Rowenta X-Force Flex 14.60 / RH9958 - Steelstofzuigers

Rowenta X-Force Flex 14.60 / RH9958
Rowenta X-Force Flex 14.60 / RH9958
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 289,99 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 47 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta X-Force Flex 14.60 / RH9958 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

i********@h**********06-02-2026

Bevalt erg goed, zeker een aanrader.

Wij hebben deze steelstofzuiger onlangs gekocht en zijn tot nu toe zeer tevreden. Mijn vrouw heeft hem direct uitgeprobeerd en was meteen enthousiast. De zuigkracht is uitstekend en hij werkt perfect op zowel tapijt als harde vloeren. Het draadloze gebruik, de verwisselbare accu en de flexibele buis maken het schoonmaken erg makkelijk. Ook de kruimeldief is praktisch in gebruik. Alles voelt degelijk aan en doet precies wat je ervan verwacht. Tot nu toe zijn wij erg blij met deze aankoop en kunnen we deze steelstofzuiger zeker aanbevelen.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Draadloos
  • Verwisselbare accu
  • Flexibel pijp
  • kruimeldief
Minpunten
  • iets aan de zware kant
Elisa04-02-2026

Goede keus

Al enige tijd op zoek naar een meer handelbare stofzuiger die de zelfde taken kan uitvoeren als een “normale” stofzuiger. Na enig vergelijkbare steelstofzuigers te hebben vergeleken kwam de ROWENTA X-FORCE als de beste uit de bus qua prijs/kwaliteit en uiterlijk. En hij voldoet aan mijn eisen.
Pluspunten
  • Handelbaar
  • Zuigt perfekt
Minpunten
  • Nvt
  • Nvt
R******28-01-2026

Zeker een aanrader

De eerste stofzuiger zonder draad. Ik kan in 1x boven en beneden stofzuigen! Dweilen werkt ook goed en ondertussen stofzuigen die ook nog is.
Pluspunten
  • Genoeg accu
  • Makkelijk schoonmaken
  • Kan onder kasten
a***********@g********27-01-2026

Ter vervanging van de goedkope olvy

Aangeschaft omdat onze olvy steelstofzuiger kapot was. Vergeleken met de olvy is deze wel duurder maar heeft betere zuigkracht de knikarm is handig het lampje lampje op borstel werkt niet zo goed als de groen kleur op de olvy. Ook is hij wat zwaarder en minder wendzaam. Hopelijk is hij wel degelijker. Zo voelt hij wel !
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Degelijkheid
Minpunten
  • Zwaarder
  • Duurder
t*******@h**********27-01-2026
doet wat het moet doen en voor een veel betere prijs dan de concurrent. kortom top aankoop.
M********@h**********26-01-2026
Mooie steelstofzuiger met veel bereik door de flexibel stang. Op hoge stand heeft die korte batterijduur , dit is niet altijd even prettig. Gelukkig laat die snel op en kun je gauw weer verder waar je mee gebleven bent. We zijn er erg tevreden over , we hebben een samojeed (langharig hond met veel haar verlies) de stofzuiger pakt alles goed van de grond
f*****@m*****30-12-2025

Ideaal voor snel en grondig schoonmaken.

Zeer tevreden over mijn Rowenta steelstofzuiger Ik ben ontzettend tevreden met mijn Rowenta steelstofzuiger. Het apparaat is licht, krachtig en heel prettig in gebruik. De zuigkracht is sterk en hij neemt zowel stof als haren moeiteloos op. Wat ik vooral handig vind, is dat hij snoerloos is en makkelijk door het hele huis te gebruiken. Daarnaast ben ik erg blij met de dweiloptie: in één beweging kan ik stofzuigen én dweilen, wat veel tijd scheelt en zorgt voor een extra schoon resultaat. De accu gaat lang genoeg mee voor meerdere ruimtes en het legen van het stofreservoir gaat snel en hygiënisch. Ook het design is modern en voelt stevig aan. Kortom: een veelzijdige, gebruiksvriendelijke steelstofzuiger die ik zeker zou aanraden!
Pluspunten
  • Krachtige zuigkracht en handig in gebruik
  • Dweilfunctie bespaart tij
Minpunten
  • Accu kan bij intensief gebruik sneller leeg zijn
  • Stofreservoir moet regelmatig geleegd worden
Marcel van der Steen27-07-2025

Mijn schoonmaak is in één keer veranderd... AANRADER!

Ik ben ontzettend tevreden over de Rowenta X-Force Flex steelstofzuiger. Vanaf het eerste gebruik merk je dat dit een krachtige steelstofzuiger is die moeiteloos vuil, kruimels en zelfs opzuigt. Wat een verbetering ten opzichte van mijn oude stofzuiger met een te kort snoer. De zuigkracht is indrukwekkend en de automatische aanpassing aan verschillende vloertypes werkt verrassend goed. Ben erg blij met de flexibele steel omdat ik momenteel niet mobiel ben kan ik toch weer eenvoudig onder de banken zuigen. Het display is duidelijk en je leert er mee omgaan. Je kunt de accu in eco stand zetten en daarmee bereik je een uur aan accuduur. Accessoires zijn allen een plus punt en ik kan nu ook mijn auto stofzuigen zonder een dubbel verlengsnoer te hanteren. Nu eenvoudig in de kruimeldiefstand en mijn auto is ook schoon. Let wel op dat je de oplader moet ophangen. Schroeven en pluggen zijn niet meegeleverd. Ik kan de stofzuiger niet meer wegdenken tijdens mijn schoonmaak. Hoop dat de accuduur een lange levensduur heeft. Dit weet ik nog niet omdat de stofzuiger pas enkele dagen in mijn bezit is.
Pluspunten
  • draadloos
  • eenvoudig
  • zakloos
  • krachtig
  • flexibel
Minpunten
  • geen schroeven of pluggen meegeleverd
  • dure uitgave maar wel waard
G.v.E17-07-2025

Zeer goede steelstofzuiger en snelle levering via Rowenta

Zeer goede en mooie steelstofzuiger! Genoeg zuigkracht! Wat zwaarder in de hand dan de gemiddelde stofzuiger maar de rest maakt het meer dan goed! Ik beveel deze 100% aan!
Pluspunten
  • Zuigt goed
  • Snelle levering
  • Helemaal compleet
Minpunten
  • Ligt iets zwaarder in de hand
J**************@g********01-07-2025

Fijne stofzuiger!

Heb deze stofzuigen gekocht omdat onze dochter ook zoveel plezier mee heeft.
Pluspunten
  • Gewoon fijn ding
  • Kan best lang zuigen
b*********@g********12-06-2025

Bevalt prima.

Snel geleverd. De stofzuiger doet wat hij moet doen. Prima over tevreden.
Pluspunten
  • Snoerloos
  • lange batterijduur.
Minpunten
  • zit veel hard plastic aan
a************@w****04-06-2025

De stofzuiger is geweldig

Dit is mijn derde stofzuiger uit deze serie die ik voor mijn appartement heb gekocht. Alle drie werken ze erg goed. Mijn moeder en dochter zijn er dolblij mee. Voorheen had ik model 12.60, nu de 14.60. Twee modellen zijn geweldig. Zeer goede zuigkracht, sterke accu, vermogenswissel. Het voordeel is de mogelijkheid om het filter te wassen, wat ons geld bespaart. Dankzij de buigbare buis kun je onder het bed stofzuigen zonder te hoeven bukken. Ik kan deze stofzuiger van harte aanbevelen, hij is GEWELDIG!!!
Pluspunten
  • Batterij
  • werktijd
  • Zuigkracht
  • Filter wasbaar
  • Grote vuilnisbak
Minpunten
  • Het heeft geen nadelen
A***********@g********02-06-2025

Top product. Aangenaam verrast

Aangenaam verrast. Echt een hele fijne apparaat met een sterke zuigkracht. Extra borstel is ideaal om de trap mee stof te zuigen
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Licht
  • Extra borstel
Minpunten
  • Iets te veel lawaai
k***********@g********28-05-2025

Rowenta rh9098

Sinds ik de X-Force Flex 14.60 in huis heb, zijn er geen smoesjes meer mogelijk. "Ik kan niet onder de bank!" – opgelost. "De trap is te lastig!" – opgelost. "De hond verhaart te veel!" – ook opgelost. Deze stofzuiger is niet alleen krachtig, maar ook slimmer dan mijn huishouden ooit was. De flexibele buis is serieus een gamechanger – ik kan eindelijk onder het bed zuigen zonder mezelf in een yogapositie te wringen. En met de turboborstel voelt het alsof ik professioneel aan het detailen ben. De batterij houdt het prima vol voor mijn appartement van 90 m², en hij laadt sneller op dan mijn motivatie om te poetsen. Kortom: dit is geen stofzuiger, dit is een huishoudelijk meesterplan. Zelfs mijn partner wil nu ineens "even stofzuigen". Wonderen bestaan!
o******@g********24-04-2025

Goeie stofzuiger!

We hebben deze stofzuiger enkele maanden geleden gekocht en zijn over het algemeen erg tevreden. De zuigkracht is uitstekend en hij werkt perfect voor het verwijderen van hondenharen – daar scoort hij echt punten mee! Een klein minpuntje is het oplaadstation. Het voelt wat fragiel aan en maakt niet altijd goed contact wanneer je de stofzuiger erin plaatst. Ook verschijnt er regelmatig een rood lampje, wat helaas niet duidelijk wordt uitgelegd in de handleiding of online te vinden is. Op dat moment laadt het apparaat niet op, wat wat frustratie kan geven. Al met al een prima product met een klein aandachtspuntje rondom het opladen.
Pluspunten
  • Zukgkracht
  • Accuduur
Minpunten
  • Oplaadstation
  • Rood lampje
f****@e*******12-04-2025

Flexibele stofzuiger

Na uitvoerig onderzoek hebben wij besloten om deze flexibele steelstofzuiger te kopen. De specificaties zijn prima, de bestaande reviews zijn prima en de prijs is is prima. Nu moeten de stofzuiger nog gaan gebruiken, vandaag pas gekocht, maar dat wordt succes.
Pluspunten
  • lflexibele stang
  • lange accuduur
Minpunten
  • is niet heel licht
a*****@z*******12-02-2025

Even wennen , maar zuigkracht is fantastisch

Ik ben blij met de stofzuiger. Makkelijk om even erbij te pakken. Het is een top stofzuiger op zachte vloeren, op harde vloeren vind ik de zuigmond wat minder fijn, maar hij doet goed zijn werk. Zuigkracht is uitstekend. Ik vind dat de container (zeker met dierenharen ) snel vol is. Maar de dierenharen zuigt hij wel veel beter op dan mijn gewone sledestofzuiger. De batterijduur is niet enorm lang, maar niet minder goed dan andere steelstofzuigers volgens mij. Perfect voor iemand die wat kleiner behuisd is, maar voor grote oppervlakken houd ik het toch bij de "ouderwetse' stofzuiger met snoer. Ik beveel deze stofzuiger aan.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Bediening
Minpunten
  • container
  • batterijduur
e***********@g********07-02-2025

Fijne steelstofzuiger rowenta

Hoi ik heb een hele fijne steel stofzuiger Rowenta gekocht. Hij heeft 5 zuig standen en een turbo stand hij zuigt super!! En de stofzuiger ligt ook goed in de hand. En de buigende buis is erg makkelijk voor onder de bankstel en tafels .
Pluspunten
  • Handig
  • Licht
l***************@g********04-02-2025

Zeker een aanrader

Tevreden met het product. Gekocht om naast mijn robotstofzuiger te gebruiken. En direct ook een kruimeldief te hebben. Werkt goed, is snel weer opgeladen. Kan zelf inschatten welke zuigsterkte gebruikt moet worden.
Pluspunten
  • licht voor zuigmond
Minpunten
  • wat zwaar
d**********@g********18-01-2025

Fijne stofzuiger voor dagelijksgebruik

We hebben de stofzuiger anderhalve maand en hij doet het heel goed. Het is heel fijn dat hij draadloos is, zodat je niet een botsend apparaat achter je aan hoeft te trekken. Hierdoor pak je de stofzuiger veel sneller en is ons huis al schoner. Het is ook super fijn dat je makkelijk onder kasten en de bank kunt stofzuigen door het klapsysteem. Hij geeft duidelijk aan hoe lang je nog kunt stofzuigen. De zuigkracht van de stofzuiger is goed en er zit een turbostand op. Wij zijn er erg blij mee.
Pluspunten
  • Makkelijk te pakken
  • Fijn voor onder banken en kasten (flexibel)
  • makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Je moet de oplader ergens ophangen
a***************@h******04-01-2025

Erg fijne steelstofzuiger

Handige en praktische steelstofzuiger. De automatische functieknop vind ik erg prettig en makkelijk hierdoor bepaald de stofzuiger zelf de kracht die hij nodig heeft voor de vloer. Mijn vorige stofzuiger stond altijd in de turbostand en daardoor kortere tijd om te stofzuigen dus absoluut een pré. De ledverlichting aan de voet is ook erg fijn. alle onderdelen zijn makkelijk te verwisselen zonder een gevecht en dit geld zeker voor de flexibele steel, was hier eigenlijk een beetje sceptisch over maar in de praktijk erg makkelijk te bedienen. Al met al een goede en fijne steelstofzuiger voor een goede prijs
Pluspunten
  • automatische knop voor zuigkracht
  • flexibele steel
  • ledverlichting aan de zuigmond
  • makkelijk te verwisselen onderdelen
  • filters makkelijk te reinigen
Minpunten
  • lelijke zilveren kleur
r****************@g********31-12-2024

Fijne draadloze stofzuiger

Ik ben helemaal blij met de stofzuiger handig kan je overal bij zonder snoer ons huis is met de volle accu helemaal schoon te krijgen
Pluspunten
  • Draadloos
  • Niet zwaar
Minpunten
  • Voor zover nog geen minpunten
Raykee31-12-2024

Aanrader

Vandaag de stofzuiger gekregen. Zit stevig verpakt en diverse extra hulpstukken. Hij zuigtabletten zeer krachtig en is stevig, hij is makkelijk te gebruiken en met de mee geleverde opberg beugel hang je hem netjes weg. Eerste indruk is goed!
Pluspunten
  • Opbergbeugel
  • Extra Functies
  • Batterij
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Gewicht
o********@z************17-12-2024

Super stofzuiger van rowenta

Mijn vrouw is er super blij mee is een krachtige motor met boost stand. Ze kan er ook makkelijk mee onder de bank en kasten stofzuigen. We hebben deze gekocht omdat onze dochter er ook een heeft en mijn vrouw gebruikte die bij onze dochter ook geregeld. Ik gebruik hem nu ook in mijn auto zuigt echt heel goed met diverse hulpstukken.
Pluspunten
  • Zuigt prima
  • Veel gebruiks gemak
  • Ook makkelijk om de auto te zuigen
Minpunten
  • Heb er geen gevonden alles werkt prima
I04-12-2024

Vriend in je huishouden

Op een boerderij met kinderen en met een lieve hond in huis (die flink verhaard) is een goede stofzuiger voor ons van groot belang. Nu hebben we met de Rowenta 14.60 een overstap gemaakt van een gewone stofzuiger met snoer naar een draadloze steelstofzuiger. En we zijn blij verrast. De accuduur is erg ruim in vergelijking wat ik hoor of lees over andere merken. De stofzuiger is super handzaam en gebruiksvriendelijk. Ons huis oogt nu veel netter omdat je deze steelstofzuiger er snel even bij pakt. Alle onderdelen zijn makkelijk in en uit elkaar te zetten wat voor een gemakkelijk onderhoud zorgt. Ook de muurdrager is eenvoudig en praktisch om de stofzuiger netjes weg te hangen en ondertussen op te laden. Ik ben dolgelukkig met onze aanwinst en ik hoop dat deze stofzuiger ons nog een lange tijd ondersteund! Tot zover heb ik nog geen enkel minpunt kunnen ontdekken.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Lange accuduur