Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB - Reviews

Specificaties
Opslag
64 GB opslag
Schermgrootte
10,4 inch scherm
Platform
Android
Bekijk 13 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Herman Leys 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, scherm met mooi kleuren,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
Ik ben 100% tevreden qua werking, prachtig beeldscherm , gemakkelijk te bedienen, een echte aanrader.

Pluspunten

  • Goede beeldschermresolutie
  • Prima prijskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 02-01-2021

Van iPad naar Samsung

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Altijd een iPad gehad. Nu boor Samsung gekozen vanwege de o.a. opslag capaciteit.
Even wennen aan gebruik, ook qua maat maar bevalt goed. Snelheid prima, goede beeldkwaliteit.
Stylus is echt van toegevoegde waarde en ook erg blij met mijn keyboard.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Reus 18-12-2020

Super Tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
S6, loopt super, veel nog te ontdekken, gebruik hem zakelijk & Privé accu gaat lekker lang mee.
Samsung is een prima investering.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rednas 17-12-2020

Beste aankoop van het jaar

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Bijzonder prettige tablet, uitermate geschikt voor 's avonds op de bank filmpje kijken of nog even wat mail wegwerken. Gekocht met het toetsenbord, handig voor het typen van langere stukken tekst. Fijn scherm, alleen de zwarttinten soms in films wat wazig. De s-pen die erbij zit werkt goed, twijfel alleen hoelang deze het vol gaat houden bij regulier gebruik. En (volgens mij) zijn er geen losse punten verkijgbaar voor deze pen. All-in-all mooi ding, erg tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Appie 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm, werkt snel en heeft erg handige Stylus-pen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / grijs / 128 GB

Algemene score

10,0
Fijn werkende tablet met groot geheugen, een erg prettige en handige optie is de Stylus-pen.
De body voelt lekker stevig aan en samen met de originele Samsung cover is het een mooi en praktisch apparaat. Ik ben er erg tevreden over.
Kortom, een luxe tablet voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • Groot geheugen
  • Snelle werking
  • Groot scherm
  • Erg handige Stylus-pen
  • Snel opgeladen

Minpunten

  • nog geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RFeije 13-11-2020

Geweldige service en uitstekend goede tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Wat navraag gedaan over termen van de Tablet S6 lite die nog onduidelijk waren. Maar door uitstekende medewerking van Samsung medewerker. De juiste tablet gekozen. Heerlijk model voor thuis en op het werk. Ook de cover met toetsenbord een prima uitkomst, fijn relaxed toetsen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Vic86 03-11-2020

Beautiful, powerful and smart

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
I was amazed with the small size and weight, yet very powerful and fast. It has great capacity storage and room for extra if needed (via card). The pen is stylish as the tablet. The camera is decent, so it could be better. however most of my pictures are done with my phone and now I love to see them in the great screen of this tablet. Money well invested and with the sales from Samsung it was a great deal. Felt in love with it, and not wonder, how often you find this mix - beautiful, powerful and smart.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 31-10-2020

Top ding!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Vandaag de samsung galaxy tab s6 lite gekocht en ik ben er super blij mee! Loopt lekker soepel, scherp beeld, mooie kleuren, simpelweg gewoon een top ding.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 31-10-2020

Super, zoals beschreven.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Heel snel, mooi groot. Je kunt er alles mee.
Ook het pennetje is handig en werkt altijd.
Dit is gewoon een telefoon alleen dan groter!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 28-10-2020

Zeer fijne tablet!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Ik dacht eerst dat mijn oude tablet nog wel toereikend was, maar niets is minder waar. Wat ben ik blij dat ik toch deze tablet heb aangeschaft. Fijn groot scherm, alle mogelijkheden, lekker snel en installeren een makkie. Dacht dat de pen ook gewoon een leuk extraatje was, maar ook die gebruik ik nu volop.
Mocht je twijfelen, ik zou 'm aanraden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 27-10-2020

Voldoet aan alle wensen

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Wij als gezin maken al heel ons lven gebruik van jullie producten en wij hebben er nooit geen problemen gehad met de apparaten.

Nu we dit tablet hebben gekocht voor mijn oma om haar toch een beetje in de digitale wereld te krijgen zijn er een paar ogen open gegaan voor haar. Ze kan nu met ons videobellen zodat we toch nog elkaar kunnen zien en afstand kunnen bewaren van elkaar.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 26-10-2020

Awesome android Tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Awesome tablet in it´s price range. Light, fast, and very good display. Feels like premium, and the SPEN is an spectacular add. The original Samsung cover is perfect, light and very well built. Perfect match, and must buy optional item!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

LieVar 22-10-2020

Mooi, snel en handzaam

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Vandaag de tablet supersnel ontvangen. Instellen zo gebeurd met Samsung account en direct klaar voor gebruik. Stylus werkt erg prettig en aantekeningen worden gelijk verwerkt. Ben heel blij met mijn aankoop
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 19-10-2020

Geweldig toeste

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Voldoet aan al mijn wensen raad hem iedereen aan die een betaalbaar maar vooral een snelwerkende tablet zoekt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

RobbyV 16-10-2020

Wat een tablet !

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Ik snap niet dat ik dit niet eerder heb gekocht.
Enkel maar goede punten voor deze tablet.
Snelheid , het pennetje , goede beeldkwaliteit, alles is gewoon TOP aan dit product
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mahnoor 16-10-2020

Tab S6 lite

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Goed product mensen zeurde over de helderheid maar het is een prima product. Pen schrijft lekker in het ligt is de camera beter ik zou het iemand aanraden die veel notities moet maken en een student is
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 15-10-2020

Werkt fantastisch!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Hij werkt super snel, hij heeft ook veel opslagruimte! Er was geen gedoe met het installeren van de tablet. Het pennetje die er bij is geleverd werkt immens fijn eindelijk geen vingerafdrukken op mijn scherm!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 14-10-2020

Altijd blij met een Samsung product

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Ben altijd blij met een Samsung product.
Samsung tablets 2 x
Mobiel telefoon 2×
Galaxy watch

Super tevreden met apparaten en service van Samsung.
Ik zou heel heel graag ook een galaxy watch 3 willen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 13-10-2020

Alles in één

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Het is een tablet met mooie design en de mogelijkheid om met een pen te werken. En met simkaart mogelijkheid mooi voor optimale gebruik. Kort gezegd ben blij en tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JM Thijssen 13-10-2020

Fantastisch kleurenscherm, alsof alles echt is

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / blauw / 64 GB

Algemene score

10,0
Tablet is razendsnel, geeft mooie heldere kleuren weer.
Films en video's afspelen is nog nooit zo mooi geweest.
De S-Pen is ook erg handig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews