Philips BEARDTRIMMER Series 3000 Baardtrimmer - BT3226/14 - Tondeuses en trimmers
Philips BT3226, echt een aanrader.
Sinds een aantal weken gebruik gemaakt van de Philips BT3226. Wat direct opvalt is de hoogwaardige afwerking van deze trimmer. Hij voelt goed aan en ligt goed in de hand. De trimmer is super nauwkeurig in te stellen en ook qua reinigen en accuduur is het een verademing in vergelijking met mijn oude. Er content mee. Een aanrader.
Pluspunten
- Instelmogelijkheden
- Eenvoudig te reinigen
- Accuduur
Minpunten
- Geen
Goede trimmer met uitstekende accu en solide messen
De baardtrimmer heeft een eenvoudig maar solide uiterlijk.
De baardtrimmer ligt ook goed in de hand.
Het opzetstuk is eenvoudig te verwijderen en weer goed terug te plaatsen, zonder dat de stand van de trimmer veranderd.
De plaats van de instelknop was even wennen maar is geen belemmering. De stand is goed in te stellen en veranderd niet ineens.
Het lift en trim systeem is wat grof en zou mijn inziens iets fijner uitgevoerd kunnen worden. Dit lift en trim systeem is misschien geschikter bij iets langere beharing. Om het product te testen heb ik het product ook uitgeprobeerd onder de oksels en op de borst. Hierbij is het lift en trim systeem minder prettig en prikt af en toe in de huid.
Wat meteen positief opviel was het gebruik van de trimmer met de batterij ipv bedraad. Dit verschil was nauwelijks aanwezig en het vermogen van de trimmer is met de batterij zeker goed te noemen. Ook de accuduur is positief. Bij langer gebruik blijft het vermogen van de trimmer stabiel.
Het resultaat is gelijkmatig en goed te noemen. Rondom de mond kan het resultaat nog strakker gemaakt worden door de stand iets lager te zetten. Ook zonder het opzetstuk kan je het resultaat nog iets strakker krijgen. Rondom de wangen en in de nek zou ik het resultaat nog strakker willen krijgen met de trimmer. Nu doe ik dit met een ouderwets mesje.
De mesjes zijn degelijk, scherp en goed schoon te houden. Ik zou het borsteltje in de body van de trimmer weggewerkt willen hebben. Nu heb ik het borsteltje en de trimmer nooit bij elkaar.
De prijs/kwaliteit verhouding is zeker goed te noemen.
Pluspunten
- accuduur
- vermogen met accu is nagenoeg gelijk dan bedraad
- eenvoudig te reinigen
- solide messn
Minpunten
- opzetstuk prikt in huid
Trimmer die erg fijn werk
Dit product geeft een hele fijne trimervaring tijdens het trimmen. Het product ligt ergonomisch goed in de hand en heeft een goed contactoppervlakte met de huid. Ook de levensduur van de trimmer is lang. De duur van de trimbeurt is erg kort omdat alle haren in één keer verwijderd worden. Verder heeft de trimmer een professioneel en robuust uiterlijk
Pluspunten
- Levensduur
- Uiterlijk
- Ergonomie