Samsung Jet 75 Complete - Steelstofzuigers

Samsung Jet 75 Complete
Samsung Jet 75 Complete
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 487 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Jet 75 Complete op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

v************@h**********31-01-2023

Bevalt goed

Goed voor houten vloeren beter dan dyson en goedkoper en veel stiller plus veel hulp stukken
Pluspunten
  • Compleet
Renz31-01-2023

mooie krachtige steelstofzuiger

Zojuist deze blitse steelstofzuiger aangeschaft. Wat mij over de streep heeft getrokken zijn oa voorgaande reviews en test bij de consumentenbond. apparaat ziet er degelijk uit is niet te zwaar in de hand en heeft behoorlijke zuigkracht. extra batterij is met de actie uiteraard meegenomen ( is ook wel nodig als je een wat grotere oppervlakte moet doen). over degelijkheid kan ik uiteraard nog niets zeggen maar zal ik tzt bijwerken.
Pluspunten
  • zuigkracht
  • accessoires
  • handzaam
Minpunten
  • accuduur kan altijd beter :)
m*******@h**********30-01-2023

snoerloos

handige stofzuiger, het is even wennen. Maar makkelijk om de auto stof te zuigen en de trap. Dat maakt het dit een groot voordeel
Lianne30-01-2023

Aanrader.

Fijne, handzame steelstofzuiger. Makkelijk in gebruik, simpel op te bergen. Zuigt uitstekend, makkelijk schoon te maken. De kruimeldieffunctie is erg handig om bijv. de auto te stofzuigen. Je hebt `m zo gepakt.
Pluspunten
  • makkelijk op te bergen
  • zuigt goed
  • kruimeldieffunctie
j*******@g********30-01-2023

Op advies van mijn dochter gekocht. Werkt erg gemakkelijk en met de hulpstukken geschikt voor elke ondergrond. Ook mooie actie met tweede accu gratis
Pluspunten
  • Handzaam
  • Krachtig
Minpunten
  • Veel onderdelen
j***********@g********29-01-2023
Prima steelstofzuiger. Krachtig zuigeffect, makkelijk hanteerbaar in de hand. Fijne hulpstukken
b****@u*********29-01-2023

Bevalt goed..... tijd zal het leren

Na het lezen van positieve reacties deze stofzuiger gekocht. Tot nu toe nog geen spijt. Goede zuigkracht en het gewicht valt mee. Kan nog niet aangeven hoelang de batterij mee gaat, maar ik denk dat dit ook wel goed zit.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Gewicht
  • 2e batterij gratis
Minpunten
  • Te kort in gebruik om aan te geven.
g**************@u*********29-01-2023

Uitstekende keuze. Ben er blij mee.

Na goed vergelijken op internet voor deze stofzuiger gekozen. Doet alles wat wordt beloofd. ideaal voor hondenharen, makkelijk mee te werken. Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Royaal voorzien van hulpstukken.
Pluspunten
  • makkelijk hanteerbaar
  • groot stofreservoir
  • makkelijk te legen
  • veel hulpstukken
  • draaiende borstels
Minpunten
  • geen gevonden
g********************@i*********28-01-2023

doet goed zijn werk

werkt zoals verwacht en een stuk goedkoper dan vergelijkbare stofzuigers van andere fabrikaat
e*******@h**********28-01-2023

Een prima stofzuiger lekker licht, degelijk is én goed!

Stofzuiger is degelijk gebouwd en niet zwaar. Zuigt erg goed en dit model/uitvoering is erg compleet. Een aanrader!
Pluspunten
  • Ontwerp is mooi
  • Zuigt goed
  • Laadt snel op
  • Is lekker licht
Minpunten
  • ietwat korte stekker aan de adapter
i***@f*****************28-01-2023
Pas gekocht. Kan er niet zo lang mee stofzuigen, maar met de gratis batterij gaat hij helemaal voldoen
j******@k*********28-01-2023

Registreren, blijft onhandig

Fijne stofzuiger, veel mogelijkheden . Helaas moet je registeren voor het cadeau van een extra accu, dat geeft veel gedoe.
Liesbeth27-01-2023

Top stofzuiger

De stofzuiger heeft een krachtige zuigkracht wat uiteraard erg prettig is en is niet te zwaar. We zijn erg tevreden over dit product
Pluspunten
  • Sterke zuigkracht
  • Is niet zwaar
a**********@g********26-01-2023

Handige aankoop

Na eerst diverse onderzoeken en reviews bekeken de Jet 75 gekocht. Voldoet aan de verwachtingen. Zuigmond komt niet in alle hoeken en je kan niet heel langen stofzuigen, maar dit is bekend bij steelstofzuigers.
Pluspunten
  • draadloos
  • zuigkracht
  • kruimeldieffunctie
Minpunten
  • zuigmond komt niet in alle hoeken
  • accuduur
h*****@h********26-01-2023

Samsung Steelstofzuiger

Deze stofzuiger is een zeer goed apparaat. Hij doet het werk zoals het hoort. Wij zij er erg blij mee. Wij kunnen deze steelstofzuiger aan iedereen aanbevelen. Ook het model is erg mooi. Een aanrader voor iedereen die zulk een apparaat zoekt Gr. Tonny en Hans
Pluspunten
  • Goede stofzuiger
  • Fijn in gebruik
b**********@u*********25-01-2023

Bevalt erg goed.

Stofzuiger ligt goed in de hand en zuigt de stof erg goed op. Werkt erg fijn.
d*************@g********23-01-2023

Bruikbaar

Gekozen om de functionaliteit. Een stofzuiger die gemakkelijk tussendoor te gebruiken is. Binnengelopen vuil en rommel van de kleinkinderen onder de tafel.
Pluspunten
  • Handzaam
  • Niet te zwaar
Minpunten
  • Onduidelijkheid vele hulpstukken
  • Geen opbergdoos hulpstukken
h******@d*****************23-01-2023

Super fijne compacte steelstofzuiger

Mijn oude Samsung had wat mankementen. Ben gaan kijken naar een nieuwe. Deze vind ik echt mooi omdat de kruimeldief niet uit de steel genomen hoeft te worden. De steel kan er af dus lekker klein opbergen. Ligt lekker in de hand en de zuigkracht is makkelijk in te stellen. Super blij mee.
Pluspunten
  • lekker licht
  • kruimeldief zit vast aan de steel
  • klein op te beren
  • ziet er mooi uit
Minpunten
  • de prijs
r************@k***********23-01-2023
Aanschaf op basis van goede beoordeling test Consumentenbond. Prettig in gebruik en weinig lawaai. Veel hulpstukken. Werkt goed op harde vloeren en tapijt.
b**********@l*******22-01-2023

bevalt goed

Werkt goed ik zou deze samsung steelstofzuigen zeker aanraden, veel mogelijkheden goede zuigkracht
r**********@h**********20-01-2023

Prima stofzuiger

Super stofzuiger! Zo blij dat ik deze gekocht heb. Het hele huis is weer goed schoon. Veel accessoires er bij, heel fijn! We hebben 4 huisdieren en de haren verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zeer wendbare zuigmond en je kan overal goed onder komen, bv bank en bed.
Pluspunten
  • Veel accessoires
  • Zeer goede zuigkracht op volle sterkte
  • Wendbare zuigmond
  • Je kan er een kruimeldief van maken
  • Op 'gewone' sterkte kan je je hele huis doen
Minpunten
  • Opvangbak is vrij klein
  • Op max is de batterij snel leeg
c*************@g********17-01-2023

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Erg handig en zeer licht in gebruik, zit erg mooi uit design klopt helemaal
Pluspunten
  • kleur
  • licht in gebruik
Lobet16-01-2023

Een stofzuigende aanwist

Prima steelstofzuiger ideaal in gebruik en sterke Zuigkracht. Door de bijgeleverde accessoires overal te gebruiken. Dus. Voor ons een aanwinst
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Accessoires
  • Gebruik
a*********@p********15-01-2023
Product werkt prima. Werkt ook prettig. Batterij is alleen sneller leeg als verwacht. Dus vaak opladen.
k*******@h******15-01-2023

Fijne steelstofzuiger

Perfecte steelstofzuiger, voor deze prijs. Fijn voor de trap, beter dan een grote zware stofzuiger.
Pluspunten
  • Fijn ligt