Ik heb onlangs het Philips stoomstrijkijzer mogen uitproberen en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. Dit strijkijzer is compact en eenvoudig te gebruiken. Het was gewoon een kwestie van uitpakken en meteen aan de slag gaan. Je hoeft de temperatuur niet in te stellen. En verder zit er alleen nog een knop zodat het apparaat zichzelf kan ontkalken. Super makkelijk. Bovendien is het fijn dat je je geen zorgen hoeft te maken over het verbranden van oppervlakken, aangezien het ijzer veilig op de strijkplank kan blijven staan. Wat me ook opviel, is hoe snel het strijkijzer opwarmt en hoe krachtig de stoomfunctie is. Zelfs de meest gekreukte kledingstukken werden moeiteloos gladgestreken. Met een stoomkracht van 6,5 bar overtreft dit strijkijzer duidelijk mijn vorige exemplaar met maar 5 bar. Het verschil is echt merkbaar - alles wordt moeiteloos kreukvrij.De snoerlengte van 1,6 meter is meer dan voldoende. Kortom, ik ben zeer tevreden met dit strijkijzer en ik kan het echt aan iedereen aanbevelen.