werken verrassend goed en maken het gebruik net dat beetje handiger.
Na enkele weken gebruik merk ik dat ik het apparaat steeds vaker inzet dan ik oorspronkelijk van plan was. Het doet precies wat het belooft – en zelfs iets meer. Kortom: de ETNA VW441CP heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit, gebruiksgemak en slimme functionaliteit in één pakket. Prima vaatwasser.
Ik ben tevreden met de vaatwasser. Hij is rustig en gebruikt weinig water. Verder heb je de mogelijkheid om verschillende programma's voor de vaatwasser te gebruiken. Je kunt o.a. kiezen voor een wasprogramma van 1 uur of voor een ecoprogramma van 4 uur.
De installatie ging redelijk soepel en handleiding daarvoor was redelijk duidelijk. Je moet wel goed kijken en de plaatjes juist interpreteren. Het opdraaien van de voorste pootjes kost wel wat moeite. Ik had ook geen steeksleutel 23 en de manier die beschrreven staat met schroevendraaier, werkt slecht. Maar het is met wat moeite te doen met een waterpomptang. Het achterste pootje opdraaien gaat weer super eenvoudig. De bevestiging voor montage van de kastdeur met klitteband om de plek goed te bepalen, is slim, maar als de deur toch niet goed zit en je haalt 'm er af, trek je vaak het geplakte klitteband mee eraf. Je kan dat misschien beter met twee personen doen en 'm in een keer goed er op zetten. 😉
Verder is het een erg ruim apparaat. Ruimer dan de machine die ik had. Dat komt ook omdat je eenvoudig het bovenste rek naar boven en naar beneden kan doen. Ook de indeling is erg handig met allemaal op- en neerklap onderdelen. De bestekbak die je kan plaatsen waar je wilt en kan schuiven is nog handiger. De rekken rollen er soepel en licht in en uit bij het in- en uitruimen.
De instellingen waren snel gedaan. Je moet wel even goed lezen welke optie aan en welke uit is voor bijvoorbeeld gebruik van vaatwasabletten. En ik zag een beetje op tegen de tiptoetsen, maar die reageren heel goed.
Er zijn genoeg wasopties, al heb ik alleen nog maar de eco stand gebruikt. Drogen gaat daarin wat minder, maar ik las in de handleiding dat dat ook aan de vaatwastabletten kan liggen. Al was het met de bijgeleverde A-merk vaatwastabletten niet veel beter. Dat zal toch het eco programma zijn, dat minder heet naspoelt, dus slechter droogt.
Wat echt opvalt is hoe stil dit apparaat is. Bijna niet te horen! En dan is er ook een nachtstand waarvan de handleiding zegt dat die nog stiller is. Die hoef ik niet eens te proberen. Zo stil is deze vaatwasser al.
De wifi die er op zit heb ik niet in gebruik. Het nut zie ik er nog niet echt van in. De vaat in- en uitruimen doet ie ook niet met wifi (helaas). Misschien is wifi handig voor een update, maar of dat nodig is en of dat gebeurt, kon ik niet vinden.
Ik heb deze vaatwasser nu een maand en ik ben er tevreden mee. Hopelijk houdt ie het net als de vorige ook 10 jaar vol.
Pluspunten
Hoe still de machine is
is echt een plus
Slimme indeling met rekken en accessoires
Handige bestekmand die op meer plekken neer te zetten is
Bij de 3 uur duur van het ecoprogramma hoorr ook iets van 1
5u drogen met de deur open. Je zou dan de vaat er al uit kunnen halen.
Minpunten
Droogt toch niet heel goed in het eco programma. Maar dat zal bij andere merken niet veel beter zijn.
Opdraaien voorrste pootjes kost wel wat moeite bij de montage
Bij montage deur het klitteband eerst heel goed aandrukken. Anders trek je het mee bij het eraf halen als je deur scheef zit.
Prima vaatwasser, maakt de vaat goed schoon.
Zitten voldoende programma's op.
De rekjes ogen goed maar zijn iets minder sterk (beetje gammel) als die van een miele vaatwasser (zit natuurlijk ook een behoorlijk prijsverschil tussen).
Al met al een goede vaatwasser, al zou ik de volgende keer toch wel weer voor een miele gaan.