Philips 65OLED935 / OLED screen / 65 inch / 2020 - Televisies
65 inchOLED4K UltraHD
Adembenemend mooi
Telkens een Adembenemende mooie ervaring als je een film kijkt!
Contrasten en kleuren zijn waanzinnig goed, ook het geluid dankzij de Bowers & Wilkins soundbar is geweldig! Ik heb tevens twee DTS Play-Fi rear speakers en een subwoofer op deze OLED+ aangesloten voor de ultieme geluidservaring.
Ambilight is een ware toevoeging van deze Tv en maakt het allemaal nog mooier, kortom film kijken was nog nooit zo leuk,
Pluspunten
- Ambilight
- OLED+
- Bowers & Wilkins Subwoofer
- Google interface
- 4x HDMI ARC
Minpunten
- Verslavend
Top beeld en geluid
Gewoon super tv! Wat een beeld en geluid, top!
ben het volstrekt niet eens met eerdere reviews; enkel subwoofer probleem, maar dat is bij de update mei opgelost?
Enige negatieve punt vind ik de single tuner; alleen opnemen als je niet kijkt of dezelfde zender kijkt? Deze tv onwaardig
De afstandbediening is glad en toetsen kort op elkaar; maar zelfs via app te bedienen trouwens
Er zijn te veel instelmogelijkheden
Verder gewoon super design
Pluspunten
- Beeld en geluid
- Design en materialen
- Heel veel instellingen
Minpunten
- Single tuner voor opname
- Afstandbediening glad
- Heel veel instellingen
DTS Play-Fi
Dure soundbar volledig overbodig als je surround geluid wilt. Oplopssing Philips koop een aparte soundbar
Geweldig beeld en geluid
Vandaag deze nieuwe Oled ontvangen, Wat een beeld en geluid, het spettert echt van de muur, vooral die 4-zijdige Ambilight! We hadden 2 jaar geleden ook al een Oled (3 zijdig Ambilight) ook al een schitterend beeld, maar deze nog schitterender, vooral ook door de soundbar, waar een indrukwekkend geluid uit kwam. Eenmaal Ambilight altijd Ambilight!!!!