Dyson DC33c Stubborn - Reviews

8,3 Lees 28 reviews
Specificaties
Vermogen
750 watt
Energielabel
A
Draadloos
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 28 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bakker 10-03-2016 Product maand in bezit

Spijt van aanschaf

Algemene score

5,3
Een overprijsd product dat zijn naam niet waar maakt. Zuigkracht echt wel goed, alleen omdat er een vernauwing in de slang zit blijven wat grotere stukken hangen. En door deze vernauwing is er ook kunstmatig een hogere zuigkracht gecreëerd. Het stofreservoit is dusdanig dat er ook bijna alleen maar stof in kan en geen grotere dingen. Gaan die er wel in dan maakt het reservoir een groot kabaal omdat het er in rond blijft draaien. En zonder deze herrie maakt de stofzuiger al een irritant geluid. De bevestiging van de stang aan de stofzuiger wanneer je hem opbergt is er een van het soort....laat maar zitten. Snoer is te kort, zuigkracht niet instelbaar en borstel is voor zachte vloerbedekking, wil je voor harde vloerbedekking moet je een andere zuigmond bijkopen voor een idioot bedrag. Ik heb de Dyson weer verkocht en onze oude Philips weer gepakt. Onderdeeltje van € 25.- gekocht en weer verder met de Philips. Nooooooit meer een Dyson maar gewoon de Philips met stofzuigerzak. Topmachine die Philips. Ruim €125.- goedkoper, langer snoer, veeeel stiller, zuigt "alles" op en hobbelt lekker achter je aan. Daaag Dyson, tot nooit!!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
adjeenharry 16-09-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
prima zuigkracht ,wat lawaaierig bij de plintjes wat minder mogelijkheden maar verder prima stofzuiger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Carinadejongste 14-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,5
op 04/03/2015 heb ik een Dyson Stofzuiger HM5-EU-FKA6231A gekocht.
De stofzuiger bevalt mij totaal niet en dat had ik niet verwacht voor deze prijs.
De aankoop prijs is het dubbele van wat ik in gedachten had maar een goede stofzuiger vind ik erg belangrijk omdat deze dagelijks gebruikt wordt in een gezin met kinderen en dieren.
De aanmerkingen:
-maakt veel geluid
-valt regelmatig om
-slang zuigt snel vacuüm doordat deze makkelijk dubbel vouwt
-voet van de stofzuiger is te hoog (kan niet onder de kast en bank).
Ik heb om dit op te lossen een parketborstel erbij gekocht maar dit werkt dus niet op vloerbedekking .
Ook vindt ik 2 borstels niet handig (erop / eraf en mee nemen naar de bovenverdieping)
De originele voet is niet makkelijk te verstellen van vloerbedekking naar gladde vloer.
-het handvat op de slang veroorzaakt een zere pols omdat je je hand dichtgeknepen om het handvat constant draait. Als je hand meer open is draait je pols minder en heb je ook geen last van je pols.
-de buis is te kort... en zo lang ben ik niet...
-de buis is van plastic en dus statisch... er blijven aan de buitenkant kattenharen aanhangen wat er niet uit
-Het snoer is te kort... ik moet nu veel vaker een ander stopcontact opzoeken
-Er heeft al 2x iets in de slang vast gezeten (de slang loopt van rond naar plat en dan blijft het net voor het platte gedeelte hangen.... waar je het bijna niet meer uitkrijgt).
-De opvangbak koppelt lastig los / en vast
-Het doorzichtige gedeelte van de opvangbak is na 2x gebruiken dof, en ziet er meteen niet mooi meer uit, dit is zonde voor zo’n mooie stijlvolle stofzuiger.

Voor deze aankoop was ik ook in het bezit van een zakloze stofzuiger: Electrolux ZUA3810 waar ik over deze opmerkingen nog nooit heb nagedacht....

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Goed
helma1966 14-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
wij hebben de Dyson niet zo gek lang in huis, maar het is een geweldige stofzuiger. Ligt makkelijk in de hand, niet te zwaar.
De hulpstukken zijn goed, de zuigkracht echt geweldig beter als al die andere stofzuigers die wij gehad hebben.
Wij krijgen een mailtje als de filter (nog niet gehad) schoon gemaakt moet worden. Wij verzorgen 't goed zo blijft de stofzuiger lang bestaan. Het kost wat maar dan heb je ook wat. Het is echt het geld wel waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wiellems 09-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
prima stofzuiger, zuigt erg goed, makkelijk te legen, klein minpuntje is het geluid, maar dat neem ik op de koop toe.
Een prima aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
joostvm 04-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Topding. Je betaalt meer, maar dan heb je ook meer: een stofzuiger die het wel doet. Zuigt als de beste, praktisch in gebruik, m.n. makkelijk te legen en plat zuigvlak, waarmee je goed overal bij kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Moniqe van Breemen 02-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Zuigkracht is prima. Wel even wennen met zuigen want vooruit zuigen tegen plint zuigt hij geen stof op. Als ik zuigvoet kwart slag draai wel. Degelijk apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
brandsma-rypma 31-05-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,2
voldoet prima, zuigkracht heel goed, handig te legen en schoon te maken, veel beter dan de oude dyson, handig de attributen erbij, slang zit goed bevestigt aan de stofzuiger in tegenstelling tot de oude.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
jc.kranendonk 31-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Een prima stofzuiger met een geweldige constante zuigkracht.
In vergelijk met mijn vorige stofzuiger(een Miele)een duidelijk verschil.Bij de standaard hulpstukken mis ik wel een spleten zuighulpstuk wat ik wel bij mijn oude stofzuiger had.Bij het stofverwijderen blijft in de middelste cycloon nog wel eens wat fijnstof (poeder)hangen.De duurzaamheid schat ik nu in omdat het gebruik nog tekort is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Cont16 30-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Ruim een maand gebruiken wij deze deze stofzuiger. Moderne vormgeving en techniek. Geen "gedoe" met zakken en makkelijk schoon te maken. Het verwijdermechanisme van het filter e.d. ziet er niet echt solide uit. Dit moet het gebruik in de tijd nog uitwijzen.
Ondanks het mindere vermogen dan onze vorige zuiger wordt het wel schoner dankzij o.a. de extra borstel voor harde vloeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Frans154 29-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Stofzuiger nu een aantal weken in bezit.
Moderne vormgeving en techniek
Minder vermogen dan mijn oude stofzuiger. Merk echter geen verschil in zuigkracht.
Moest even wennen aan het legen van de stofopvangbak. Constructie lijkt kwetsbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Johnbuskens 29-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Geweldige stofzuiger. Zuigkracht is heel goed. Goed schoon te maken en de hulpstukken heb je altijd bij de hand. Geen gedoe met stofzuigerzakken. Kortom een plezier om mee te werken.

John Buskens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
conanandxena 29-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Het is een heerlijke stofzuiger, makkelijk schoon te maken na gebruik en voelt solide aan. De hulpstukken zijn makkelijk te wissen. Ik gebruik de turbo- en mini turboborstel en deze doen hun werk meer dan prima. Stof verdient nu echt en er komen ook geen fijne deeltjes uit de stofzuiger terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
fgroeneveld 29-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Het is een fijne en krachtige stofzuiger! Het legen gaat ook prima. Alleen als er een kraal of iets dergelijks ligt gaat hij dit in de opvangbak ronddraaien wat nogal getik oplevert. Verder maakt hij vrij veel lawaai met zuigen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Thea Beekhuijsen 29-05-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,8
De Dyson DC Stubborn hebben wij nu een half jaar in gebruik wij zijn uitermate tevreden met deze geweldige stofzuiger en willen nooit meer een stofzuiger met zak hij is gemakkelijk in het gebruik heeft een fijne verstelbare steel en volgt je moeiteloos ook het leegmaken en schoonmaken van het filter is zo gebeurd dus voor iedereen een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
w.van oostehout 29-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,8
ik had al een dyson maar dacht dat hij kapot was,na 6 jaar .dus ik koop een nieuwe want ik ben super tevreden het is een geweldige stofzuiger!!!! deze nieuwe is nog fijner niet zo zwaar en draait makkelijker,lekker lang snoer dus ook weer een geweldige stofzuiger. ik wil niks anders meer als een dyson,het enige wat ik lastig vind is de prijs maar ik heb het er graag voor over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Veronica59 29-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,5
Zuigt goed, snoer had wel langer gemogen. Het uiterlijk vindt ik niet fraai maar dat is niet het belangrijkste van een stofzuiger.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
buck4701 29-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
IN TEGENSTELLING TOT MIJN OUDE STOFZUIGER, IS HET STOFZUIGEN SNELLER KLAAR. HIJ ZUIGT DUS BETER EN IS GEMAKKELIJK IN HET GEBRUIK

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
harryenadje 29-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
inderdaad wel wat meer lawaai dan mijn vorige stofzuiger maar met meer power mag dat gerust. verder fijn lang snoer ,kan nu gerust de hele kamer doen zonder te wisselen van stopcontact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
vosw 29-05-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,5
Zeer gebruiksvriendelijk, handig voor te ledigen,een plezier om mee te stofzuigen, de extra hulpmiddelen zijn ook zeer gemakkelijk.
als - punt vind ik het lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews