Na het einde van onze Miele Parket en Co stofzuiger wilden we ook weer wat goeds terug. Met deze bosch dachten we dat te kopen. Vooral gekozen omdat de stofzuiger zo stil is. Dat klopt zolang je er geen tapijt mee zuigt. Wij hebben allemaal harde vloeren. Er is enorm veel zuig geluid en de wieltjes van de zuigmond ratelen als een slechte kermis attractie over de tegels. De zuigmond krast op onze vloeren.
Het ontwerp oogt mooi maar is super onpraktisch. De aan uit knop steekt uit. Telkens als wij de stofzuiger opruimen stoot je tegen deze knop aan. Levensduur van stofzuiger en kast waar hij in gaat????
Het handvat boven op is wennen kan er mee door. Het ontwerp van de uitschuifstang is mooi maar niet praktisch en de eerste delen zijn al stuk. Hoe heeft iemand bij Bosch dit kunnen bedenken? De opslag van de accessoires aan de stang: waardeloos. Het ligt nu onder in de kast en wordt niet gebruikt. Zuigmondjes die je moet vouwen voor een tweede functie. Het is allemaal erg fragiel.
Hij zuigt op ons 3m2 vloerkleed prima en is dan ook stil. Maar voor een huis met harde vloeren een absolute afrader.
Minpunten
- Ontwerp
- Fragiele toebehoren
- Krast op de harde vloeren
- Veel zuig lawaai met harde vloeren stand