Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VVW6030AW op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gbeek 18-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6030AW

Algemene score

9,0
Een afwasmachine zonder ingewikkeld gedoe. Duidelijk en overzichtelijk en doet prima wat hij doen moet.
Vergeet niet die 3 jaar extra garantie in orde te maken. Dit apparaat raad ik graag bij je aan

Pluspunten

  • half gevuld programma aanwezig
  • duidelijke uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

v**n@g**l.com 27-03-2022
  • Product gekocht

Toppertje Inventum Vaatwasser VVW6030AW

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6030AW

Algemene score

10,0
Goede vaatwasser, mooi design, voldoet aan onze verwachtingen, goede prijs kwaliteit verhouding.

Reageer

wh koelink 10-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hulp bij een lastige klus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6030AW

Algemene score

9,0
deze machine hebben we deze week geleverd gekregen, vlotte service via Bol.com en keurig op de plek gezet. Onze bevindingen zijn dat dit een hele fijne machine is voor een redelijke prijs. De vaat is blinkend schoon en het geluidsniveau is niet storend. We denken dat deze een topmachine moet zijn gelet op de garantietermijn van 5 jaar.

Pluspunten

  • mooi design
  • schone vaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**s@g**l.com 25-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6030AW

Algemene score

8,0
Voor deze lage prijs, krijg je een degelijke machine. Fijn aan deze machine is dat er een kort programma op zit (maar 50 minuten) en dan heb je toch een zeer schone en droge vaat. Ook prettig dat je een halve lading kan draaien. Prijs / kwaliteit verhouding is naar onze mening prima. Ook de indeling is prettig, overzichtelijk en goede verdeling voor zowel borden als glazen. In bestekmand ook voldoende ruimte voor alles.

Pluspunten

  • Snel programma
  • Eco programma
  • Fijne indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ties 23-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6030AW

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser heeft een Strak design,
genoeg keuze qua programma's,
En goede prijs kwaliteit verhouding
En de garantietermijn was erg aantrekkelijk naar registratie

Pluspunten

  • Prijs
  • Programma

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

T**e@h**l.com 12-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top Product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6030AW

Algemene score

10,0
Hele fijne, en mijn allereerste, vaatwasser. Nou ik kan je vertellen dat ik er heel blij mee ben, en we kunnen echt niet meer zonder in dit huishouden.
Maakt mijn, vaak vuile, vaat elke keer weer uitstekend schoon.
Prijs vond ik prima,
top product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 25-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top Product !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6030AW

Algemene score

10,0
Mooi product, goed kwaliteit doet wat het moet doen. Reinigt hardnekkig vuil, van ovenschalen, pannen tot het kleinste bestek. Ik ben er heel tevreden mee!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 01-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De vaat komt er schoon en droog uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6030AW

Algemene score

10,0
Boven verwachting goed.
Genoeg programma's om uit te kiezen. Handige 'halve belading' functie bespaard energie en water.
Fijn dat je kan zien hoe lang het duurt voordat hij klaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tml hellemons 15-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

een aanrader voor een schonen vaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6030AW

Algemene score

8,0
prijs/kwaliteit wat men kan verwachten wel een voor een 2 persoons huishouden daarom is hij zo compact vaat zeer schoon en zuinig in gebruik

Pluspunten

  • zo klaar met de vaat
  • komt er droog uit
  • zuinig

Minpunten

  • niet voor grootte huishoudens

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vaatwasser 04-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum vaatwasser VVW6030AW

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6030AW

Algemene score

9,0
De vaatwasser bevalt boven verwachting. Heel veel waar voor je geld. Het apparaat is stil, snel en de vaat komt er blinkend uit. Zeer makkelijk te bedienen. Veel makkelijk in te stellen programma's.

Pluspunten

  • Zeer prijsvriendelijk, veel waar voor het geld.
  • Stil, snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer