Samsung Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN - Steelstofzuigers
Samsung Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN - Steelstofzuigers
Samsung Jet 70
Ik was in het bezit van een ander merk cordless stofzuiger,maaaaar de service van dit best vooraanstaande merk begint met een D. Geeft niet de verwachte service.
Ik ben in het bezit van meerdere apparaten van SAMSUNG.
Wordt altijd naar tevredenheid geholpen dus dacht ik deze gaat het worden veel zuigkracht Top Design
Jet 70 En voor een zeeeer acceptabele prijs .
Dit maakt het stofzuigen toch nog leuk
Bedankt Samsung
Pluspunten
- Prachtig design
- Zeer goede zuigkracht
- Gemakkelijk op te bergen niet storend
- Zeer acceptabele prijs
Stille maar krachtige Steelstofzuiger
Stille maar krachtige steel stofzuiger.
Deze stofzuiger kun je de krachtheid van de motor zelf instellen.
voor de hardere vloeren gebruik ik de laagste stand en daar maakt hij al zeer goed schoon.
De middel en hoogste stand gebruik ik voor de inloop matten en mand van de hond om de haren te verwijderen, dat gaat zonder teveel moeite zo mee weg.
Het enige minpuntje is, dat ondanks de steelstofzuiger goed in de hand ligt, hij best zwaar is. Zeker als ik de steel eraf haal en het kleine opzet stuk gebruik om bijv de bank te stofzuigen. Dan wordt hij wat zwaar.
Maar desalniettemin vind ik het een super stofzuiger...
Pluspunten
- Stil
- Krachtig
- Makkelijk wendbaar
Minpunten
- belasting voor pols
een super goede stofzuiger
EEN MOOIE handzame en sterke stofzuiger beter dan de dyson stofzuiger . dus daarom overgestapt naar samsung
Pluspunten
- licht
- langdurig stofzuigen
Minpunten
- geen
Top steelstofzuiger, goede prijs/kwaliteitverhouding
Goede zuigkracht, niet te zwaar en ideaal om ook onder meubels en banken mee te zuigen (sommige steekstofzuigers zijn hiervoor te dik). Net ophangsysteem en de extra opzetstukken voor bijvoorbeeld de kieren tussen de bank zijn ook ideaal. Aanrader dus!
Pluspunten
- goede zuigkracht
- Ligt prettig in de hand
- Net ophangsysteem
- Makkelijk van opzetstuk wisselen
Minpunten
- Accuduur (zou langer kunnen)
- Geluid
Een aanrader
Het werkt naar behoren doet wat hij moet doen Het werkt naar behoren doet wat hij moet doen Het werkt naar behoren doet wat hij moet doen Het werkt naar behoren doet wat hij moet doen
Het is een goede product
Het is een goede product het is licht van gewicht en het zuigt goed de stoffen
Pluspunten
- Het zuigt goed
- Het is licht van gewicht
eenvoudig en effectief
Simpel maar effectief. Licht in het gebruik en niet zo lawaai. En redelijk betaalbaar tov andere merken.
Pluspunten
- licht
- makkelijk in gebruik
- batterij voldoende voor stofzuigen hele huis
Bevalt goed, aanrader.
Ik heb al enkele jaren een Dirtdevil steelstofzuiger waarvan de ingebouwde accu het nu moeilijk krijgt.
Om deze te vervangen heb ik dit product gekozen ahv testresultaten van de consumentenbond.
Ik heb hierbij gekeken naar prijs en testresultaat.
Heb hem vandaag ontvangen en de eerste indruk is prima.
Hij is gemakkelijk te hanteren door zijn gering gewicht.
Geluid wordt harder hoe hoger de stand maar valt mij mee.
Zuigkracht is goed instelbaar.
Mijn vriendin heeft meteen dezelfde gekocht.
Pluspunten
- Gewicht
- Makkelijk te handelen
Minpunten
- Geluid bij hoogste stand
Samsung jet 70 stofzuiger
Eenvoudig in gebruik en trefzeker stofzuigen. Deze had ik eerder moeten hebben
Bevalt goed
Ik wil niet meer iedere keer de stofzuiger naar boven dragen. Dus kocht ik een steelstofzuiger die boven in een inbouw kast past.
Pluspunten
- Zuigt goed
- Laad snel op
- Erg handelbaar
Het is een prima stofzuiger, welke is gekozen omdat hij draadloos is en prijs aantrekkelijk!
Pluspunten
- Draadloos
- Handig in gebruik
Draadloos stofzuigen, heerlijk!
Heerlijk stofzuigen zonder snoer, had ik veel eerder moeten kopen maar keek toen alleen naar een ander merk in een duurder segment. Dit is een prima prijs en het werkt erg goed.
Pluspunten
- Geen snoer
- Zuigt goed
Minpunten
- Voortaan bestel ik rechtstreeks bij Samsung.
Handig gebruik
Handig in gebruim en voor mij was het ook makkelijk om in elkaar te zetten. Beter dan een gewone stofzuiger
Duidelijk minder dan een vergelijkbare Dyson
De Jet 70 Turbo is bijna net zo duur als een Dyson. De zuigkracht is echter duidelijk minder. De motor van mijn Dyson V10 is veel sterker. De roterende zuigmond is speciaal ontworpen voor tapijten. Op mijn tapijt stopt hij altijd met roteren, waarschijnlijk omdat hij te veel weerstand ondervindt. Daar heeft mijn Dyson nooit last van. Een pluspunt is dat hij veel stiller is dan de Dyson.
Pluspunten
- Stil
- Vormgeving
Minpunten
- Weinig zuigkracht
- Roterende zuigmond stopt regelmatig
Super
Ik ben zeer tevreden Goede zuigkracht en lekker licht van gewicht ook makkelijk om te leggen.
Na onze eerste Samsung steelstofzuiger die ons prima is bevallen
Voor een nieuwe gekozen
Tot nu toe prima veel zuigkracht lange accu duur
En in tegenstelling tot de review redelijk stil
Goed product
gekocht en even snel gebruikt en het zuigt echt veel stof op van hoogpolig tapijt. Voor de rest nog niet gebruikt op andere oppervlaktes. Batterij loopt wel snel leeg.
Pluspunten
- Makkelijk schoonmaken
- Goede filters
Minpunten
- batterij snel leeg
- iets te zwaar
goed stofzuiger
goed product zeer netjes en zeer hoge zuigkracht degelijke product zeer de moeite
Pluspunten
- zeer make
Super apparaat voor reële prijs
Mooie steelstofzuiger met eigen laadstation waardoor geen gedoe met snoertjes. Degelijk kwaliteit. Als aanvulling op slede stofzuiger..
Pluspunten
- mooi ontwerp
- Degelijk
- eigen laadstation
- zinnige accesoires
- compact
Minpunten
- geen standaard borstel dierenharn
Bevalt goed
Licht en handig apparaat. We gebruiken hem voor de trappen, de bovenverdieping en voor een snelle beurt van de kamer. Wij zijn erg tevreden.
Een lichte stofzuiger met een aanvaardbaar geluidsniveau. Nog maar net in bezit maar tot nu toe tevreden.
Snel aan de slag
Heb de stofzuiger Jet 70 turbo net binnen. En al snel even uitgeprobeerd. Hij zuigt fantastisch. Naar aanleiding van de reviews de middenstand gebruikt. Dat doet het goed. Alleen een keer even naar de hoogste stand om een lastig vuiltje op te zuigen. Dat ging fantastisch. Ben zelf benieuwd of ik over een tijdje nog tevreden ben.
Pluspunten
- Goede hableiding
Minpunten
- Misschien toch iets zwaarder dan ik dacht
Goede keus
Fijn in gebruik, functioneerd uitstekend. Waar voor je geld en ziet er gelikt uit.
Pluspunten
- voldoende zuigkracht
- goed handelbaar
bevalt erg goed
ziet er mooi uit, sinds 3 dagen in gebruik en ben er heel blij mee. zuigt goed hij is alleen wel wat zwaar!
Pluspunten
- zuigkracht
- mooi design
Minpunten
- zwaar
Goede krachtige stofzuiger. Ook op ons hoogpolig tapijt.
Heel erg blij mee.