ETNA VW738MC - Volledig geïntegreerde vaatwasser - RVS - Vaatwassers

ETNA VW738MC - Volledig geïntegreerde vaatwasser - RVS
ETNA VW738MC - Volledig geïntegreerde vaatwasser - RVS
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW738MC - Volledig geïntegreerde vaatwasser - RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Camiel W08-11-2023

Stille vaatwasser

Erg stille vaatwasser. Veel programma’s. Tot nu toe alleen de ECO stand geprobeerd. Vaat lijkt nog wat nat te zijn, maar wellicht komt dat omdat de deur niet automatisch open gaat na afloopd (advies keukenleverancier). Klein minpuntje; Piepgeluid bij toetsen indrukken zou ik graag willen uitschakelijk, maar dat is niet mogelijk.
Pluspunten
  • Erg stil
  • Veel programma’s
Minpunten
  • Piepgeluid toetsen
s**n@c**y.nl08-09-2023
Prima apparaat, droogt goed nadat de deur automatisch is geopend. Prima wasresultaat. Heel fijn dat je de cyclus in de gaten kunt houden via de WiFi, werkt perfect! Ook aan/uit zetten en programma kiezen via de app werkt goed, alleen moet je nog wel zelf een blokje in de machine doen 😅. Enige minpuntje: de bovenste korf is wel erg gammel/wiebelig.
SolariuS29-08-2023

Mooi apparaat

Mooi apparaat, lekker stil, eenvoudig te bedienen. Fijn dat hij met WiFi verbonden is, kan ik altijd de cyclus in de gaten houden. Na registratie op de Etna-site meteen gegarandeerd van 5 jaar garantie!
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • WiFi
  • Stil
Ivonne24-05-2023

Mega blij met onze nieuwe apparatuur van Etna

Gisteren is onze nieuwe droom keuken afgemonteerd. En wat zijn we blij met onze nieuwe apparatuur. Voornamelijk onze vaatwasser en de koelkast van Etna. De vaatwasser is stil en het toffe is dat hij zelf open gaat zodra hij klaar is met zijn wasbeurt. Wij gaan de komende jaren heel veel plezier van onze Etna apparatuur hebben.
Pluspunten
  • Is stil
  • Indicatie op de grond
  • Opent de deur na de wasbeurt automatisch
p**********@o**********04-04-2023

Fijne vaatwasser

Hij wast goed schoon, droogt ook perfect. Fijn dat deur opengaat als hij klaar is. Via WiFi starten is geweldig? Makkelijk in gebruik ook. Manden wat wiebelig.
Pluspunten
  • Wifi
  • Deur open als klaar
Minpunten
  • Manden wat wiebelig
g*********@g********30-06-2022

Een aanrader

De vaatwasser doet wat we er van verwachten. Prima apparaat. We kunnen hem van harte aanbevelen. Prima programma's
Pluspunten
  • Tijd
  • Droog