Samsung QE65QN800B / TV screen / 65 / 2022

Samsung QE65QN800B / TV screen / 65 / 2022 - Televisies

65 inchQLED8K UltraHD

Samsung QE65QN800B / TV screen / 65 / 2022 - Televisies

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 56 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung QE65QN800B / TV screen / 65 / 2022 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

BC van D28-11-2022

Aankoop Samsung 65 QN800B is een goede keuze

Mooie Samsung 65QN800B gekocht, wat een mooi scherp beeld-kleuren natuurgetrouw en via een Sonos systeem ook een perfect geluid. Geen licht inval en super vlak tegen de muur, complete aansluiting weggewerkt in een dressoir dus geen zichtbare kabels. Dit is echt een aanrader voor een redelijke prijs. Ben
Pluspunten
  • Beeld / Kleuren
  • Geen lichtinval op het scherm
  • Super geluid met een Sonos systeem
  • Dun en vlak tegen de muur en geen zichtbare kabels
  • Rand tv minimaal
Minpunten
  • nvt
t***************@i***********27-11-2022

Mooie vormgeving! Klantvriendelijke interface! Eenvoudige installatie! Uitstekende qualiteit
Pluspunten
  • Qualiteit
b*******@z*******27-11-2022

Zeer mooie tv

schitterende mooie tv heel blij mee Samsung maakt heel goede tv's heb altijd al Samsung gehad
Pluspunten
  • mooi beeld
  • zeer helder
  • mooi toestel om te zien
l*********@g********26-11-2022
5.0

tegenvaller

5.0
tv gekocht, snel geleverd, uitgepakt en volgens uitgebreide meegeleverde instructie in elkaar gezet en aangesloten, en wat denk je............. hij doet het niet. de samsung helpdesk kreeg um ook niet aan de praat. slechte ervaring met deze samsung. mijn vorige samsung tv heeft het 14 jaar probleemloos gedaan, hoera!!
Pluspunten
  • snel geleverd
Minpunten
  • hij doet het niet
e*********@h**********25-11-2022

Akin

Toe aan een nieuwe TV en gelijk de meest geavanceerde gekocht. Heb ook een flinke korting gekregen en toen was de keuze gelijk gemaakt.
Kaanders24-11-2022

Bevalt erg goed

Had reeds Samsung tv,was daar zeer tevreden over,nu groter beeld gekocht,65 inch,geweldig mooi beeld,net alsof ik in de bios zit,zeer aan te raden
r******@h**********24-11-2022

Goed

Mooie TV, beeld zuiver. kleuren zuiver. Natuurfilms ik ben blij met nieuw tv
Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
Minpunten
  • Niks
  • Niks
c*************@h**********24-11-2022
4.0

Slecht beeld

4.0
Veel instelmogelijkheden. Helaas is bij mij het beeld niet scherp / korrelig en flikkerd bij snelle beweging. 8k earc hdmi kabel zit er al tussen.
c***************@g********24-11-2022

Heel mooie tv

Prachtig helder beeld, maar instaleren hebben wij wat moeite, hier moet je echt even de tijd voornemen.
Minpunten
  • in de winkel werd gezegd geen weerkaatsing
  • maar dat klopt helaas niet
Ruud Frieling23-11-2022

Scherper beeld kan haast niet

Nieuwe tv gekocht en na wat onderzoek kwam deze de Samsung QE65QN800BTXXN als beste keuze voor ons . Na dat ze hem keurig geleverd en geïnstalleerd hadden kon het genieten beginnen . Van alle gelezen ervaringen van andere gebruikers kommen we tot de conclusie ze hebben allemaal gelijk wat een geweldig en vooral haarscherp beeld tv kijken wordt nu nog meer genieten .
Pluspunten
  • Scherp beeld
  • mooi geluid
Minpunten
  • nog niet gevonden
r************@g********23-11-2022

prijzig maar het geld waard

Ongelofelijk mooie tv, aan de prijzige kant maar dat zie je ook terug in de mooie afwerking en de kwaliteit van hrt beeld en geluid. De kleine afstandsbediening is even wennen maar na een paar uur wil je eigenlijk al niet meer terug. Je kan hiernaast ook een telefoon koppelen en deze als afstandsbediening gebruiken. Zoals verwacht mag worden werken de menus snel en is het toevoegen van extra apps op de tv een eitje.
Pluspunten
  • beeld
  • afwerking
  • geluid
  • smart features
Minpunten
  • prijzig
  • scherm is zo dun dat verplaatsen eng is
r***@o**********23-11-2022

Zeker een aanrader en een aanwinst in je kamer

Super tv, het beeld is verbluffend, ik kan iedereen deze tv aanbevelen. Vooral een aanwinst bij mijn ps5, beelden spatten van het beeld af, zeer blij mee.
Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Zeker het geluid dat is perfect
  • Zeer gebruiksvriendelijk menu
  • Processor is super snel
m*****@l******20-11-2022
Super tv. Ook de bediening is makkelijk. Goed geluid. In de winkel werd geadviseerd om de tv eerst zonder soundbar te proberen en later eventueel een soundbar te kopen. Dus niet de instelling:zoveel mogelijk te verkopen.
l***********@g********20-11-2022

Samsung Qn800B

Wat een mooie televisie! Ik moest even nadenken over 65 inch, maar tv kijken wordt een belevenis.
Pluspunten
  • Beeld
  • Scherpte
w****@h**********19-11-2022
Mooi beeld en natuurlijke weergave.product voldoet aan de verwachting. Tevreden over de aankoop.
j*******@g********18-11-2022

Eindelijk een tv die mij snapt

Na diverse Sony Bravia tv toestellen, gekozen voor deze tv ivm zijn mooie kleuren scherpte en kijk beleving
Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Echte kleur beleving
  • Opties ook mooie tv
Minpunten
  • Nog niet gevonden
s******@l*******17-11-2022

samsung Q65qn800b

heb net 1 dag en supper tevreden, heb de 65", wat een beleving van het beeld. heb lang getwijfeld, maar de investering is het echt waard!! een echte raanaander
Pluspunten
  • beeld
  • gebruiksgemak
  • geluid
  • mogelijkheden
m************@g********12-11-2022

Wat een topkeuze! 8k en slechts 17mm dun??

Heel goed gekeken welke tv we wilde aanschaffen. We hadden een 55inch Curved Samsung en hebben met een beetje twijfel de switch naar 65inch gemaakt. Net opgehangen met de Samsung uitra slim fit muurbeugel direct overtuigd dat we echt een topkeuze hebben gemaakt Voor deze 8K televisie. Super scherp, mooie kleuren en met de wandhouder zeer straks tegen de muur!
Pluspunten
  • Superdun
  • Scherper gaat het niet worden
Minpunten
  • Geluid iets meer van verwacht
r**********@l******11-11-2022
Mooi beeld en makkelijke instellingen, Je sluit hem snel aan en gelijk kijken. Stap voor stap instellen en kan eigenlijk niet mis gaan. Ook voor ouderen is deze tv een aanbeveling.
Pluspunten
  • Beeld
  • gebruikshandeling
Johnny08-11-2022

Top keuze

Top product en eenvoudig te installeren. Mooi afgewerkt, prachtig beeld en geluid.
Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
b****@b***********13-08-2022

next level

Dit is meer dan tv kijken alleen. Het is een ervaring op zich om te delen. top beeldkwaliteit
Pluspunten
  • haarfijn beeld
  • gebruiksvriendelijk
Vandevelde06-08-2022

Televisie kijken op topniveau

Dit is televisie kijken van een heel andere dimensie. Aan onze muur hangt enkel deze televisie en meer is ook niet nodig. Wij hebben zowat alles van Samsung en deze televisie hoort daar nu ook bij.
Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
Minpunten
  • Nog niet gevonden
s*************@k*********02-07-2022

Verbetering van het kijkplezier

Televisie is een prima aankoop. Vanwege de ruime afstand tussen bank en tv geeft dit een veel prettiger en rustiger kijkplezier.
Pluspunten
  • Beter zicht op details
Minpunten
  • Ruimte pakker
h********@g********26-06-2022

Topmodel TV met te warme/hete one connect box

TV heeft een goed beeld, echter met de te warm / heet wordende one connect box ben ik niet tevreden.
Pluspunten
  • Tv heeft goed beeld
  • Mooi plat
  • Losse one connect box
Minpunten
  • Koeling one connect box onvoldoende
  • Afwerking onderzijde tv
a*********@h*********15-06-2022

Neo Qled65 8K