Dyson Digital Slim Extra - Steelstofzuigers
Dyson Digital Slim Extra - Steelstofzuigers
Handinge stofzuiger
Het grote voordeel van deze stofzuiger is dat hij snel te gebruiken is omdat er geen snoer aan zit. Daarnaast is het fijn dat hij zo licht is en je geen stofzuiger achter je aan sleept.
Zelf vind ik wel dat de stofzuiger erg veel lawaai maakt, daarom durf ik hem bijna niet te gebruiken als mijn kind slaapt. Zand uit de kofferbak heeft de stofzuiger moeite mee, met de boost lukt het redelijk maar ik had hier toch wel wat meer van verwacht. Voor gebruik op gladde vloeren en laag tapijt is hij dan weer zeer goed te gebruiken.
Ik raad het product aan, maar wees er wel van bewust dat je het niet kan vergelijken met een echte stofzuiger met snoer. Deze zijn toch echt veel krachtiger. Ik raad hem aan omdat hij veel makkelijker in dagelijks gebruik is. Bijvoorbeeld voor het opzuigen van de kruimels.
Pluspunten
- Licht in gebruik
- Snel te pakken en makkelijk op te bergen
Minpunten
- Veel lawaai
- Zuigkracht minder als de "gewone" stofzuiger
- Moeite met zandkorrels in de kofferbak van de auto
- Klein stofreservoir
Super stofzuiger
Heeft een goede zuigkracht, neemt niet veel ruimte in en accu gaat vrij lang mee. Zijn er erg blij mee en raden hem iedereen aan. Vooral als je met de caravan of camper op vakantie gaat, neem hem mee.
Erg krachtig voor een klein apparaatje
Erg krachtig apparaatje!
En de kop die na genoeg helemaal plat op grond kan liggen is ook erg makkelijk om bvb onder de bank te komen.
Zeker een aanrader!
Pluspunten
- Klein
- Krachtig
- Ligt
Minpunten
- Accu duur
- Prijs
Inventief met zuigkracht
Product voldoet aan de verwachting; goede zuigkracht, fijne accessoires om kieren of bijvoorbeeld plinten te zuigen. Lekker makkelijk op te bergen en heerlijk zonder snoer of stekker. Kwaliteit is degelijk.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Gewicht
- Opbergsysteem en ruimte
- Geen stofzuigzakken meer
Minpunten
- Batterijduur (20min)
- Opladen 3,5 uur
Mooi apparaat, erg functionele stofzuiger, wel wat gehorig
Het is echt geweldig hoe goed deze stofzuiger is qua zuigkracht. Daarnaast is de vormgeving echt mooi en hij is licht qua tillen en ook qua gebruik. Nadeel is dat deze stofzuiger wel wat gehorig is (luid) en dat hij maar 20 minuten kan stofzuigen en het ruim 3 uur duurt voordat die weer is opgeladen. Maar dat wordt er ook eerlijk bijverteld dus geen verrassing. Al met al een aanrader want de prijs/kwaliteit verhouding is ook prima.
Pluspunten
- goede prijs/kwaliteit verhouding
- perfecte zuigkracht
Minpunten
- 20 minuten gebruik
- gehorig/luid
Zeer goed stofzuiger!
Stofzuiger is zeer gemakkelijk te gebruiken. Het voelt fijn in handen met het juiste gewicht ratio. Tot vandaag geen spijt!
Pluspunten
- Krachtig
- Juiste gewicht ratio
- Draadloos
Minpunten
- Duur
Zeer goed stofzuiger!
Pluspunten
- Krachtig
- Juiste gewicht ratio
- Draadloos
Minpunten
- Duur
Even wennen, maar prima resultaten!
Zuigt prima, wel even wennen. Is goed wendbaar. Het opzuigen van spinnen lijkt wat minder goed te lukken, ;)
Pluspunten
- Goed wendbaar
- Zuigkracht stof harde vloer en tapijt perfect!
Minpunten
- Geluid
- Accuduur 20 minuten toch wel wat kort
Goede zuigkracht en handelbaar
Omdat wij een nieuwe stofzuiger nodig hadden ipv de verbouwing van het huis en de oude toch bijna de geest aan het geven is.
We hebben voor de compacte en handelbare snoerloze versie gekozen. Ook omdat je het als kruimeldief kan gebruiken en als je de trap bijvoorbeeld zuigt je geen stofzuiger achter je aan hoeft te slepen. + de katten haren zijn snel verwijderd van de vloer.
Hij is erg handig in kleine kasten of plekken weg te hangen met het ophang systeem en laad snel bij.
Pluspunten
- Klein en krachtig
- Veel zijdig toepasbaar
- Lange levensduur
Minpunten
- Aanschaf kosten zijn hoog
digital slim extra
Ik heb deze stofzuiger nu ruim een week in gebruik. Ik vind hem erg fijn in gebruik, niet te zwaar. Hij is goed wendbaar. Werkt makkelijk.
Pluspunten
- handig in gebruik
Minpunten
- accu vrij snel leeg
Fijne handzame zuiger
Prima draadloze oplossing om snel schoon te maken en ideaal voor plaatsen als bijvoorbeeld je auto.
Zuigt prima, zeker op de turbo stand. De traditionele stofzuiger kan op zijn plaat blijven. Deze zuiger kun je voor het hele huis gebruiken.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Assecoires
Mooi en handig
Design en gewicht perfect. In de aanbieding gekocht, dus ik bestel nog losse zuigmonden erbij zoals de fluffy en mini turbo ivm Gietvloer en huisdieren. Op een normaal tapijt geen turbo stand, want dan komt de borstel niet vooruit. Dat was de enige tegenvaller. Wat ik ook niet wist is dat op elk type een andere aansluiting zit, dus wil je accessoires op deze: het moet geschikt zijn voor de SV03! De fluffy 966724-03 en de mini turbo 962748-01 passen op de Digital slim extra. Scheelt jullie een telefoontje naar Dyson :) online vaak aanbiedingen te vinden. Veel plezier met de aankoop: aanrader voor wie ook een hekel heeft aan stofzuigen maar toch een schoon huis wil hebben.
Pluspunten
- Mooi
- Licht gewicht
- Draadloos
- Snel opgeladen
Minpunten
- Duur (aanbieding zoeken)
- Wirwar aan accessoires voor elk type anders
heel handig en gebruiksvriendelijk
Had dit toestel aangekocht op 29/07/2016 en nog geen jaar nadien, op 21/06/2017,waren er problemen met draaiende borstel. Nadat ik toestel ter reparatie had binnengebracht in het Krefel filiaal waar ik het gekocht had, kreeg ik na 14 dagen bericht dat ik een aankoopbon kreeg voor de volledige waarde van het toestel. Hiermee heb ik dan ook, zonder meer eenzelfde nieuwe snoerloze stofzuiger aangekocht, gewoon omdat het pordukt doet wat men belooft. Dus zeker zijn geld waard !
Pluspunten
- prima zuigkracht
- handig en zeer gebruiksvriendelijk
Minpunten
- eerder klein reservoir
Licht en krachtig
Dit product gekocht omdat Dyson een vertrouwde merk is. Machine ligt heel fijn in de hand en is superkrachtig. Zeker een aanrader. Ook de vormgeving is mooi en de houder kan je handig kwijt door op te hangen. Vergeleken met andere merken dus licht, krachtig en mooi om te zien. En natuurlijk multifunctioneel door de bijgeleverde kopjes, zodat je m ook als handkruimeldief kan gebruiken. Met turbostand.
Pluspunten
- Krachtig
- Licht van gewicht
- Ziet er gelikt uit
- Multifunctioneel door bijgeleverde kopjes
- Handig op te bergen
Minpunten
- Turbostand aan de luide kant
- Je moet het knopje hele tijd ingedrukt houden
- Prijzig
Super compact.
Heel tevreden over mijn nieuwe aankoop. Verassend veel zuigkracht voor zo een klein toestel.
Handig in gebruik en makkelijk op te beregen dankzij muurbeugel.
Pluspunten
- Compact
- Geen gedoe met stofzakken
Minpunten
- Nog geen gevonden
Snoerloze steelstofzuiger
Ik heb al een dyson sledestofzuiger waar ik al jaren veel plezier van heb
Ik heb deze snoerloze stofzuiger gekocht vanwege de handigheid zonder snoer .
Het gemak van snel even stofzuigen en de wendbaarheid.
Daarnaast het gemak en het lichtgewicht met stofzuigen op trappen maakt de aankoop helemaal compleet
Mijn dochter heeft deze ook al een tijd in gebruik en adviseerde mij deze ook vanwege hondenharen.
Dus jaj ik ben ontzettend blij, met mijn nieuwe dyson.
Pluspunten
- Wendbaarheid
- Snoerloos dus je kan hem overal mee naartoe nemen
- Zakloze zodat je altijd even veel zuigkracht hebt
- Veel extra zoals diverse zuigmonden
Minpunten
- Tot nu toe geen niet een
Steelstofzuiger dyson digital slim
Ik heb de steelstofzuiger gekocht omdat ik door een ongeluk mijn rechter schouder niet kan gebruiken en om dan met een stof zuiger te moeten slepen valt niet mee.maar met deze krachtige zuiger kan makkelijk uit de weg lucht in gebruik
Pluspunten
- Lichtgewicht
- Goede zuigkracht
Minpunten
- Luid in gebruik
Geweldige aanschaf
Ik had er al eerder 1 moeten aanschaffen, heel blij met deze nieuwe hulp in huis!
Is superhandig en zeer licht, onmisbaar!
En bovendien past de parketborstel vd sledestofzuiger DC52 ook op deze snoerloze steelstofzuiger, keileuk!
Pluspunten
- Handig
- Licht
- Gewoonweg Super
Minpunten
- Geen!
Geweldige zuigkracht, kruimeldief XXXL
Wij hadden al een DC34 kruimeldief, die neemt mijn man nu mee om zijn vrachtwagen netjes te houden. En de zojuist gekochte steelstofzuiger blijft nu hier voor het huishouden. Net bezorgd, gelijk opgeladen en uitproberen! Mán, wat een ding! Buitengewoon goede aankoop. De steel erbij is echt een enorme aanwinst, je hoeft niet meer door de knieën om de kruimels op te zuigen. Ideaal om het spinnenwebje in dat hoekje bij het plafond weg te halen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Mijn verwachtingen zijn echt overtroffen!
Pluspunten
- Enorme zuigkracht
- Niet meer bukken
- Wendbaar
Minpunten
- Maakt best wat lawaai
Goede zuigkracht, en makkelijk in gebruik
Ik heb thuis 3 katten, dus er liggen altijd veel haren op de kleden, deze maakte de stofzuiger met gemak schoon en ook ideaal omdat de stofzuiger geen snoer heeft en niet veel weegt dus makkelijk om het hele huis schoon te maken.
Pluspunten
- Goede zuigkracht
- Licht
- Geen snoer
Wow, wat een super apparaat
Gisteren onze steelstofzuiger ontvangen en direct in gebruik genomen. Hij laadt supersnel op! Erg krachtige machine. Alle bijgeleverde hulpstukken maken het stofzuigen tot een waar feestje. Je kunt op alle plekjes komen. Het is onze tweede Dyson. Wij willen nooit meer anders
Pluspunten
- Super zuigkracht
- Veel hulpstukken
Minpunten
- Als we dan toch iets moeten noemen: de prijs
Ultieme stofzuiger zoals er geen ander is !
Na de aankoop van onze Dyson DC62 stofzuiger een jaartje geleden, zijn wij zo overtuigd van Dyson en zijn snoerloze stofzuigers. Dat wij ons nog eentje hebben aangeschaft ! Deze keer de Dyson Digital slim snoerloze stofzuiger. Wat ik meteen opmerk is dat Dyson steeds zijn producten blijft verbeteren ! Deze is weer wat lichter gemaak, lijkt langer mee te gaan (batterij) en ook de accesoires zijn erop verbeterd. Zo heb je de turbo borstel, die iets breder is dan zijn voorganger ! Ook de design vindt ik persoonlijk beter mooi donkergrijs met wat chrome effect :) Ipv saaie grijs en paarse tinten.
Ik heb maar 1 minpunt dat ik echt kan bedenken, en dat is dat ondanks de haren zeer gemakkelijk worden opgenomen door de Dyson met turbo borstel. Is dat de wielen van de turbo borstel durven vast komen te zitten. Waardoor deze gaat tegenstribbelen. Wij zitten met een hond dus wordt de Dyson dagelijks gebruikt voor de vloer (laminaat) en de zetel (stof). Wij stellen dan ook de Dyson elke dag serieus op de proef !
Alsnog een dikke 9/10 !! En andere merken van stofzuigers kunnen hier zeker van leren !!
Pluspunten
- Licht gewicht
- Mooi design
- Veel accesoires voor alle toepassingen !
- Draadloos
- Geen stofzak nodig !
Minpunten
- Borstel wieltjes komen snel vast te zitten.
- Duur in aankoop
- Korte batterijduur (20min+-)
Geweldig eenvoudig
Reinigt met gemak de laminaatvloer maar ook de trap en inloopmat. Eenvoudig te gebruiken, zelfs voor de kinderen. Losse swiffer en handkruimdief de deur uit en vervangen door deze krachtpatser!
Pluspunten
- Goede zuigkracht
- Eenvoudig in gebruik
- Makkelijk te monteren
Minpunten
- Aanschafprijs maar is het zeker waard!
Perfect apparaat licht en krachtig
Licht, krachtig en heerlijk zonder snoer stofzuigen alles wat een normale stofzuiger doet maar dan compact en wendbaar zonder je snoer elke keer te hoeven verplaatsen
Licht, gemakkelijke stofzuiger
Super een stofzuiger zonder snoer! Geen gedoe meer met kabels tijdens het stofzuigen...
Neemt ook goed de hondenharen op een tegelvloer
Pluspunten
- Licht
- Gemakkelijk gebruik
Minpunten
- Geen schroeven voor te bevestigen aan de muur
- Accu snel leeg