Beste deals -19% prijsdaling
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8ALL5 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**********@g******** 22-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleed weer als nieuw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

9,0
Ik heb vaak oppashonden over de vloer....haren dus....als de stofzuiger over het kleed en het laminaat is geweest is er geen haar meer te vinden en ziet ket kleed eruit alsof het opnieuw de originele kleuren weer heeft aangenomen!!
Daarbij is hij gemakkelijk in het gebruik en maakt niet al te veel lawaai!
Kortom ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Geen lawaai
  • Makkelijk op te bergen
  • Geen haren meer
  • Doet goed zijn werk
  • Vloerkleed weer als nieuw

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annet 16-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Superfijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

9,0
Echt een stofzuiger die aan je verwachtingen voldoet! Super zuigkracht, ver bereik,vanuit 1 stopcontact het hele huis door, handige hulpstukken altijd bij de hand, stille stofzuiger en volgt je probleemloos door het huis.

Pluspunten

  • Extra lang snoer
  • Grote zuigmond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 08-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

9,0
Wat een geweldige stofzuiger!
Alle hulpstukken bij de hand. De extra lange snoer van 15 meter is zeer praktisch in gebruik. Stil genoeg (voor een stofzuiger). Zuigt krachtig, zuigkracht traploos instelbaar.
Erg blij met deze aankoop. Veel plezier van.

Pluspunten

  • Zuigt krachtig
  • Hulpstukken bij de hand op de slang
  • Extra lange snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j********@z******* 19-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

9,0
Onze 16 jaar oude Bosch stofzuiger was nog prima qua zuigen alleen het snoer rolde niet meer op! Daarom wegens ruimtegebrek met opruimen nieuwe Bosch stofzuiger gekocht!

Pluspunten

  • Zuigkracht prima

Minpunten

  • borstelhoudertje onhandig en tapijtborstel hard
  • losmaken van stang/slang was bij oude makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Als je deze koopt dan ben je zeker tevreden. 03-05-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, maakt weinig lawaai en zuigt heel goed op.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

10,0
Ik heb een Bosch stofzuiger gekocht in de Media markt serie 8 en ben gelijk tevreden. Het was niet duur, het is niet luidruchtig en het zuigt geweldig.
Al met al ben ik tevreden over deze stofzuiger.

Pluspunten

  • weinig lawaai
  • zuigt erg goed op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**********@h********** 02-05-2022
  • Product gekocht

Top stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

9,0
Goede zuigkracht
En makkelijk in omgang!
De stekker haalt automatisch in ook zeer handig.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Licht

Reageer

Tal 30-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

8,0
Goede krachtige stofzuiger. Ideaal met de stootranden erop en de zwenkwieltjes eronder. Het aparte handvat vinden wij ook erg fijn in gebruik. Prijs kwaliteit echt prima! Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Handvat
  • Zwenkwieltjes
  • Stootranden
  • Lang snoer
  • Aparte zachte opzetborstel

Minpunten

  • Maakt meer geluid als dat er werd vertelt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

f**********@l****** 28-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super fijne stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

9,0
Super fijne stofzuiger.
Goede zuigkracht, maakt weinig geluid en heel prettig in gebruik. Luxe product voor een heel fijne prijs!

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Maakt weinig geluid
  • Handzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b*******@l****** 26-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Enorme zuigkracht en een stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

10,0
Super stille stofzuiger die erg goed zuigt als hij het doet. Eerste stofzuiger deed helemaal niets maar toen ik terug ging kreeg ik gelijk een andere mee en die is echt geweldig net als de service.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • bijna geruisloos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 19-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige zuigkracht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

10,0
Deze Bosch stofzuiger is zeer krachtig, hij zuigt geweldig. Ook de bijgeleverde hulpstukken zijn handig.

Het "extra" handvat welke aan de zuigslang is bevestigd wordt als zeer prettig ervaren.

Absoluut geen spijt van deze aankoop.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Handvat
  • Lang snoer

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ronald 06-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

10,0
Top stofzuiger, veel kracht en een mooi lang SNOER, ideaal om het hele huis in inkeer te zuigen met 1 stopcont.. Aanrader

Pluspunten

  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessicahoning@hotmail.com 03-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

9,0
We hadden al zo'n type stofzuiger.
Echt super een heerlijk lang snoer stil kwa geluid.
Hebben er nu eentje bijgekocht zodat we boven en beneden er een hebben

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Geluid is stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

t***********@h********** 30-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heel mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

8,0
zuigt goed en een mooie uitstraling ik raad iedereen aan om zo stofzuiger te kopen

Pluspunten

  • zuigt goed
  • lange snoer

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

k***************@h********** 28-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

8,0
Stil,zuigt goed,fijne lange snoer, kan er fijne draaibewegingen mee maken. Top stofzuiger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harma 20-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekregen

Fantastische stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

9,0
Altijd de Bosch Free gehad en nu de nieuwe serie 8 gekregen. Fantastische stofzuiger, de extra wieletjes op de stofzuigermond maakt dat de stofzuiger zeer gemakkelijk alles mee pakt, zuigkracht is echt heel erg goed. Enig minpuntje vind ik het kliksysteem van de mondstukken.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Mondstuk
  • Lengte snoer
  • Stil

Minpunten

  • Bevestiging mondstuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**********@g******** 20-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

10,0
Ligt lekker in de hand ergonomische handvat
Lange steel waardoor je minder hoeft te bukken
Goed draaibaar
Lang snoer
Zuigt perfect

Eerder een dyson gehad voor mij nooit weer.

Pluspunten

  • Goed draaiend voetstuk
  • Lange steel hoeft bijna niet te bukken
  • Zuigt hard
  • Perfect geschikt voor vloerbedekking of tapijt
  • Lang snoer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 16-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

9,0
Stille krachtige maar toch krachtige stofzuiger. Eerst van plan om een steelstofzuiger te kopen maar na proberen van verschillende merken toch voor deze bosch met snoer gekozen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 09-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Blij met deze keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

9,0
We hadden altijd een Miele stofzuiger en waren hier zeer tevreden over. Nu overgestapt naar en Bosch wat best spannend was even. Een mooie lichte stofzuiger met uittekende prestaties. Het lange snoer is inderdaad erg makkelijk. We hebben deze stofzuiger pas een paar dagen. Dus over hoe lang deze stofzuiger mee zal gaan kunnen we nu nog niks zeggen.

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Lange snoer
  • Goede zuig kwaliteiten

Minpunten

  • De hulpstukken zitten er los bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marian 06-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bosch goede koop en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

10,0
Stofzuiger is stil, heeft een lang snoer- dus goed bereik, mede ook door de soepele zwenkwieltjes die onder de stofzuiger zitten. Mooi degelijk design, stang met soepele klik uit te schuiven. Meerdere fijne en handige borsteltjes worden erbij geleverd. Super krachtige zuigkracht. Filter in de stofzuiger is uit wasbaar (geen gedoe meer met doekjes in venster plaatsen), hepa filter dus perfect bij stof allergieën. Goede aankoop en nu tijdelijk ook nog 30 euro cash back. Top Bosch, zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

o************@h********** 04-03-2022
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

10,0
Het product getest in de winkel. Hij is stil, zuigt heel goed en uitstraling is heel mooi.

Reageer

Cobus 04-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

9,0
Beste stofzuiger.

een degelijk en betrouwbaar apparaat.
zuigt super!! daarbij is de stofzuiger erg handig en flexibel in het gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LesGra 17-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nooit meer een ander!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

8,0
Na het ontzettend tegen vallen van onze dure steelstofzuiger van een ander merk, weer terug naar een stofzuiger met een stofzak. Wat een geweldig ding! Robuust en kan tegen een stootje. Wordt niet alleen gebruikt als stofzuiger, maar ook als 'auto' door de kinderen. Extra fijn dat de stofzuiger een slang van 15 m heeft. Verder kun je de zuigkracht ook of aanpassen naar wens en met de verschillende opzetstukken, is het haast onmogelijk dat deze nergens bij komt.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Meerdere opzetborstels
  • Verschillende standen
  • Robuust, maar wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k************@o**** 17-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

10,0
Ik heb deze geweldige stofzuiger gekocht.
Het heeft een moderne uitstraling en werkt zeer stil. Nu is mijn huis elke dag schoon. Ik raad het met heel mijn hart aan

Pluspunten

  • Stil
  • Ziet er goed uit

Minpunten

  • Gebrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p********@g******** 14-10-2021
  • Product gekocht

Goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

8,0
De Bosch BGL8ALL5 is een prima stofzuiger, wendbaar, met een groot bereik, redelijk stil, goede zuigkracht, voldoende en goede accessoires. Ondanks dat je de zuigkracht goed kunt regelen blijft het zuigen van vloerkleden inspannend. Dat is de reden dat het geen 10 is, maar in alle eerlijkheid: dat had onze vorige stofzuiger (ander merk) ook.

Reageer

p********@g******** 11-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger Bosch BGL8ALL5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ALL5

Algemene score

8,0
Het is een prima stofzuiger, wendbaar, met een groot bereik, redelijk stil, goede zuigkracht, voldoende en goede accessoires. Ondanks dat je de zuigkracht goed kunt regelen blijft het zuigen van vloerkleden inspannend. Dat is de reden dat het geen 10 is, maar in alle eerlijkheid: dat had onze vorige stofzuiger (ander merk) ook.

Pluspunten

  • Groot bereik
  • Flinke en regelbare zuigkracht
  • Wendbaar
  • Voldoende accessoires voor diverse oppervlakken
  • Redelijk stil

Minpunten

  • Het zuigen van tapijten blijft zwaar werk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews