Dyson DC33c Stubborn - Steelstofzuigers
Krachtige stofzuiger, makkelijk in gebruik, ook het schoonmaken. Vooral schone uitgeblazen lucht (dus geen muffe stofzuiger stank..).
Licht nadeel is dat bij het opbergen de steel nog uitsteekt.
Mijn eerste zakloze stofzuiger, en wat een goede beslissing. De Dyson is compact, zuigt fantastisch en werkt echt prettig. Wendbaar, makkelijk op te bergen en een kek uiterlijk maken stofzuigen bijna leuk. Door de transparante bak waarin je het vuil ziet rondzwieren, word je extra gemotiveerd. Legen van de bak is simpel, net als het wassen van de filter. En als je per ongeluk iets opzuigt dat je terug wilt (munten, lego) dan is dat eenvoudig te doen.
Door de verschillende opzetstukken heb je allerlei mogelijkheden om stof goed weg te kunnen zuigen.
Vormgeving is super en ideaal dat je geen stofzuigzak meer hoeft!
Ik heb de Dyson nu enkele weken in mijn bezit en ben erg tevreden. Het 'spacy' uiterlijk is uiteraard persoonlijk, maar we hebben we het over een stofzuiger. En wat voor een stofzuiger. Het is allereerst heel fijn dat je geen zakken meer hoeft te verwisselen. Het vuil is gemakkelijk te verwijderen en de filters zijn gemakkelijk schoon te houden. De zuigkracht is ook heel goed, soms zelfs wel te sterk (misschien het enige minpuntje?), maar dan is het heel gemakkelijk om lucht toe te voegen en 'lichter' te stofzuigen. Het apparaat volgt gemakkelijk en is flexibel. Niet perse heel licht in gewicht, maar prima de trap op te tillen. Fijne stofzuiger dus.
Ik heb de Dyson DC33C Stubborn nu enkele weken in huis. Het zuigen met de Dyson DC33C Stubborn is zo makkelijk en geeft zo'n geweldig resultaat. Na de eerste keer dat ik de Dyson DC33C Stubborn gebruikte zagen mijn huisvloeren er super schoon uit. Echt stofvrij. Het verschil met andere stofzuigers is enorm. De zuigkracht is heel simpel in te stellen zodat ik ook losse matten in de hal gewoon mee kan stofzuigen. Het reinigen van het apparaat is zo simpel, met een druk op de knop leegt het stofreservoir zich in zijn geheel. Geen vieze stoffige zakken. Het in en uitnemen van het stofreservoir gaat dmv het indrukken van een enkele knop. Reservoir blijft afgesloten tot dat je hem boven de vuilcontainer houdt en weer een knopje indrukt. Heb nog nooit zo'n geweldige stofzuiger gehad. Een aanrader voor een ieder.