Dyson V6 Absolute + - Steelstofzuigers
Dyson V6 Absolute + - Steelstofzuigers
Inmiddels al zo een 4 weken de Dyson V6 in mijn bezit. Ik gebruik de Dyson naast een "gewone" stofzuiger met snoer. Ik was al bekent met een zakloze stofzuiger dus dat was voor mij niet wennen. Het legen van het stofreservoir gaat gemakkelijk met één druk op de knop. Wat ik zelf erg fijn vind is dat je het stofopvangbakje er in zijn geheel uit kunt halen en kunt uitspoelen zodat je deze ook af en toe grondig kunt reinigen.
Ik zie de Dyson niet als een vervanger voor mijn reguliere stofzuiger. De stofzuiger moet na 20 minuten worden opgeladen dus je hele huis stofzuigen zit er niet in. Na 20 minuten het aan knopje ingedrukt te hebben gehouden kreeg ik kramp in mijn hand:) Na 20 minuten is ook het stofreservoir vol. De Dyson is wel de perfecte aanvulling op een reguliere stofzuiger. Dyson krijgt de dierenharen uit mijn Carpet die mijn andere stofzuiger (welke ook een opzetstuk heeft speciaal voor haren van huisdieren) laat liggen en dan gebruik ik nog niet eens de "max" stand waardoor je extra zuigkracht krijgt. Ook het parket opzetstuk werkt prima op mijn parket en op mijn geoliede houten vloer. Ook een groot voordeel is het feit dat de Dyson snoerloos is waardoor je de Dyson snel tussendoor erbij pakt. Doordat je hem dmv een oplaadstation aan de muur kunt bevestigen neemt de Dyson weinig ruimte in, staat deze niet in de weg en is hij altijd opgeladen. Dit opladen gaat ook lekker vlot. Alleen waar laat ik mijn losse opzetstukken? Deze kunnen niet aan het oplaadstation of aan de Dyson zelf worden gehangen.
Met name voor de trap is snoerloos ideaal. Nadeel is dat je met de standaard bijgeleverde opzetstukken net niet alle hoekjes schoon krijgt.
De Dyson kan klein worden gebruikt als kruimeldief of langer worden gemaakt met een steel. Deze steel is helaas niet in lengte te wijzigen waardoor het voor langere mensen onprettig is. Dit vind ik wel een nadeel.
De Dyson ziet mooi uit, is degelijk en makkelijk in gebruik alles past makkelijk in en uit elkaar. Ik ben er enorm blij mee. Over de levensduur kan ik uiteraard nog niets zeggen maar ik hoop er nog lang plezier van te hebben.
Ik heb de Dyson V6 nu een paar weken in gebruik en ben er heel blij mee. Mijn gewone Miele stofzuiger heb ik niet meer gebruikt. De Dyson is veel handiger in gebruik en zuigt veel beter. Mijn kleed in de woonkamer lijkt wel als nieuw, ik svhrok ervan hoeveel zand er in het reservoir zat en dat terwijl ik de dag ervoor nog gestofzuigd had. Hij is licht in gewicht en komt ook op lastig bereikbare plekken. Het enige nadeel vind ik,het geluid, hij produceert behoorlijk wat herrie. Verder ben ik er supertevreden over.
Makkelijk aparaat! Met 2 jonge kinderen en 'n hond in huis ideaal! Even snel de kruimels wegwerken na het eten, maar ook geschikt voor 't grotere werk..
En de trap!! Niet sjouwen met 'n grote stofzuiger en geen snoer die halverwege de trap van stopcontact veranderd moet worden. Daarnaast laat de gemiddelde kruimeldief laat al zijn vuil vallen als je 'm met de zuigmond naar beneden houdt 10 extra punten voor de dyson V6 geen vallend vuil!
Ik ben fan!
En dan ziet hij er ook nog mooi uit!
Zeer handig in gebruik. Neemt geen plaats in, je hangt hem in de houder en hij staat nooit in de weg, is daardoor altijd geladen en klaar voor gebruik. Wij hebben een Jack Russel en een Miele stofzuiger. Mijn matten en tapijten waren proper maar steeds bleef ik haren zien. Nu zijn er op mijn matten en tapijten geen haren meer te zien. Ongelooflijk zelfs mijn moeder zegt : "wat een verschil". Gedaan met stofzuigen bakje boven de vuilbak en leeg is hij.Ook heb je geen onaangename stofzuigergeur na het stofzuigen meer. De auto van binnen doe je nu met plezier, gedaan met de draad die vast hangt onder de auto en gedaan met dan stopcontact aan de ene kant en dan aan de andere kant in te steken. Eén nadeel: batterij plat en gedaan met stofzuigen, geen verwittiging van : bijna plat. Dus er zou ergens een batterij indicatie moeten op staan.
Ik heb het apparaat niet zelf gekocht, maar via een testsite de kans gekregen om deze testen.
Ik had nog nooit een Dyson gehad dus ik was totaal blanco toen ik de doos open ging maken. Allereerst ziet het er super strak uit. Alles in de doos is perfect (apart) ingepakt en op een degelijke manier dat het product op geen manier beschadigt.
Alles uitgepakt en op tafel uitgestald; alles past perfect in elkaar. Voor mij was het niet meteen duidelijk waar alle opzetstukken voor diende maar gelukkig bood mijn vrouw aan om mij duidelijk te maken dat ik onder een steen geleefd heb de afgelopen 15 jaar. Dus..
De stofzuiger, want kruimeldief is zeker een belediging, komt opgeladen uit de doos en is klaar voor gebruik. Standaard staat de turbo aan dus ik schrok me wezeloos toen het aanging. Het eerste wat we hebben gedaan is met de mechanische borstel en met de max aan het kleed gezogen. Het kleed werd weer hoogpolig en er werd een hoop stof en haren los gemaakt die je goed zag zitten het reservoir. Door het enorme verschil met onze huidige stofzuiger hebben we eigenlijk meteen besloten om een nieuwe stofzuiger te kopen, ter vervanging van onze huidige. Het nadeel is wel dat de max stand maar een paar minuten werkt, volgens de manual 6 minuten maar ik heb het niet geklokt. Net als je lekker bezig bent dan is het apparaat al leeg. De normale stand is ook al heel sterk en werkt een stuk langer.
Overall is het een super fijn apparaat. Vooral omdat je het apparaat snel en meteen kunt pakken als er wat omvalt of schoongemaakt moet worden. Dat het draadloos is is een perfecte eigenschap.
Voor mij is het enige minpunt dat de max stand maar 6 minuten werkt. De prijs is natuurlijk hoog, maar dat is voor iedereen om zelf te beslissen of het dat waard is.
Pluspunten voor mij zijn; het gemak dat het apparaat uit de kast pakt en de kwaliteit van het geleverde werk.
(Wij hebben overigens door het kwaliteitsverschil van Dyson met onze huidige stofzuiger, een Dyson met snoer gekocht)
De Dyson V6 Absolute + lijkt een heel ingewikkeld apparaat als je hem uit de verpakking haalt, mar niets in minder waar ! Het is een lichtgewicht stofzuiger en super makkelijk in gebruik. Doordat hij ook als kruimelzuiger ingezet kan worden kan je het hele huis aanpakken zonder last te hebben van een snoer. door de verschillende opzetstukjes kan je alle oppervlakte schoonmaken.
Klein nadeel, na 2 minuten stofzuigen is hij op en moet je hem 3,5 uur opladen om weer volledig vol te zijn. Gelukkig wonen wij niet zo graat en redt k het in 20 minuten :)
Top apparaat! echt een aanrader
Ik heb deze nu een paar weken in gebruik en vindt t een geweldig apparaat. Het overtreft echt mijn verwachtingen. Ik gebruik mijn stofzuiger nu zelfs bijna niet meer.
Hij is snoerloos dus nooit het probleem dat je van stopcontact moet switchen.
Hele sterke zuigkracht, mijn hoogpolig vloerkleed ziet er weer als nieuw uit. En ongeloofelijk hoeveel vuil er nog afkomt, zeker op de turbostand.
Is ideaal als kruimeldief maar ik gebruik m eigenlijk meer als stofzuiger voor het hele huis. Ideaal voor op de trap, de hoekjes waar je normaal niet bij kunt, het plafond, de auto, bank en ga zo maar door!
Nadeel is dat je maar 2 accessoires kunt ophangen aan de houder en in de turbostand maakt ie best veel herrie. Maar dat valt in het niet bij de prestaties van deze steelstofzuiger.
Hij is best prijzig in aanschaf, maar het is het geld waard. Ik hoop dat deze heel lang meegaat, maar mijn volgende wordt zeker weer een Dyson!
Voordeel: zeer sterke zuigkracht, veel accessoires, licht in gewicht, accu gaat lang mee, handzaam (geen snoer), mooie vormgeving en makkelijk op te bergen.
Nadeel: prijzig, veel geluid en niet alle accessoires kun je ophangen.
Wat een heerlijke steelstofzuiger!
Hij is heel handig in gebruik (zelfs ons dochtertje van 3 heeft er al regelmatig mee gezogen),
Licht qua gewicht,
Inzichtelijk hoe vol hij zit,
Gemakkelijk te legen,
Mooi uiterlijk,
Sterke zuigkracht en ook nog een powerknop om nóg wat extra zuigkracht te geven,
Ideaal voor trappen of auto's omdat hij snoerloos is!
En bovendien ook heel gemakkelijk te gebruiken als kruimeldief omdat de steel er met twee klikken tussenuit is!
Als ik dan toch een nadeel moet noemen, is het dat hij redelijk veel lawaai maakt, maar dat neem ik graag voor lief.
Dit is echt een super apparaat!
En zoals een vriendin me vandaag liet weten: "ik geef toe, ik ben officieel verliefd op mijn Dyson V6"!
De dyson S6 heeft een krachtige motor en stofzuig met gemak. Ben rug patient en moet zeggen met de V6 is het geen aanslag op mijn rug. De trap is helemaal geen probleem, zo opgeladen en klaar voor gebruik. Voldoende stroom om een ruimte per oplaadmoment te doen. Vuil en stof verdwijnen en doordat hij schoon te maken is geen nare luchtjes. Ook nog fijn tegen fijnste en Huisstofmijt. Ben zeer tevreden!
In 1 woord een geweldig product. Ik heb hem nu een paar weken en ben er zeer blij mee. Heel handig in gebruik en met de turboknop nog even wat extra power geven voor bijvoorbeeld de kussens op de bank. Daar mogen de katten nogal graag op liggen en met de kleine gemotoriseerde borstel haal je werkelijk alle kattenharen weg. Deze is ook heel fijn om de matrassen mee te zuigen. Ik heb al een Dyson stofzuiger maar deze kleine monster haalt nog meer uit je matras door de kleine roterende borstel, dat was wel even schrikken. Het legen van het reservoir gaat ook heel gemakkelijk, met een simpele klik gaat deze open, natuurlijk wel boven de afvalbak.
Ook zo handig als je de trap wil zuigen, voorheen sleepte ik de hele stofzuiger mee, nu alleen de snoerloze kruimeldief met de kleine borstel. Boven en beneden gebruik ik de parketborstel, zeer licht in gebruik. Ook de kleine hulpstukken zijn gemakkelijk voor de moeilijke plekjes. Mijn gewone stofzuiger blijft nu in de kast staan.
Doet de snoerloze Dyson V6 Absolute + wat hij beloofd? Ja, in mijn ogen wel. Keiharde zuigkracht voor 20 minuten, zonder snoer en zonder zak. Gemakkelijker kan niet.
Zijn er ook nadelen? Er is plaats voor maar twee opzetstukken bij het oplaadpunt, de andere hulpstukken moet je zelf een plekje voor vinden, en de prijs is nogal pittig maar zeker wel waard.
Via een testprogramma dit apparaat kunnen testen (maar kan hier eerlijk aangeven wat ik ervan vind!).
Ik ben erg enthousiast, erg makkelijk apparaat dat doet wat ie beloofd!
Super om even rondom de tafel te stofzuigen als we (met 2 kids) gegeten hebben, maar ook handig om de trap of auto te stofzuigen. Het is een erg compleet pakket en de accu werkt tot nu goed (hopelijk blijft dat zo).
Ook makkelijk leeg te maken.
Wel vind ik dat het apparaat warm wordt tijdens gebruik, ik neem aan dat dit altijd zo is!
Kortom duur ding, maar werkt wel super!
Wat een fantastisch apparaat, echt een super zuigkracht. Ook de trappen de boven etage, het is een fluitje van een cent. Alleen het indrukken van de knop om te zuigen is toch wat lastig.
Schoonmaken is oom zeer eenvoudig. Al mag je dit ook wel verwachten voor deze prijs.
Maar tevreden ben ik zeker, wat een heerlijke machine.
De Dyson V6 Absolute+ is een hele mooie steelstofzuiger zonder snoer en zak. Het is eigenlijk een soort kruimeldief met lange steel en heel veel power.
Hij maakt wel wat geluid maar heeft daarmee veel zuigkracht., De accessoires geven je oneindige mogelijkheden om snel alles aan kant te krijgen in huis.
Als gehandicapte is hij heel handig hij werkt opgeladen 20 minuten en je kan er dus heel handig mee werken zitten in rolstoel.
Haren , diverse vloeren, hoekjes kortom alles kan en hj is erg licht en heeft filters zodat de lucht er schoon uitgeblazen wordt, snel te legen door een druk op de knop boven prullenbak.
Hij is wel prijzig adviesprijs 579 euro maar het is wel een handig en slim apparaat wat als gehandicapte zelf goed en makkelijk kan handteren en dat is wel wat waard.
Enige puntje waar niet aan gedacht is is een gleufje voor je snoer als je hem ophangt, nu komt dat klem te zitten dat is wel jammer. Ook is er maar plaats voor twee opzetstukken bij het oplaadpunt.
Dit zijn maar kleine puntjes de rest is gewoon positief en handig en mooi apparaat wat ik zeker kan aanraden
De Dyson V6 Absolute+ is echt niet meer uit mijn huishouden weg te denken. Er zit geen snoer aan, dus je loopt zo de trap op of je zuigt de auto even snel uit. Er zit geen stofzak in dus nooit meer tijdens het stofzuigen hopen of er nog een nieuwe zak in het keukenkasje ligt, omdat deze nèt vol blijkt te zijn. Zelfs de spinnenwebben aan het plafond en de hondenharen in de kleinste hoekjes van het huis zijn niet meer veilig voor mij. Met alle hulp stukjes die erbij zijn geleverd kun je alle oppervlakten in huis super schoon krijgen. I Love It!!
Via een testprogramma kreeg ik deze kans om deze futuristische stofzuiger uit te proberen.
Het uitpakken is al een feestje, mooie stevige doos waar al veel informatie en foto's op staan. In de doos uiteraard de stofzuiger zelf, maar ook vele extra items. Hartstikke leuk, enig nadeel is dat in de gebruiksaanwijzing niet duidelijk staat welk item waar voor geschikt is, dat had beter gekund.
Ideaal is dat het een normale stofzuiger en kruimeldief in 1 is. Scheelt je een extra aankoop en minder apparatuur om weer ergens op te moeten bergen. Dit opbergen gaat trouwens ook erg makkelijk met het meegeleverde oplaad en opbergstation. Makkelijk aan de muur te bevestigingen en meteen ook plek om 2 opzetstukken aan op te hangen.
Dan het belangrijkste: doet de Dyson V6 wat hij beloofd? Ja, in mijn ogen wel. Keiharde zuigkracht, zonder snoer en zonder zak. Hiervoor had ik ook een snoerloze stofzuiger (ander merk), maar die haalt het bij lange na niet bij deze Dyson.
Legen van het reservior is erg eenvoudig, boven je prullenbak houden, knop indrukken en al het stof valt eruit, je hoeft je handen niet vies te maken.
De accu gaat zo'n 20 min mee zoals beloofd, dat is wat mij betreft prima. Opladen duurt 3,5 u wat ik ook acceptabel vind.
Alle verschillende opzetstukken heb ik inmiddels ook getest, echt heel fijn dat er standaard zoveel meegeleverd wordt. Ideaal vind ik de kleine borstel, zonder steel makkelijk te gebruiken om de trap te stofzuigen. Met steel is dat altijd zo'n crime, nu ben je binnen no time klaar, top.
De parketborstel ben ik niet helemaal fan van. Wij hebben een grote parketvloer, maar de parketborstel is vrij klein en schraapt een beetje over de vloer. Geeft geen strepen of beschadegingen, maar voelt niet fijn. De tapijtborstel echter vind ik wel heel fijn, ook voor de harde vloer. Is er dus wellicht niet voor gemaakt, maar als het werkt; waarom niet?
Verder nog wat kleine opzetstukjes die handig zijn voor naden tussen de bank, auto klusjes etc.. Handig om erbij te hebben.
Kortom ik ben erg tevreden, met als kritische noot dat de gebruiksaanwijzing nog wat meer info zou mogen geven.
Ik heb voorheen altijd een hekel gehad aan stofzuigen, vooral het gekloot met het snoer, de mobiliteit en de stofzuigerzak. Totdat ik de dyson in huis kreeg. Ipv mijn vrouw doe ik nu het stofzuigen. Je komt overal met dat ding en er zit een kracht op waarmee je alles opzuigr. En als ik klaar ben drop ik hem leeg boven de afval bak. En door alle opzet stukken kombik overal bij. Nu geen ruzie meer wie gaat stofzuigen enkel nog ruzie over wie er mag stofzuigen ;)
Ik heb de stofzuiger nu een aantal dagen in gebruik en moet zeggen dat ik er erg blij mee ben. Het uiterlijk is natuurlijk echt een plaatje, maar het gaat natuurlijk om het gebruik. De zuigkracht is heel goed, zelfs met kattenharen heeft ie geen moeite. Ook is het heel makkelijk de trap te zuigen, doordat er geen snoer in de weg zit, het apparaat niet zwaar is en heel wendbaar. Ik zoek alleen nog een goede zuigmond voor de trap. Door het wendbare karakter van het apparaat, kom je er in alle hoekjes en gaten mee. Al met al zijn prijs echt meer dan waard.
Deze stofzuiger is echt een gemak in gebruik. Zuigt goed en het gemak van snoerloos is enorm. Bovendien kan de steel er gemakkelijk afgenomen worden en is het op een trap bijvoorbeeld ook zeer goed te gebruiken.
Tot zover de voordelen, nu de nadelen. Die liegen er niet om!
Het stofreservoir is klein en moet na bijna elke zuigbeurt geledigd worden. Dat gaat nog vrij gemakkelijk doordat met een druk op de knop de bodem van het reservoir openklapt en je het vuil gemakkelijk in de vuinisbak kunt laten verdwijnen. Maar als je het hele reservoir van het apparaat wilt loskoppelen (zoals de gebruiksaanwijzing voorschrijft) ben je een aantal pogingen en en g.v.d.'s verder voor het gelukt is. En dan moet het ding ook weer aan het apparaat gekoppeld worden en dat is nog veel omslachtiger!
Maar nu komt het....LET OP: EN DOE ER UW VOORDEEL MEE!
Het filter, boven in het apparaat dat er uit ziet als een lekker Mona toetje, ZIT ER LOS IN. Tijdens het gebruik is dat geen probleem want dan zuigt het ding zichzelf vast. Maar tijdens het loskoppelen van het stofreservoir heb ik het ding even op zijn kop gehouden en is het filter ongemerkt in de vuilnisbak verdwenen. Daar kwam ik een paar dagen later achter toen het ding al lang en breed door de vuilnisman was meegenomen. Het filter is nog geen dubbeltje waard, maar je hebt hem wel nodig, dus Dyson gebeld en de situatie uitgelegd.
Geen probleem, voor € 21,03 wilden ze een nieuwe sturen, inclusief verzend en adm. kosten. Dat laatste zeiden ze op een toon waarin de vraag weerklonk als "Ben je nu niet enorm blij"?
Mijn opmerking dat ik een paar weken daarvoor € 349,-- uitgegeven en dat ik voor een ding dat nog geen dubbeltje waard is € 21,00 moet betalen, stuitte op een muur van onverschilligheid. Zo zijn de spelregels en zo wordt het spel dus gespeeld. Ook na tussenkomst van een leidinggevende kwam ik geen steek verder.
Ik heb het bedrag maar overgemaakt en hoop dat het filter snel nagestuurd wordt. Je hebt het immers nodig?
Het gevolg is wel dat ik een vieze smaak in mijn mond krijg als ik Dyson zeg, en ik ben bang dat dat ook zo blijft.
Het zal ongetwijfeld veel vaker bij gebruikers voor komen. Ik hoop daarom dat u hierbij gewaarschuwd bent.
sinds een paar weken in het bezit van deze stofzuiger.Toen ik hem uit de verpakking haalde wist ik niet wat ik zag.wat een futuristisch apparaat!Al gauw kwam ik er achter wat een moglijkheden dit apparaat heeft.Daar hij snoerloos is is het even wennen, maar wat een gemak heb je daarvan.Ik heb artrose in mijn polsen maar kan nu moeiteloos de trappen stofzuigen.Zeer funktioneel!!!Hij is licht in gewicht waardoor je bijna overal bij kan.Ik ben dus zeer te spreken en er heel erg blij mee.
trudy Tol
Ik heb deze Dyson nu 5 dagen in bezit. Bij het uitpakken van de Dyson was mijn eerste reactie dat hij leek op een flink uit de kluiten gewassen kruimeldief. Maar hier hield ook alle vergelijking met een kruimeldief op. Ik was/ben echt verbijsterd over de zuigkracht van dit apparaat, wat een verschil met onze vorige stofzuigers. Alleen zat na amper 30 seconden het reservoir vol, iets wat ik toen behoorlijk irritant vond. Alleen gaf het ook aan wat onze vorige stofzuigers dus allemaal hadden laten zitten. Het schijnt dat je steeds minder vuil opzuigt en dat is logisch, want dit apparaat doet gewoon zijn werk heel erg goed.
De hulpstukken zijn makkelijk te plaatsen en het legen van het reservoir gaat ook eenvoudig. Alleen hadden ze er van Dyson wat mij betreft nog iets van een borsteltje bij mogen leveren. Door de vormgeving van het reservoir wil er soms nog wel wat achterblijven wat er bij het legen niet uit komt en dit moet je dan een handje helpen. Gaat prima met een lange saté prikker of stokje, maar ja.
Over de accu kan ik nog niet zo heel veel meedelen, buiten het feit dat ik inderdaad bijna 20 minuten heb kunnen zuigen zonder zuigkracht te verliezen. (Na het regelmatig legen van het reservoir)
In eerste instantie vond ik de lange steel een beetje "slapjes" aanvoelen bij het koppelen aan de zuiger, maar in de praktijk valt dit heel erg mee en zijn zelfs lastig bereikbare plekjes vrij eenvoudig te bereiken. Ook op de trap is het een heerlijk apparaat door zijn lichte gewicht en het ontbreken van een snoer.
Binnenkort ga ik mij eens uitleven op het interieur van onze auto, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook geen enkel probleem op zal leveren.
Kortom, ik ben echt onder de indruk over waarin een klein apparaat groot kan zijn. Niet de goedkoopste, maar zeker wel zijn geld waard.
P.S. ik moet een score invullen bij duurzaamheid, anders kan ik de review niet plaatsen. Maar ik weet gewoon nog niet of hij duurzaam is en niet van toepassing kan ik niet aanklikken. Met andere woorden de totaalscore zou nog kunnen wijzigen.
Het toestel is klein, handig, draadloos nog mooi ook om mee te poetsen. Ik vind de opvangbak wel wat aan de kleine kant en je mag niet vergeten hem altijd op te laden, want anders is de autonomie te kort.
De Dyson Absolute is nu een paar weken in mijn bezit, en het gebruiksgemak is formidabel. Sommige die bij mij thuis komen, noemen het een 'veredelde kruimeldief'. Hoewel pejoratief, klopt deze beschrijving: de Dyson is even eenvoudig te gebruiken als een kruimeldief, maar heeft meer kracht dan mijn gewone Nilfisk stofzuiger.
Ik had vooral schrik van de batterij, maar het druksysteem (je dient de knop ingedrukt te houden, anders valt hij uit) loont effectief. Ik gebruik hem vooral na het eten en om de keuken/badkamer eens snel te stofzuigen, en dat kan gerust met één batterij-lading.
Met andere woorden, een toptoestel, waar je uiteraard ook wel wat voor moet betalen.
Opmerking: duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen (paar weken in bezit), maar moest ik wel invullen van Kieskeurig.
Mooi compact apparaat met de zuigkracht van een "gewone" stofzuiger! Het is gemakkelijk te bedienen en je pakt hem ook even makkelijk erbij. Heeft geen snoer, maar met een volle accu kan je gewoon de hele kamer (60 m2) zonder te hoeven laden. Echt een top apparaat met een eindeloos bereik.
De Dyson is nu 1 maand in gebruik, echt een top ding.
Hij heeft de zuigkracht van een normale stofzuiger maar ligt lekker in de hand. Accu gaat lang mee op een lading, het laden zelf gaat snel en makelijk met de houder. Bij de v6 steel stofzuiger worden goede, handige accessoires gelevered om op alle plekken de Dyson te gebruiken.
Deze steel stofzuiger is zijn geld waard en raad ik iedereen aan!
We hebben deze V6 absolute ter vervanging van een normale stofzuiger. We zijn zeer tevreden over deze aankoop. We pakken deze Dyson veel sneller en vaker dan onze oude Miele stofzuiger. Hij ligt goed in balans qua gewicht en doet goed zijn werk. Bijzonder sterke zuigkracht voor zo'n licht aparaat. Accu gaat behoorlijk lang mee. Laad vrij snel op.
Nadeel: legen van het stofreservoir is wat moeilijk en de handleiding is niet duidelijk.
We raden iedereen deze stofzuiger aan.