De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 59 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8SIL5 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Stofzuiger in 2022 gekocht, prima stofzuiger maar mechanisch niet zo goed. Stanghouders zijn van dun kunstof en gingen al snel stuk. Helaas is nu ook de bevesting van een wieltje afgebroken en dus niet meer te gebruiken. Het bodemdeel plus wieltjes moeten worden vervangen. Vraag is even of deze reparatie het waard is.
Het handvat op de stang is echt super fijn voor je rug. De automatische funtie werkt ook echt top hijnpast zich meteen aan aan het oppervlak wat je stofzuigt. Ook het geluid niveau is erg prettig. Had al een andere bosch maar dit is echt een behoorlijk verschil echt een aanrader.
Een goede krachtige stofzuiger, fijn lang snoer. Gelukkig zitten de hulpstukken niet onder een deksel, zodat je geen last meer hebt van kleppen die open gaan op de trap, wij hebben er inmiddels 2, 1 voor boven en een voor beneden. Wij bevelen deze zeker aan.
De 2e keer dat ik hem koop..de 1e moest ik achterlaten bij mijn ex. Nu genoeg gespaard en heb er zelf 1. Ik wil nooit geen andere meer..zuigtabletten ontzettend goed en een snoer van 15m!
Wat een TOP-stofzuiger! Erg blij met het lange snoer en de enorme zuigkracht. De 9 in plaats van een 10 is omdat de zuigkracht zo groot is op vloerbedekking dat je moeite moet doen op de zuigmond ter verplaatsen maar dit is een teken dat hij goed werkt.
Wij hebben meerdere stofzuigers getest in de winkel, deze kwam voor ons het beste uit de test. Super stil, wieltjes rollen perfect op verschillende oppervlaktes en vooral de lange steel is ons in de smaak gevallen. Wij zijn namelijk allemaal 180cm plus. ;)
Wat een geweldige product deze stofzuiger. Ik heb hiervoor ook een soort gelijke Bosch stofzuiger gehad die ging (helaas) naar 12 á 15 jaar stuk. Dus met gierende banden een nieuwe gehaald en hoop en ga ik ook vanuit dat deze weer vele stof jaren mee gaat. Hij bevalt in ieder geval weer erg goed. Pluspunten fijn lang snoer , fijn/stabiel handvat , goede zuigkracht , de slang draait goed 360 graden mee en de 4 wielen waardoor hij soepel achter je aan rolt. Minpunten Euh geen
De Bosch serie 8 is de wederom een stofzuiger die gewoon doet waar hij voor gemaakt is en dat is stofzuigen! Onze vorige stofzuiger was ook een Bosch en is jaren intensief gebruikt met zijn 2200 watt motor. Nu deze serie 8 stofzuiger van Bosch met zijn 800 watt motor is lekker licht en zuigt even zo goed als onze Bosch met zijn 2200 watt motor! Ik hoop op een lange levensduur en met 10 jaar garantie op de motor hebben wij een goede koop gedaan met deze Bosch stofzuiger serie 8!
Aanrader voor ieder groot en middelgroot huishouden!
Voldoet aan alle verwachtingen. Stuk stiller dan onze voorgaande stofzuiger van 10+ jaar oud en ondanks de lichtere motor, nog merkbaar een prima zuigkracht.
Daarbij ENORM blij met het extreem lange snoer en het gewicht.
Enige wat mist is het opbergvakje voor de hulpstukken, maar is deels gecompenseerd door de houder op de stang.
Super stofzuiger, de stofzuigerstang is makkelijk in en uit te schuiven, de slang is prettig flexibel. Met de knop bovenop kan je de zuigkracht instellen en het lampje aan de bovenkant wanneer stofzak vol is handig voor het gebruiksgemak. Zeer tevreden met de stofzuiger!!
Echt een aanrader!
Heel erg blij met onze stofzuiger lekker stil en doet goed zijn werk. Blij zijn we ook met 10 je motorgarantie dat geeft wel aan dat ze kwaliteit maken
Gekeken naar lengte van snoer liefst 15 meter 👍🏻stille stofzuiger🤐
Bevalt echt zeer goed
Ook getwijfeld over batterij stofzuiger,maar toch liever een bedrading en een stofzuiger zak
Mijn dochter was na 3 stofzuigers van een ander merk , zo enthousiast over deze Bosch stofzuiger, dat ik hem ook gelijk heb gekocht !
Ben er zo blij mee!
Mijn huis is nog nooit zo schoon geweest
Goede prijs, zeker met de extra Cashback actie. Prima stofzuiger, zeer compleet en een bijzonder goede werking voor het gehele huis, echt een aanrader. Vergeet niet de 10 jaar motorgarantie te registreren.
Het is een mooie stofzuiger
Een licht gewicht maar je kan er heel slecht kleed mee stofzuiger dan moet ik hem wel heel laag zetten maar verder is fijne stofzuiger
Mooie, stille, krachtige stofzuiger. Wel duur ivm minpunten
Pluspunten: enorme zuigkracht, lange snoer en stille motor. Fantastisch op Parker en laminaat. Echt TOP!!!
Minpunten: geen opbergvak hulpstukken. Klemhouder schiet steeds los van stang; wieltjes willen niet gemakkelijk over snoer daardoor kans op zijn zijkant of op zijn rug gaat; het zeer lange snoer rolt regelmatig spontaan op terwijl als hij opgerold moet worden hij dit niet wil; de greep doet erg goedkoop aan; bij automatisch zuigen op vloerbedekking staat hij regelmatig ‘te hyperventileren (rode lamp) en grijpt zich vast dus zelf regelen maar wel vreemd;
Conclusie: na altijd Miele stofzuigers te hebben gehad maar laatste Miele stofzuiger had wel zeer goedkope motor en printplaatjes en dus snel kapot (zie Google hits!) … speciaal op zoek geweest naar goede vervanger. De Bosch stofzuiger is een stuk duurder dan de Miele stofzuiger ik begrijp niet waarom dit is.