Samsung Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN

Samsung Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN - Steelstofzuigers

Samsung Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN - Steelstofzuigers

8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 264 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

H.R.08-06-2022

Dit product is voor mij een topper !!! Hij zuigt heel goed op alle soorten vloeren behalve op hoogpolig tapijt kost dit wat meer moeite. Is verder goed wendbaar en goed schoon te makelen, lawaai is iets meer dan mijn oude stofzuiger Wat wel een nadeel is dat er standaard geen 2 accu’s bij geleverd worden Heb mijn oude stofzuiger met slang-karretje-snoer beginnende met een M…. In de kast staan. Zeker een aanrader!! Product zit ergonomisch goed in elkaar ,is licht in gewicht en zuigt fantastisch . Voor grote ruimtes is wel een 2de accu aan te raden
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Gewicht
  • Wendbaarheid
Minpunten
  • Standaard geen 2 accu’s
b**********@k*********07-06-2022

super stofzuiger

Fijne stofzuiger. Zuigt goed op de laagste stand. Loopt dan ook niet snel leeg. Erg handig in gebruik.
Pluspunten
  • handig in gebuik
  • zuigt goed op de laagste stand
Minpunten
  • nog niet gevonden
Jvb07-06-2022

Fijne stofzuiger

Erg fijne steelstofzuiger, niet zwaar, goede zuigkracht en erg makkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • Licht
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede prijs
Minpunten
  • Nog geen
Rianne07-06-2022

Prima stofzuiger

Ideaal dat hij draadloos is met 3 kleine kinderen in huis pakken we de stofzuiger veel vaker. Het nadeel vind ik wel dat wanneer je de turbo stand gebruikt de stofzuiger snel leeg is. Maar met de turbostand zuigt hij wel veel beter. Hij pakt niet altijd alles waar je de stofzuiger overheen haalt. Maar wel veel meer dan onze oude stofzuiger.
Pluspunten
  • Je pakt hem er makkelijk bij
  • Gelijk een kruimeldief
Minpunten
  • In de turbostand is de batterij erg snel leeg.
p**************@g********06-06-2022

Goede aankoop

Voor dit bedrag een prima stofzuiger. Goede zuigkracht. Laad vlot op. Hij ligt wel wat zwaar in de hand maar dat went snel. Legen van opvangbakje gaat makkelijk, alles met een klik en een draai. Veranderen van zuigmond ook makkelijk met een klik. Bewaren van hulpstukken kan aan de oplader, met een klik zit het vast. Vallen daardoor ook niet snel ervan af. Tot nu toe zeer tevreden.
Pluspunten
  • Laad snel op
  • Veranderen hulpstukken erg makkelijk
  • Legen ook makkelijk
Minpunten
  • Wat zwaar in de hand
  • Op turbostand snel leeg
r***************@h**********04-06-2022
GEMAKKELIJK IN ONDERHOUD, GOEDE ZUIGKRACHT. VOLGENS OMSCHRIJVING EN HELEMAAL TOP MET EXTRA BATTERIJ.
Dick04-06-2022

Uitstekende stofzuiger!

Al enige tijd deze Samsung Jet 70 Turbo uitgetest alvorens deze aan te schaffen. Wat een goede steelstofzuiger! Enige minpuntje is de bevestiging van de steel op de motor, die had iets steviger mogen zitten. Mijn vergelijk was een Dyson V11 die een hogere aanschafwaarde heeft. De Samsung wint het wat mij betreft van deze Dyson V11. Het geluid, de zuigkracht en de aan en uit touch bediening gaven de doorslag. De Samsung Jet 70 is aanmerkelijk stiller dan de Dyson V11. Ook is de zuigkracht mee. Niet zo zeer bij het gebruik i.c.m. de gemotoriseerde bostel, maar juist i.c.m met de losse kieren en plinten zuiger. Wat een enorm pluspunt is, is de touch bediening. Geen powerknop die ik de hele tijd moet indrukken. (Na een langere tijd krijg je gewoon last van je vinger en pols bij de Dyson.) De Samsung heeft een mooi minimalistisch display met daarop de aan/uit en snelheid/zuigkracht regeling. Een absolute aanrader!
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Aan/Uit schakelaar
  • Geluidsniveau
  • Uiterlijk
Minpunten
  • Had iets steviger mogen zijn
c************@b*********03-06-2022

Stofzuigvrijheid

De reviews die ik gelezen heb waren lovend en daarop heb ik mijn keuze afgestemd. Na het eerste gebruik kan ik alleen maar zeggen dat de reviews niet overdreven waren. Het is een prima steelstofzuiger, makkelijk in gebruik, zeer doelmatig en het geluid is tot nog toe minimaal
Pluspunten
  • Geluid is zeer aanvaardbaar
  • Heel handzaam in gebruik
  • Wandmontage heel gemakkelijk
  • Zuigkracht top
j***************@h**********02-06-2022
Samsung Jet 70 is licht en handig in gebruik. Pakt al het vuil en is onmisbaar in het huishouden.
c***********@g********01-06-2022

Bevalt erg goed

Lichtgewicht steelstofzuiger voor gebruik in appartement. Handzame machine en mooi design.
Rik01-06-2022

Lichtgewicht krachtpatser, eenvoudig te bedienen en ziet er ook nog fraai uit.
Pluspunten
  • Licht in gewicht
  • Voldoende zuigkracht
Minpunten
  • Dure extra zuigmond
p****************@g********01-06-2022
Zéér goed in gebruik en makkelijk alles bereikbaar gebruik m ook om mn touringcar te zuigen
Moon31-05-2022

Steelstofzuiger waar ik heel blij mee ben

Mijn eerste draadloze steelstofzuiger en ik ben er heel blij. Stofzuigt goed, accuduur ook prima en weinig lawaai. Zou hooguit nog iets lichter mogen zijn.
Pluspunten
  • weinig lawaai
  • groot huis, accu toch voldoende
  • stofzuigt goed
JMCW30-05-2022

Nadat ik dit apparaat bij iemand had gezien, zelf ook meteen aangeschaft. Wat een prettige stofzuiger. Makkelijk te gebruiken. Niet te zwaar. Prima zuigkracht.
RS30-05-2022

Bevalt goed

Fijne en handige en handzame stofzuiger, die je snel pakt! En enorme goede zuigkracht heeft, tot nog toe geen spijt van deze aankoop en de extra accu is mooi meegenomen.
Patrick29-05-2022

Bevalt erg goed

Deze stofzuiger hebben wij net in gebruik en tot nu toe erg tevreden. Goede zuigkracht en fijn om mee te werken.
Pluspunten
  • zuigkracht
  • makkelijk in gebruik
  • maakt weinig geluid
Patty44929-05-2022

Een apparaat dat zijn belofte waar maakt

Een prachtig, mooi gestroomlijnd apparaat. Degelijk materiaal, makkelijk in gebruik. Goede uitleg in gebruiksaanwijzing. Ben er super blij mee. Op de middelste stand kan ik mijn hele huis stofzuigen. Ligt goed in de hand, niet te zwaar. De prijs/kwaliteit verhouding is super.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk in gebruik
  • Prachtigevormgeving
ran-the-man28-05-2022

Samsung Jet 70, goede stofzuiger zeker voor het geld

Dit is de eerste stofzuiger zonder zak. Hij doet het goed, zuigkracht is goed. Accu gaat op de hoogste stand sneller leeg maar de accuduur is genoeg voor boven en beneden verdieping. Prijs kwaliteit is in verhouding.
Pluspunten
  • Handbaarheid
  • Installatie oplaadpunt
  • Actie met 2e accu gratis
  • Zuigkracht
Minpunten
  • 40 min op hoogste snelheid klopt niet
Corry27-05-2022

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Geweldige steelstofzuiger, prima prijs/kwaliteit. Lekker licht, en ziet er mooi strak uit.
Pluspunten
  • Lekker licht
  • Fijn in gebruik
a***********@g********26-05-2022
mooi apparaat is als beste getest 2021 werkt perfect maakt alles goed schoon heel makkelijk in gebruik een must voor iedereen
Pluspunten
  • zeer goed
  • werkt perfect
  • voor elke klus
j******@g********25-05-2022
5.0

Nadelig over batterij

5.0
Super fijn product. Waarom ik een 5 geef is omdat in het service boekje staat dat er 2 stuks aan batterijen bij moeten zitten. Helaas moet ik een hele hoop moeite doen om de tweede batterij te bemachtigen terwijl deze er eigenlijk al bij hoort te zitten! Oplichterij! Daarnaast gaat de batterij niet lang mee.... voor de auto te stofzuigen heb ik 2. opnieuw moeten opladen..... En geen extra batterij dus dat was wachten......
Pluspunten
  • Super handig
  • Groot zuigvak
Minpunten
  • Service boekje meent dat er 2 batterijen bijhoren
  • Batterij gaat niet lang mee
Kees196225-05-2022

Fantastische steelstofzuiger

Ik heb een hond (Duitse Herder). Met een gewone stofzuiger met moeite tapijt schoon te krijgen. Met de Samsung Jet 70 series, draadloze steelstofzuiger is dit zonder veel moeite goed schoon te krijgen. Prachtig apparaat. Een aanrader.
Pluspunten
  • Zuigt goed
  • Vooral met hondenharen
  • Actie met extra accu
g*******@l******24-05-2022

Topper

Top product, doet wat ie hoort te doen. Komt makkelijk overal bij en snel om te zetten naar een kruimeldief.
Marc24-05-2022

Prima prijs kwaliteit verhouding

Fantastische steel stofzuiger voor deze prijs. Zeer tevreden. Lekker licht en makkelijk te installeren
Pluspunten
  • Snoerloos
  • Maakt relatief weinig lawaai
Remon24-05-2022

Bevalt erg goed!

Kwalitatief zeer krachtige maar ook mooie steelstofzuiger voor een goede prijs!
  • Handig ophangsysteem
  • Bedieningspaneel met 3 standen