Bosch BGB6X300 - Stofzakken

Bosch BGB6X300
Bosch BGB6X300
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 151,98 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGB6X300 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Truus16-03-2024

Gebruiksvrienderlijk

Na mijn vorige geweldige Bosch na heel veel jaren een nieuwe. Zuigkracht prima, snoer oprollen perfect. Gebruiksgemak echt verschrikkelijk. Zuigmonden en stang zijn bijna niet te verwijderen . Heel veel kracht voor nodig. Na stofzak verwijderen is de stofzuiger bijna niet meer dicht te krijgen. Wat was ik blij met mijn oude maar dit is de miskoop van het jaar.
Pluspunten
  • Prima zuigkracht
  • Verschillende hulpstukken
  • Lange snoer
Minpunten
  • Hulpstukken bijna niet te verwisselen
  • Stang heel moeilijk te verwijderen
  • Na nieuwe stofzak gaat hij bijna niet meer dicht
Arend07-05-2023

Aanraders

Fijne stille machine met lekker lang snoer en snoeroprol automaat. En grote zuigzak. Verder een handig handvat, waardoor je makkelijker met 1 hand kunt zuigen. Aanrader
Pluspunten
  • Stille stofzuiger
  • Snoer oprolautomaat
  • Fijne handgreep
Minpunten
  • Losse hulpstukken
r*******@g********27-09-2022
Prima stofzuiger, minder geluid dan mn vorige Bosch. Lekker lang snoer, (hier heb ik goed op gelet bij aanschaf) Ik mis alleen zo’n klein borsteltje om af te stoffen. Deze zou ik prefereren boven de grote zware zuigmond die er standaard bij zit. Deze gebruik ik niet daar ik overal laminaat heb liggen.
Anoniem05-05-2022

Voldoet aan verwachting

Mooi apparaat met mooie moderne uitstraling zeer te vrezen doet wat je er van verwacht voldoet zeker aan verwachting zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Genoeg snorlengte
  • Mooie moderne stofzuiger
j***********@h**********29-04-2022

Bevalt prima

Prima stofzuiger die niet zo heel luidruchtig is. Lekker lang snoer!! Krachtige stofzuiger.
Pluspunten
  • Snoer lengte
  • Zuigkracht
  • Geluid
a************@h**********21-04-2022

Goed

Goede stofzuiger werkt goed Maakt goed schoon ben blij dat ik hem grkocht heb
NH02-04-2022

Zeer tevreden

Zeer tevreden over deze aankoop, met zijn 600wt is deze krachtiger dan mijn vorige stofzuiger met 1200wt. Ook heel fijn is het zeer lange snoer, kan met 1 stopcontact op 2 verdiepingen een heel eind vooruit.. is top. Nog een pluspunt is dat deze stofzuiger erg licht in gewicht is, dus makkelijk te tillen.😊👍🏻.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Licht in gewicht
  • Extra lang snoer
e***********@l******10-10-2021

Absoluut een aanrader

Wat een top stofzuiger. Ik kwam eigenlijk voor een ander model, maar met de cashback was deze goedkoper. En wat ben ik blij dat ik deze meegenomen heb! Hij zuigt goed, haalt de kattenharen uit de mat, is instelbaar voor tapijt of harde vloer en hoeveel zuigkracht gewenst is. Met het lange snoer hoef ik niet meer van stopcontact te wisselen. Verder is de stang wat langer, wat echt heel prettig is voor iets langere mensen! Absoluut een aanrader. Goede stofzuiger voor een goed bedrag.
Pluspunten
  • Lang snoer
  • Langere stang
  • Goede zuigkracht
  • Stil
Carla F04-10-2021

Bosch stofzuiger

Prima product, lang snoer, goede zuigkracht en fijne greep in de steel. Luxe uitstraling
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Lang snoer
  • Wendbaar
a***********@g********30-09-2021

Top stofzuiger

Super stofzuiger! Heel handig in gebruik! Met name door het lange snoer. De prijs kwaliteit is perfect.
l**************@z*******29-09-2021
Best product. Ik ben heel bloj met mijn nieuwe stofzuiger vsn het merk bosch. Ik ben al jaren een liefhebber van dit merk. Kwaliteit , betrouwbaarheid en een lange levensduur zijn de drie steek worden die dit merk verdient.
S**f@h**l.com28-09-2021

Uitstekend

Ik ben tevreden met deze stofzuiger.Het werkt prima. Deze stofzuiger zuigt uitstekend en heeft een mooi stil geluid. Handig in gebruik met de meegeleverde accessoires. Ik beveel hem aan.
Gracita Wijngaarde26-09-2021

Dit product verdient een 10 (tien)

Ik ben al jaren een liefhebber van Bosch apparaten. Mijn oude stofzuiger ging stuk na 11 jaar. Ik heb kortgeleden gelijk weer een nieuwe Bosch stofzuiger aangeschaft, omdat ik het merk 'Bosch' betrouwbaar vind. Ik wil niets anders dan een Bosch stofzuiger. Het apparaat is super en gemakkelijk in gebruik. Een hele fijne stofzuiger met voldoende snoer om door het huis te gaan. Ik ben er heel blij mee. Ik stap nooit meer over op een ander merk stofzuiger. De stofzuigers van het merk 'Bosch' zijn vanuit persoonlijke ervaring voor mij ; Degelijk , deugdelijk , lange levensduur, sterk en zeker heel betrouwbaar. Ik raad iedere huisvrouw dit merk stofzuigers zeker aan! hier zullen zij geen spijt van krijgen. Het gaat mij tevens om de betaalbare prijs voor één van de meest betrouwbare en kwalitatieve stofzuigers van Bosch. Super apparaat! ......
Pluspunten
  • Zeer flexibel/wentelbaar
  • Lange snoer voor het gemak
  • Minder herrie
b********@k*********18-09-2021

Prima aankoop, prijskwaliteit verhouding

Zuigkracht is goed, stabiel op 4 wielen, weinig geluid, voor de prijs een prima stofzuiger
f******@h**********10-09-2021

De brede wereld die stofzuiger land heet

Een klasse stofzuiger voor de prijs/kwaliteit verhouding uit het stofzuiger segment
Pluspunten
  • Zacht geluid (decibels)
  • Stofzuiger volgt je goed
Minpunten
  • ruimte in de machine voor de extra artikelen
Somayeh.mirzabeigi@yahoo.com06-09-2021

Excellent

Ik ben erg tevreden. De stofzuiger is erg goed. De zuigkracht is erg goed
Pluspunten
  • Hoogte netsnoer
  • Mooi
Minpunten
  • Nee
  • -nee
m******@q**********01-09-2021

bevalt erg goed en een aanrader

De stofzuiger is een fantastische aankoop het is een lichtgewicht met een krachtige motor en is te gebruiken voor allerlei vloeren
Pluspunten
  • lichtgewict
  • krachtige motor
r************@g********20-08-2021

Goede stofzuiger

Fijne stofzuiger, werkt goed. Maakt weinig geluid. Ook het lange snoer is erg handig
Pluspunten
  • Lang snoer
  • Weinig geluid
  • Zuigt goed
Inge19-08-2021

Nooit meer een ander merk!

Ik heb de afgelopen 3 jaar een DYSON stofzuiger gehad. Echt nooit meer! Onhandig zwaar ding. En nu ging die ook nog kapot al zo snel. Gekeken voor een BOSCH, heb mijn andere apparaten ook van dit merk en ben ik tevreden over. Snel geleverd en geïnstalleerd. Meteen uitgeprobeerd en hij zuigt prima. Niet zwaar, lange kabel, lange stang, dus hoef niet te bukken. Echt super blij mee!
Pluspunten
  • Lange kabel
  • Lange stang, niet bukken
  • Niet te zwaar
  • Makkelijk te installeren
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
l**************@g********14-07-2021

Krachtige stofzuiger voor lange mensen

goede zuigkracht, heerlijk lange stang en mooie vormgeving. Ik vind het een goede prijs kwaliteit verhouding en ben ook erg tevreden over de service vanuit Bosch: klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam.
Pluspunten
  • krachtig
  • hoge stang
Johan04-05-2021

prachtig en goed apparaat,

We hebben meestal bosch machines omdat dit merk gewoon goed bevalt en weinig problemen geeft het heeft een lange levensduur en een goede garantieregeling
Pluspunten
  • fluisterstil
  • prachtig model
  • zuigt goed
  • prijs prdikt is goed
  • praktische lange snoer
Jannie21-04-2021

Sterke zuigkracht

Mijn eerste bosch stofzuiger in 40 jaar.. Wat een verschil van zuigkracht. Ben hier zeer tevreden over en jammer dat ik nooit eerder een bosch stofzuiger heb gekocht. Echt een aanrader.
Petra17-04-2021

Bosch stofzuiger bgb6x300

Bosch is een goed merk. Heb dit thuis meteen uitgeprobeerd. En was meteen heel tevreden! Ook makkelijk in gebruik.
Birgitte16-04-2021

Sterke stofzuiger

Handzame sterke stofzuiger. Licht in gebruik, draait gemakkelijk mee. Fijn lang snoer van 9 meter. Verstelbare stang met prettig handvat. Echt een hele fijne stofzuiger. 2 aparte borstels voor gladde vloer en voor je tapijt. Het wordt bijna een feestje om te stofzuigen. :-)
Pluspunten
  • verstelbare stang met prettig handvat
  • sterke zuigkracht instelbaar
  • rolt gemakkelijk met je mee
  • verschillende borstels, accessoires
  • ziet er mooi uit
Minpunten
  • nog geen tegen gekomen
Jan Rovers15-04-2021

Gebruiksvriendelijk

Als alleenstaande 75-jarige vind ik dit een aangename verrassing in het gebruik van deze stofzuiger