Bosch BCH6ATH25 - Steelstofzuigers

Bosch BCH6ATH25
Bosch BCH6ATH25
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 95 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCH6ATH25 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Miranda van de Pasch06-06-2015
styltechnisch zeker niet de mooiste. Maar daar koop je ook geen stofzuiger voor en opladen doet die ook in de hangkast. Maar de lange duur van de accu en kwaliteit herinnert mij er weer aan dat functionaliteit bij apparaten ook het het belangrijkste is.
willem vanderputten04-06-2015
stofzuiger voldoet aan alle verwachtingen. Hij is handig en solide. Makkelijk te hanteren en kan goed schoonmaken
Molshoopje01-06-2015
Geweldig apparaat, erg flexibel en gemakkelijk vanwege het feit dat deze snoerloos is. Handig in gebruik, licht qua gewicht. Ik noem hem mijn 'Snuffie'
rene 196501-06-2015
Geweldig app in gebruik met een goede zuigkracht regeling en lange zuigtijd . gemakkelijk op te bergen en erg ligt in het gebruik.
R19R7801-06-2015
De stofzuiger is makkelijk in gebruik en doordat er geen snoer aan zit kun je vrij bewegen. Ook is hij niet zwaar en daardoor makkelijk hanteerbaar.
Kubra4231-05-2015
Ik ben heel erg blij met de Bosch Steelstofzuiger. Omdat hij heel erg flexibel is en meteen overal mee kan. Ik hoef niet meer een verlengsnoer te gebruiken om al mijn kamers te stofzuigen. Doordat mijn nieuwe stofzuiger een uur lang stofzuigen kan is het een geschikte stofzuiger die ik raad aan een ieder. Ik kan alle hoeken te gemakkelijk stofzuigen en hoef ik niet meer kleine mond delen te gebruiken .Hij gaat lang mee namelijk 60 min en dat is erg prettig. En dankzij de sensor en lichtgebruik geeft hij ook te juiste informatie qua batterij etc.
elelro31-05-2015
Werkt zoals verwacht. Zuigt goed en is gemakkelijker in gebruik, pakken en direct zuigen en niet elke keer de stekker verplaatsen.
Ben 7930-05-2015
Deze draadloze stofzuiger is een echte aanwinst, geen gedoe meer met draden en hij is uiterst krachtig te noemen op stand 3 Voor mij geen andere meer! Wel opletten dat deze een minder groot reservoir heeft als de snoer versie maar het legen is een fluitje van een cent dus dat zit wel goed! Ik kan ieder deze aanraden.
Eric1969lav30-05-2015
Zeer handig in gebruik. Gebruik is meerdere malen per dag wat bij een andere stofzuiger vaak niet het geval was.
Lewie Stegen27-05-2015
Niks anders meer dan draadloos stofzuigen ! Veel trappen en etages in woning. Nu een fluitje van een cent met deze Bosch Athlet steelstofzuiger op accu. Gaat bijna 1 uur mee na opladen. Volgens mij enige in zijn soort. Makkelijk schoon te houden. Licht gewicht. Grote zuigkracht. Kortom zeer tevreden.
Rakker827-05-2015
Stofzuiger net een paar dagen in bezit. Heeft erg veel zuigkracht en ziet er mooi uit. Ik heb hem nu voor de bovenverdieping gekocht, maar ga er voor beneden zeker ook een kopen. Als de set (die Bosch nu in de actie er bij geeft) binnen is zal het punt voor de mogelijkheden ook hoger zijn. Kortom fraaie stofzuiger, hoge zuigkracht en neemt weinig ruimte in beslag. Duurzaamheid kan ik nog niets van zeggen.=, maar dat zal wel goed zitten. In onze keuken/kookeiland al het apparatuur van Bosch (meerdere jaren)en werkt altijd goed.
Mirpix26-05-2015
Ik vind hem super sterk zuigen en erg handzaam. geweldig Het is ook erg prettig dat hij geen stofzak heeft maar een filter wat je kan leegmaken en ook nog nat kan reinigen dat is helemaal makkelijk. We hebben 2 honden die nu aan het verharen zijn en dan is zo` n handzame stofzuiger ideaal om erbij te hebben. De stofzuiger neemt ook weinig plaats in met opbergen en ik zal hem zeker aanraden bij mijn dochters die vrij klein behuisd zijn, dat scheelt ze veel opbergruimte en gemak.
k.r.22-05-2015
Het is een fijne stofzuiger met een goed vermogen, zelfs in de hoekjes haalt hij op stand 3 de kruimels weg. Je zet hem makkelijk weg en pakt hem ook makkelijk tevoorschijn. het opladen duurt niet lang en je kan dan ook weer aardig lang stofzuigen. top stofzuiger.
Honig118-05-2015
Zeer goede stofzuiger, goede zuigkracht. Heel handig in gebruik. Een aanrader voor ieder huishouden dat vaak en veel stofzuigt, het stofzuigen wordt een stuk makkelijker en kan sneller worden gedaan.
Cynthia1015-05-2015
Geweldig apparaat, hij zuigt goed en maakt daarbij veel minder geluid dan je zou verwachten. De accu gaat lang mee, de accustatus is duidelijk af te lezen, heel handig. En de stofzuiger ziet er ook nog mooi uit!
Bosch4alltimes12-05-2015
Super apparaat welke zeer gemakkelijk, wendbaar en flexibel te gebruiken is en heel weinig ruimte in beslag neemt. Accuduur van een uur is toereikend om heel je woning te stofzuigen in de turbo stand. Zeer degelijk apparaat icm high-end afwerking, een aanrader!
Coort12-05-2015
Altijd gemist, handig , compact en licht en zuigt ook nog goed. De meeste zuigers zijn niet compact genoeg, te zwaar en worden hierdoor te weinig gebruikt
nicksoon10-05-2015
fijne en handige steelstofzuiger voor in mijn appartement (met toch wat minder opbergruimte. Ideaal om hem in een kleine kast weg te ruimen. Verder maakt deze steelstofzuiger weinig kabaal en heb je nooit last van een irriterende kabel die weer eens in de weg ligt
Mulder3908-05-2015
Echt een handig apparaat. Vooral zijn wendbaarheid, duur gebruik en gewicht zijn pluspunten. Ik heb een net een paar dagen in gebruik maar ben er nu al super tevreden mee!
AYSE101022-04-2015
mooi ding, goede zuigkracht en na het opladen kan je best lang stofzuigen. 1 nadeel t.o.v. normale stofzuigers, en dat is dat je niet andere smallere koppen en borstels erop kan zetten voor smallere delen
krastman1015516-04-2015
Ik vind hem helemaal geweldig, makkelijk zuigt goed. En ik kan hem ook nog gebruiken in mijn tuinhuisje waar ik geen stroom heb. Laad hem dan thuis weer op wat een gemak. ik ben tevreden.
H.R. Klinkhamer15-04-2015
makkelijk in het gebruik met dezelfde zuigkracht als een gewone stofzuiger. Je kunt ruim een uur stofzuigen als de accu vol is.
Nieuw198114-04-2015
Heerlijk om te kunnen stofzuigen zonder snoer! Stofzuiger is heel flexibel en makkelijk te hanteren. Zelfs op de trap. Enige minpuntje voor ons is dat je niet makkelijk onder de bank of salontafel kan stofzuigen. Verder super blij met onze aankoop en je pakt m makkelijker en sneller dan een " gewone" stofzuiger.
pbrug02-04-2015
Zeer handig en krachtige stofzuiger. Zeer licht en makkelijk in gebruik. Je grijpt met plezier en vaker naar de stofzuiger omdat het zo snel en makkelijk gaat.
Marc van den Noord02-04-2015
De stofzuiger geef veel bewegingsruimte, want snoerloos. Het is fijn dat de Bosch ook makkelijk mee kan naar andere locaties. Minpunt is de niet standaard meegeleverde accessoires, waaronder de draagriem en slang met kleine zuigmonden. Daarom zijn gebruiksgemak en mogelijkheden beperkt beoordeeld en niet 9+. Ik vind de vormgeving mooi en functioneel en het is erg prettig dat de Bosch op zichzelf kan staan. Na een paar dagen gebruik kan ik eigenlijk zeer weinig zeggen over duurzaamheid, hoewel het stroomverbruik ongetwijfeld veel lager is dan bij reguliere stofzuigers en stofzakken niet meer nodig zijn. Ik had gisteren nog met een professionele zuiger van 10 jaar oud gezogen en haalde met deze nieuwe Bosch nog flink wat stof,kruim en haren van tapijt en vinyl !