Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Formaat beeldscherm is prima, batterij duur is goed, werkt snel en gemakkelijk. Snel gekoppeld aan mijn telefoon. Gebruiks vriendelijk!
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super fijne tablet werk ook lekker snel en batterij gaat ook lekker lang mee
Echt helemaal blij met deze aankoop en raad het iedereen aan
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze tablet cadeau gekregen van mijn vrouw, die had er goede recensies over gelezen. En inderdaad dit is een super tablet zeker voor de prijs. In alle opzichten beter: sneller, lichter, helderder scherm. Aanrader voor de gemiddelde gebruiker!
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een fijne tablet en alles. Hiervoor had ik een iPad, maar dit is beter mee te werken dan een iPad.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ik ben mega blij met mijn samsung tablet. snel, helder, makkelijk in gebruik. 1 dingetje is dat heel soms kan ik het scherm niet in horizontale stand krijgen. misschien weet ik niet hoe ik dit kan verhelpen.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel gebruiksvriendelijk. Gezien het grote geheugen waardoor ik meer op kan slaan is deze tablet wel wat duurder dan de gemiddelde tablet maar ik vind het dat zeker waard
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel fijne tablet. Doet wat hij moet doen.
Het design is mooi, de kleur. Het beeld is helder en de camerq is goed
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne tablet, had hem al een tijdje op het oog. Hij doet precies wat hij moet doen. Ik ben er erg tevreden over.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel fijn apparaat wat voldoet aan mijn wensen, de bijbehorende spen is een super toevoeging! Makkelijk te schakelen tussen telefoon en tablet wat mijn laptop overbodig maakt.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik was eerst altijd Apple fan, maar nu dat ik een Samsung heb wil ik niks meer anders dan Samsung. Wat is dit een geweldige tablet, handig voor school, filmpjes kijken op YouTube en super handige noties. Ben er super blij mee!!
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Samsung is gewoon goed,zowel tab als telefoon. Zou niet anders willen. Vaak discussie met iPhone gebruikers, maar de foto's zijn veel beter.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Je merkt duidelijk het verschil sneller en meer mogelijkheden dan de oude maar die was ook al wat jaartjes oud en natuurlijk was dit ook een samsung tab s2
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede tab wilde dat voor tekenen en hij doet het prima. Mooi beeld en geluid. Handige S pen bij. Leuk voor filmpje kijken ook
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede tablet voor algemeen gebruik . Ook goede prijs. Veel mogelijkheden en heeft extra accessoires.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] N meerdere Samsung tablets gekocht en getest te hebben is deze een blijvertje. Ik kan geen dure tablet kopen maar deze is geschikt voor mij. Heb er inmiddels 2. 1 die op Wifi werkt en 1 waar een simkaart in kan. De S pen, daar moet ik nog aan wennen. Formaat scherm is goed met 10,5Inch. Tablet is ook niet zo zwaar. Zelfs buiten een goed beeld. Tablet op moment van schrijven precies 10 maanden oud. Jammer dat die Galaxy buds niet standaard meegeleverd worden.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Had een I pad maar vind deze veel fijne werken
Beeld helder foto's mooi en fijne bediening
Ben heel blij met deze aankoop
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ding doet precis wat ik wil. niet te klein niet te groot.
goeie prijs kwaliteit verhouding.
Suit goed aan op de rest van mijn samsung prducten.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Alle apparaten dat wij hebben zijn van uitstekend kwaliteit, ruim voldoende t.v , mobiel en diverse andere
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vind deze tablet de beste voor school en leren! De tablet is er snel en gemakkelijk te besturen. Ik gebruik hem vooral voor school en samenvattingen natuurlijk is hij ook goed voor spelletjes en netflix enzo. Top tablet, echt een aanrader!
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Pen werkt fijn op de tablet. Goede kwaliteit, helder beeld. Batterij houdt lang vol. Ik raad de tablet aan
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?
Heb je al een account? Log dan hieronder in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Klik hieronder om in te loggen.