Braun IS 5155 - Stoomgenerator - Wit/Paars

Braun IS 5155 - Stoomgenerator - Wit/Paars - Strijkplanken

Braun IS 5155 - Stoomgenerator - Wit/Paars - Strijkplanken

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun IS 5155 - Stoomgenerator - Wit/Paars op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jeanny04-02-2023

Blij met deze aanschaf

Ligt goed in hand, stoomt prima, licht in gewicht, ergonomische zool en makkelijk bij te vullen.
a*********@i*********03-11-2022

Goed

Je kan er goed mee strijken. Niet zwaar en makkelijk in gebruik. Zeker aan te raden
Tiny27-10-2022

zeker een aanrader

Pas 1 dag in gebruik maar hij ligt fijn in de hand en geeft een mooi resultaat. Verder is het een mooi en compacte stoomgenerator.
Pluspunten
  • mooi compact
  • geeft een goed resultaat
  • Hij ligt fijn in de hand
Minpunten
  • nog geen
w*******@h**********16-10-2022

De juiste keus gemaakt.

Update: Het product voldoet volledig aan de verwachting. Zeer tevreden. Klein puntje. het snoer opbergen is voor verbetering vatbaar. Review 25-06 Dit strijkijzer voldoet helemaal aan de verwachtingen. Prettig in gebreuik, ligt "lekker" in de hand.
j*****@h******15-10-2022

super ijzer strijkt super echt een aanrader

super strijkapperaat de eerste waar de temperatuur niet van in hoeft te stellen doet dat zelf super en hij strijkt geweldig fijn klein strijkijzer en niet zo zwaar echt een aanrader
Pluspunten
  • lekker klein en licht ijzer
  • niet zo zwaar super
DG24-09-2022

Prima apparaat

Compact apparaat. Het strijkijzer is relatief licht en het werkt prima. Goede stoomkracht.
Pluspunten
  • licht ztrijkijzer
  • goede stoomkracht
  • compact apparaat
Miranda19-09-2022

BevAlt goed

Strijkijzer is licht, eerste strijkbeurt beviel goed(ook verticaal). Strijken blijft een vervelende klus maar met de Braun gaat het je sneller af. Apartst doet wat nodig is. Ontkalken nog niet geprobeerd.
Pluspunten
  • Licht
  • Maakt strijken eenvoudiger
b**********@h******18-09-2022

aanrader

prijs kwaliteit verhouding zeer goed . lekker licht van gewicht en natuurlijk in 1 keer kreukvrij !!
h*********@h******13-09-2022
Is licht en handig in het gebruik, stoomt snel vanwege boiler functie, voorraad water is ruim.
yvette10-09-2022

bevalt erg goed

aantrekkelijk design, licht in de hand, goede specificaties, aantrekkelijk geprijsd
Pluspunten
  • design
  • gewicht
v******@h**********08-09-2022

Top aankoop

Hoge kwaliteit, strijkbout is niet zwaar en voldoen aan alle wensen! Zeker een aanrader. Vorige Braun ook heel (lang) plezier van gehad.
Pluspunten
  • kwaliteit
  • functies
  • resultaat strijkwerk
Minpunten
  • je moet toch nog zelf strijken :-D
Anemoon02-09-2022

Top Stoomsysteem strijkijzer

Superfijn krachtig apparaat. Zelfs de kinderen kunnen strijken, omdat je geen temperatuur hoeft in te stellen. Dit vanwege de iCare technologie
Stoom uit Hengelo23-08-2022

Was Braun. Blijft Braun.

Na een vorige Braun stoomgenerator weer gekozen voor een Braun. Was goed en is goed. Nu een iets lichter strijkijzer, maar dat bevalt wel. Container kan nu rechtstreeks onder de kraan gevuld worden. En nog meer stoom.
Ilse16-08-2022

Nog maar net in bezit, positief!

Ik heb dit product gekocht omdat het 2x als beste is gereviewd. Mijn xxx stoomgenerator gaf het na 2 jaar en 2 maanden al op. Behalve dat ie stopte met stomen, ging hij ook vreselijk brommen en lekken. Voor mij dus geen xxx meer. Omdat ik graag een licht strijkijzer wil is mijn oog op Braun gevallen. De strijkbout zelf is heel licht, zeker in vergelijking met andere merken. Ik heb hem net en dus nog maar even gebruikt. Hij is heel snel warm, de stoomstoot aan alleen de punt van de zool vind ik handig. Ook het verticaal stomen lijkt me ideaal maar nog niet uitgeprobeerd. Wat me opviel is dat het snoer en zeker waar hij aan de strijkbout bevestigd is wel warm wordt. Ik voelde het een paar keer tegen mijn pols aan. Mocht ik er last van houden, dan ga ik proberen om er tape omheen te doen, ik was nog even bang dat ik me eraan zou branden. Verder positief over de eerste keer proberen!
Pluspunten
  • warmt snel op
  • verticaal stomen
  • stoomstoot bij punt
Minpunten
  • snoer wordt warm
marcelsmeets69@gmail04-08-2022

braun care style 5

pas gekocht vandaag reeds 1 maal gebruikt ,maar werkt goed naar verwachting.
Pluspunten
  • strijkt fijn
  • handig in de hand liggend
info@robugrootkeuken.nl29-07-2022

prima

Goed product, hiervoor hebben we ook een braun gehad. bijna het zelfde type. deze was altijd goed bevallen. Dus de keuze was snel gemaakt. Zal deze ook bij vrienden aanbevelen. Gr. Robert
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • kwatileit
k**********@g********27-06-2022

Braun

Strijkt lekker en veel stoom, kleren zijn zo glad. Deze is beter dan mijn vorige strijkijzer
Pluspunten
  • Veel stoom
h****@n**************24-06-2022

super stoomstrijkijzer

we hadden eerst een soortgelijk model van Siemens, maar deze is veel lichter en sneller dan die siemens.
Pluspunten
  • zeer licht
  • snel op temperatuur
  • handig op de achterkant neer te zetten
  • watertank uitneembaar
h***********@h**********10-06-2022

Super apparaat

Ik strijk graag en veel..uren aan één stuk...na altijd met gewone apparatuur gewerkt te hebben me nu laten adviseren en voor deze machine gegaan....het lijkt wel of ik minder hoef te doen, ideaal!!!
Pluspunten
  • Super stoom
  • Licht gewicht
maria29-05-2022

fijn strijkijzer

Zeer licht strijkijzer en handige strijkzool gaf de doorslag voor de aankoop van het strijkijzer. Wel belangrijk dat hij ook goed stoomt
Pluspunten
  • lichtgewicht
  • fijn strijkzool
Willem Janssen29-05-2022

Strijken wordt nu een hobby

oude stoomgenerator gaf de geest (Philips) ,online een andere stoomgenerator besteld, echter deze was duidelijk niet diegene die we hadden gemeend te hebben gekocht. Apparaat retour gezonden via BCC te Beneden Leeuwen, ziedaar met een goede begeleiding en advies ,gekomen tot de aankoop van een Braun stoomgeneratorIS5155WH. Onze zoon zijn overhemden 12stuks kleding v.d. kinderen en beddengoed, waren een mooi object om het apparaat uit te proberen. automatische temperatuur instelling en lichte strijkijzer, gaven/geven een perfect strijkresultaat, onze dochters willen nu ook hun strijkgoed komen brengen.
Pluspunten
  • lichte strijkijzer
  • hoge stoom druk
  • automatische temperatuur instelling
Minpunten
  • niet gevonden
  • niet gevonden
e*********@g********19-05-2022
Goed aangeschreven, goed geholpen, goede reverenties ruime garantieperiode.
h********@h**********05-05-2022

Prima product. Hiervoor had ik ook een Braun strijkijzer maar de nieuwe versie is duidelijk verbeterd. Het geen betekent dat ik met veel pleziert strijkt. Groetjes,
w*****@k*********18-03-2022

Stoomgeneratoorstrijkijzer

Het stoomgeneratorenstrijkijzer Gekocht i.v.m. Dat hij een stuk lichter is dan de andere merken, en hoop op Duitse degelijkheid.
Pluspunten
  • Licht
  • Degelijk
g*******@g********03-03-2022

goede prijs kwaliteit verhouding

Braun stoomgenerator gekocht op goed advies van medewerker en inderdaad prima strijkijzer voor dat bedrag.