Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 84 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL6HYG2 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geen 26-05-2022

Goed

Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

8,0
Goede zuiger, wat mij tegenvald is dat er geen andere hulpstukken op kunnen, het stuk voor de vloerbedekking vind ik onhandig, het glijd niet goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Stofzuiger met zak 20-05-2022

Stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

10,0
Na wat aanloopproblemen, zoals het uitnemen van het filter, het verwisselen van borstels, ben ik nu zeer content met de stofzuiger. Vooral de lengte van het snoer bezorgt me veel plezier, hoef niet meer van stopcontact te wisselen. De zuigkracht is prima en het uiterlijk van de stofzuiger is prettig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

k**0@g**l.com 05-05-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

10,0
Zeer fijne stofzuiger! Mooi lang snoer en krachtige motor, prima voor alle honden haren. De bediening op de stang denk je eerst niet nodig te hebben maar eenmaal in gebruik en je wilt niet meer anders.

Reageer

H**8@g**l.com 03-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Het mooie model stofzuiger trok ons aan ,de zuigkracht is zeer goed en de extra lengte snoer is heel fijn verder is de stofzuiger makkelijk op te bergen.
We zijn blij met onze nieuwe aankoop.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Extra lengte snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

De tester 03-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger gekocht na gebruik te hebben gemaakt van Dyson, Medion, Parkside bouwstofzuiger. Deze stofzuiger, zuigt heerlijk soepel en krachtig. Zelfs als je de power wat terugschroeft zuigt hij nog prima en is hij erg stil. De slang is aan de korte kant wat soms lastig is, de lange steel zorgt er dan weer voor dat je veel meters kan maken. Kortom dit is een zeer fijne en krachtige stofzuiger.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Gaat soepel over de vloer
  • Instelbare zuigkracht via steel

Minpunten

  • Korte slang

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

e**t@h**l.com 26-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit apparaat met handige functies, 100% aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
De stofzuiger heeft enorm goede zuigkracht en is makkelijk in gebruik. Er zit een fijne lange snoer aan waarmee ik in een keer het huis door kan. Het apparaat kan makkelijk in 360 graden draaien en valt daarom nooit om. Er zit een handige meter op het apparaat waardoor je snel kan zien of de zak vol zit. Ten slotte zit er een fantastisch handstuk op waardoor je niet naar de stofzuiger hoeft te lopen om het aan/uit te zetten. Daarnaast de +/- knoppen en de turbo Stand zo binnen handbereik. Kortom: topapparaat!

Pluspunten

  • Aan/uit knop op handstuk
  • Meter op stofzuigerzak
  • Lengte snoer
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Van der Horst 24-04-2022

Uitstekend

Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

10,0
Goede zuigkracht, fijne handbediening op de steel, licht in gewicht, dus makkelijk hanterbaar, fraai uiterlijk
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Edwin 23-04-2022

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zuigkracht is goed gemakkelijk te bedienen via de handvat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

klaasjan 22-04-2022

fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] fijne stofzuiger. lekker licht en wendbaar. bediening via handgreep is ook super handig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

L**z@h**e.nl 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Naast mijn steelstofzuiger was ik nog op zoek naar een "gewone" stofzuiger.
Qua prijs en extra accessoires kwam ik uit bij deze Bosch.
Superfijn apparaat met enorme zuigkracht en door de vele mondstukken en bediening op handvat zeer fijn om de huishoudelijke taken te doen.

Pluspunten

  • Accessoires
  • Zuigkracht
  • Wendbaar
  • Lang snoer
  • Bediening op handvat

Minpunten

  • Niet een lichte stofzuiger (ook niet megazwaar)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tessa 20-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact maar krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

8,0
Handzame krachtige stofzuiger. Handig in gebruik. Lange steel, dat is met mijn 190 cm erg fijn voor de rug. Opzetstukken erbij. Kortom een goede koop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

r**e@z**t.nl 19-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik. Prima gewicht. Lekker lang snoer. Heel wendbaar, perfect voor laminaat vloer.

Pluspunten

  • lang snoer
  • licht gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Christian 10-04-2022

Fantastisch

Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Stofzuiger was nooit zo leuk zoals nu!
Heel erg blij mee
Light in gewicht, stil, krachtig en de bediening aan de greep heel handig.
En ook nog die maakt zelfs de lucht schoon.
Accessoires moet je wel ergens opbergen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

c.hol 03-04-2022

zeer goed

Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] mooie stofzuiger zuigd goed en mooi design en stil
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan P 30-03-2022

Uitstekend

Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De stofzuiger voldoet aan al onze verwachtingen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nico 21-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijna perfect...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

8,0
Geweldige machine met slechts 1 verbeterpunt; de slanglengte. Stofzuigerslang is relatief kort waardoor je de hele tijd de stofzuiger voelt "trekken".

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hanna9952 16-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Een goede Stofzuiger die vrij stil is en een goede zuigkracht heeft. Hij was ook makkelijk te monteren. Een klein nadeel vind ik de wat moeilijke wendbaarheid van de slang als de stang eraf is en je bij de bank wil zuigen. Maar dit is zeker geen dealbreaker voor mij.
Verder echt enorm blij met deze Stofzuiger want hij zuigt alle huisdier haren en kattegrit goed op😃

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Stil
  • Bedieningspaneel op handvat
  • Goede wendbaarheid
  • Lange stekker

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**0@k**l.nl 15-03-2022
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Het is een mooie stofzuiger, stil, wendbaar, volume regelen op de stang is erg handig!
Leuk model en goede zuigkracht!

Reageer

P**m@g**l.com 14-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuigen, altijd met een Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.
Mooie uitstraling/ontwerp vd stofzuiger.
Ergonomisch en last but nota least is de enorme zuigkracht.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Mooi ontwerp
  • Ergonomisch
  • Enorme zuigkracht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**e@z**o.nl 13-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

8,0
Lichte en goede stofzuiger en handzame stofzuiger en makkelijk en lang snoer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews