Samsung Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN

Samsung Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN - Steelstofzuigers

Samsung Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN - Steelstofzuigers

8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 264 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ns29-11-2022

Jet 70 turbo

Super zuigkracht en makkelijk in gebruik en onderhoud prijs kwaliteit verhouding is goed
Fenna S29-11-2022

Eerste indruk is goed!

Gisteren gekocht, in elkaar gezet en er een eerste keer mee gezogen. Dat is veelbelovend! Hij zuigt echt goed en naderhand het legen en schoonmaken van de stofcontainer was ook handig en makkelijk te doen. Ik verwacht er veel plezier van te hebben.
Pluspunten
  • zuigkracht
  • ligt goed in de hand, niet zwaar, wel wendbaar
Minpunten
  • nog niet ontdekt
I******************@L******29-11-2022

topperrrrr

goed apparaat, krachtig, mooi, elegant, makkelijk in gebruik. ik wil nooit meer andere
Van Veghel28-11-2022

Goede kwaliteit en zuigkracht

Goede zuigkracht op maximaal vermogen en ideaal dat de accu te verwisselen is zodat je gelijkt door kunt gaan
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Verwisselbare accu
  • Handig basisstation
Minpunten
  • Steel longarts lengte
j***********@g********28-11-2022

Super, altijd weer.

Mooie lichte steelstofzuiger, met goed zuigresultaat als extra erbij voor het schoon houden van onze woning. Erg tevreden met de prijs / kwaliteit verhouding.
l*********@z*******28-11-2022

Mooi extra hulpje.

Lekker handig voor erbij voor de slaapkamer en als kruimeldief. Weegt circa 3 kg en is dus goed te en vast te houden.
Pluspunten
  • gewicht
  • afmetingen
  • flexibiliteit
Alexaa.id98@gmail.com27-11-2022

Aanrader!

Ik heb de stofzuiger nog maar 3 dagen lang, maar de zuigkracht is super goed! Ik kan stofzuigen op de laagste stand. Ik vind de stofzuiger ook niet zo luid als dat ik eerst had verwacht. Top spul tot nu toe! Ziet er ook netjes uit!
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Uiterlijk
  • Soepel
Minpunten
  • Beetje zwaar
Henk26-11-2022

Uitstekende koop; voldoet prima

Voldoet prima aan de verwachtingen. Zeer handig in gebruik door geen gedoe met snoeren etc. Geschrokken van de hoeveelheid stof die wordt opgezogen. Dat kun je nu goed zien in het reservoir. Bij de gewone stofzuiger zie je dit niet. Op de plavuizen is standje middel prima en op het vloerkleed voldoet stand max uitstekend. Heel blij dat deze stofzuiger zo stil is! Uitstekende aankoop kan ik zeggen!
Pluspunten
  • Zuigt prima op plavuizen en vloerkleed
  • Stil apparaat
  • Handige accessoires erbij
l**********@g********26-11-2022

just another review

strak design compact. gratis extra batterij kost minder dan een dyson doet hetzelfde
voldoet aan verwachtingen26-11-2022

Voldoet aan verwachtingen.

Deze stofzuigeer voldoet prima aan de verwachtingen die gewekt worden door de productbeschrijving. Daarnaast prima wendbaarheid van de borstel. Het apparaat is wel iets zwaarder dan verwacht. Naar wij hopen zal dat een kwestie van wennen zijn.
Pluspunten
  • wendbaarheid
  • bewegingsvrijheid
Minpunten
  • iets aan de zware kant
Sophie26-11-2022

Erg blij mee, maakt stofzuiger leuk!

De stofzuiger ziet er mooi uit. Hij ligt goed in de hand en is makkelijk in de omgang zodat ook bijv.de kinderen kunnen stofzuigen. Het filter is makkelijk om leeg te maken. De zuigkracht is goed.
Pluspunten
  • Makkelijk in omgang
  • Filter makkelijk schoon te maken
  • Makkelijk te bedienen
v*********@x********26-11-2022
Handig in formaat met goede hulpmiddelen. Ook de wijze waarop de stofzuiger kan worden opgehangen en opgeladen is goed.
f********@h**********26-11-2022

bavalt goed

Mooi ding! zuigt goed. Alleen is de accu snel leeg op de hoogste stand (8 minuten ongeveer)
Pluspunten
  • zuigkracht
  • licht in gewichr
Minpunten
  • accu snel leeg op hoogste stand
paulina26-11-2022

de beste stofzuiger ooit

ik vind de samsung jet 70 turbo een mooie lichte stofzuiger zonder zak en zonder snoer, makkelijk te legen, mooie zachte lichtblauw grijzige creme kleuren, maar het allerbelangrijkst is toch wel dat hij heerlijk stofzuigt, heel goed zuigt, minimale stand voor lichte stofjes en ook maximale stand heeft voor zwaarder vuil en dat lukt de meeste draadloze stofzuigers niet. maakt weinig geluid. deze stofzuiger is goedkoper dan een dyson stofzuiger maar zuigt beter en is mooier en praktischer.ik heb een dyson stofzuiger gehad maar die zuigt niet zo goed en niet het zwaarder vuil en is 3 x zo duur, deze stofzuiger is niet voor niks beste getest en nu krijg je ook nog een extra batterij erbij kado! Ik zou iedereen die een snoerloze stofzuiger neigt te kopen deze aanraden!
Pluspunten
  • zuigt super goed
  • maakt weinig geluid
  • is mooi van kleur en ontwerp
  • is licht van gewicht
  • makkelijk te bedienen en te legen
Minpunten
  • echt geen
Tjee25-11-2022

Mooie en stille stofzuiger

Net binnen, maar mooie stofzuiger, lekker stil, goed op te hangen. Handig dat de borstel er makkelijk uitkan om hem schoon te maken. Eerste indrukken positief.
  • Makkelijk in onderhoud
  • Zuigt goed
j***********@g********25-11-2022

Bevalt goed en zeker een aanrader

Handige steel stofzuiger welke niet te zwaar is en toch met een krachtige motor
Pluspunten
  • Licht
  • Krachtig
  • Accu houd het lang vol
a**********@g********24-11-2022
Handig, lekker licht. Makkelijk op te bergen. Handzaam Batterij snel leeg, gelukkig kreeg ik er een 2e batterij bij
v**********@q**********24-11-2022

Top stofzuiger

Toffe steelstofzuiger, licht in gebruik en makkelijk op te bergen, ook fijn dat er een reserve batterij bij geleverd wordt
Pluspunten
  • Licht in gebruik
  • Zuigt goed
Daan24-11-2022

Top

Super stofzuiger! Licht van gewicht en zuigt goed! Ben ook niet anders gewend van Samsung!
Pluspunten
  • Licht gewicht
  • Krachtige zuiging
albersvanbon@gmail.com23-11-2022

aanrader

Handig in gebruik en goede zuigkracht. Ziet er mooi uit.We hebben deze stofzuiger nog niet zolang maar tot nu ben ik zeer tevreden.
Pluspunten
  • goede zuigkracht
  • handig in gebruik
Minpunten
  • iets te zwaar in de top
Rosa23-11-2022

TOP!

Super mooi ontwerp, goeie zuigkracht. Heb hem nog niet vaak gebruikt maar ben er tot nu toe erg tevreden over! Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Mooi ontwerp
  • Goeie zuigkracht
d***************@g********22-11-2022
Goeie compacte stofzuiger, doet wat hij moet doen. Alleen het invullen van gegevens ivm de gratis battery gaf wat problemen! Beter bij verkoop gelijk regelen.
f*****************@k*********22-11-2022

Bevalt erg goed we zijn er erg blij mee

Een steelstofzuiger waar we enorm blij mee zijn wat een zuigkracht vergeleken bij onze oude stofzuiger we zijn er enorm blij mee
Pluspunten
  • Grote zuigkracht
  • Na gebruik een schoon vloerkleed
W********@h********22-11-2022

Samsung jet 70 turbo wit

Doet precies waarvoor hij is gemaakt. Eenvoudig even de stofzuiger pakken. Hij is makkelijk aan de muur te monteren.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Hulpstukken
l*************@h**********21-11-2022

Prima steelstofzuiger

Prima steelstofzuiger. Goede zuigkracht, maakt niet al teveel herrie en heel makkelijk in gebruik. Wij zijn er tevreden mee.
Pluspunten
  • lichtgewicht
  • weinig herrie op normale stand
  • makkelijk in gebruik
Minpunten
  • wel wat hoge fluittoon op turbo stand