Braun IS 3042 - Stoomgenerator - 2400W - Wit - Standaard boilers
Ziet er goed uit. Licht strijkijzer. licht apparaat
prima strijkijzer, lekker licht, groot reservoir van wel 2 liter, en maakt weinig geluid tijdens het stomen
Pluspunten
- Goede zool
- lekker licht
Minpunten
- geen
- geen
Mooi compact strijkapparaat
Mooi compact apparaat met een groot reservoir wat ik als zeer handig ervaar. Ik ben een tamelijk grote strijkfanaat. En sinds ik dit apparaat heb, strijk ik met plezier na elke was direct de stapel weg.
Pluspunten
- groot reservoir
- gewoon kraanwater
- mooi compact
Slim, compact en krachtig
Strijkt erg gemakkelijk, zeker omdat de bout zich automatisch aanpast aan de stof. Dus geen plakkende strijkzool meer of verbrande stukken kleding, ook niet als je per ongeluk langdurig je bout op je kleding laat staan. Handig is het anti kalk systeem, geen filters meer, gewoon om de zoveel keer water in de basis gieten, goed schudden en leeg laten lopen. Het opbergsysteem voor de snoeren had beter gekund, dit is wat proppen en houdt het niet altijd even goed op zijn plek. Wat ik erg jammer en misleidend vind is dat mijn model, IS 3042WH, geen extra stoomstoot uit de punt van de bout kan geven. Zelfs op de doos staat weergegeven dat de bout dit kan, maar de functie ontbreekt toch echt. Ondanks dat strijkt het prima.
Licht in gewicht
Fijn en lichtgewicht strijkijzer.
De stoomgenerator was snel klaar voor het eerste gebruik. Strijken is nog steeds niet leuk, maar gaat met deze Braun wel stukken sneller!
Pluspunten
- Lichtgewicht strijkijzers
- Afneembare watertank
Minpunten
- Flink apparaat op strijkplank, dat is even wennen.
Geweldig (al blijft het een strijkijzer ;) )
Hij maakt alle beloftes die Braun op de doos en de website maakt waar. Strijken wordt bijna leuk met dit apparaat.
Pluspunten
- Licht
- Snel op temperatuur
- Altijd goede temperatuur/stoom
- Grote tank
Minpunten
- Saaie vormgeving
Top apparaat
Top apparaat doet precies wat je ervan verwacht.fijn dat je alle kleding kunt strijken zonder bij na te denken of je strijkijzer niet te heet of te koud is .snoer lang genoeg en vlug op temperatuur. Kortom top apparaat
Pluspunten
- Vlug warm
- 1 temperatuur voor alle stoffen
Minpunten
- Geen
Fijne stoomgenerator
Fijne eenvoudige stoomgenerator. Hele fijne strijkzool. Strijkt erg glad en snel. Nadeel, ik mis een stoomknop bovenop, een goede stoomstoot kunnen geven en irritant dat de stoomfunctie na ren rijdje zichzelf uitschakelt en dan duurt het 1 minuut boor je weer kan stomen. Ik gebruik hem tijdens het naaien en dan gebeurt het regelmatig dat ik hem even niet gebruik.
Pluspunten
- Strijkzool
- Strijk kracht
Minpunten
- Stoonfuctie die zichzelf uitschakelt
- Geen Stoomknop bovenop
prachtig design
Prachtig strijkijzer met vele mogelijkheden die het strijken een stuk eenvoudiger en
makkelijker maakt
Pluspunten
- Hoeft temperatuur niet meer in te stellen
- groot waterreservoir
- lichtgewicht
Minpunten
- geen
Ligt goed in hand, niet te zwaar
Goede prijs kwaliteit verhouding. Beste review 2017 heeft de doorslag gegeven. Meteen in gebruik genomen. Dus kan het nog niet optimaal beoordelen.
Pluspunten
- Ligt in het gewicht
Minpunten
- Nog niet ervaren
Strijkt al een tierelier!
Wat een heerlijk strijkijzer! Ik ben een stuk sneller klaar met mijn strijk in vergelijking met mijn vorige apparaat. Fantastisch dat ie zelf de temperatuur regelt en ik daarom niet meer het wasgoed vooraf hoef te sorteren op stofsoort. De extra grote verwijderbare waterbak is ook fijn! De tijd die nodig is om ook weer af te koelen is wel redelijk lang, maar ach, dan is de strijk in ieder geval al af. Bovendien kun je ‘m op zijn eigen basisstation neerzetten zonder gevaar. Kortom: toppertje!!
Pluspunten
- Automatische temperatuurinstelling
- Grote uitneembare waterbak
Minpunten
- redelijk lange afkoeltijd nodig
Stoomgenerator
Fijn strijkijzer. Jammer dat er geen ontkalkingsprogramma op zit. Ook handig dat hij zelf de temperatuur aan de stof aanpast.
Pluspunten
- weinig geluid
- strijkt prima
Mooi design, snel warm, grote water tank
Werkt prima. Ziet er mooi strak uit. Apparaat is niet al te zwaarDuidelijke handleiding. Werkt snel na 2 min. Strijkt heel prettig. Voordeel is ook dat het waterreservoir extra marge is dus je doet lang met de tank
Pluspunten
- Grote watertank
- Mooi design
Minpunten
- Vrij prijzig
Goede Strijkijzer
Hiervoor een philips gehad (4 jr), sterke stoom. Nadeel, bruine spul kwam eruit of spontaan water eruit. Laatste 2 maanden ging het spontaan en moest ik het waterreservoir op een bepaalde manier aandrukken. Nu voor deze Brauw gekozen. Reden;
Aparte strijkzool waardoor je over makkelijk over de knopen heen gaat,
4 Jaar garantie, dan moet je dus heel veel vertrouwen hebben in je produkt,
Goede stoom,
Eenvoudig in gebruik, geen instelling voor wol of synthetisch, lekker makkelijk
Pluspunten
- Gemakkelijke strijkzool
- zelfregelend temperatuur
Minpunten
- stoomstoot vastzetten gaat niet
Kwaliteit met mooie vormgeving
groot waterreservoir betekent minder vaak bijvullen, licht apparaat in de hand, prachtige strakke vormgeving, strijkt heerlijk, perfect dat de temperatuur vanzelf geregeld wordt, duur maar is de prijs waard
Pluspunten
- groot waterreservoir
- mooi vormgegeven apparaat
- zelfregelende temperatuur
- kalkverwijderen zonder losse elementen
Mooie compacte vormgeving. Degelijke uitstraling.
Keuze is gebaseerd op diverse testen. Eerste ervaringen zijn goed. Cash-back heeft de keuze wel eenvoudiger gemaakt, anders was het wellicht een ander merk geworden.
Pluspunten
- Strijkt goed
- Is snel opgewarmd
- Groot water reservoir
- Goed prijs/prestatie verhouding met cash-back
Minpunten
- Geen borging voor het strijkijzer
Strijkt perfect
wat een super strijkijzer. De generator warmt supersnel op en de strijkijzer werkt super goed. iedere vouw is zo verdwenen en de was is weggewerkt voordat je er erg in hebt
Pluspunten
- Strijkt super goed
- Is snel opgewarmd
Minpunten
- Geen borging voor het strijkijzer
STOOMGENERATOR BRAUN CARE STYLE 3
Veel fijner dan mijn vorige van Tefal! Hij glijdt met gemak over alle stoffen heen. Strijken is nog steeds niet mijn hobby, maar wordt een stuk makkelijker met dit apparaat.
Pluspunten
- een temperatuur
- groot waterreservoir
Minpunten
- geen
handig in gebruik
waterreservoir is heel makkelijk te vullen.
Strijkt heel makkelijk en is niet zwaar.
Zal hier zeker jaren met veel plezier gebruik van maken.
Goed!
Bij Coolblue gekocht, zoals verwacht een goed product! Hij is compact, makkelijk in omgang en hij stoomt goed!
Pluspunten
- Mooi design
- compact
Snel klaar met de Strijk
Cadeau gekregen maar wat een verschil met mijn oude traditionele strijkbout. ligt en snel klaar. verder niets aan toevoegen
Mooie en degelijke uitstraling
Mooie praktische vormgeving. En dat gaat niet ten koste van de functionaliteit.
Het apparaat heeft een professioneel uitstraling. Degelijk.
Pluspunten
- Uitstraling
- Degelijkheid
- Gebruiksgemak
- Strijkresultaat
Minpunten
- Geen locking bout op plateau
Top Stoomgenerator
Mooi apparaat, redelijk stil, en handig uitneembaar waterreservoir. Ook de vormgeving is mooi. Al met al een top apparaat
Pluspunten
- Uitneembaar waterreservoir
Minpunten
- Geen
Fijn strijkijzer
Vandaag gekocht, ik heb hem net uitgeprobeerd en bevalt prima. Nu maar afwachten of het met het ontkalkingssysteem gaat werken. Bij mijn vorige stoomgenerator ging het hierbij fout.
Pluspunten
- snel opgewarmd
- strijkbout is licht
Krachtig strijksysteem
Ik heb voor dit apparaat gekozen omdat in de omschrijving stond dat de hoeveelheid stoom hoog is en het apparaat erg warm wordt. Dit klopt ook echt, waardoor de strijk snel glad gestreken wordt.
Pluspunten
- hoeveelheid stoom
- wordt goed warm
Minpunten
- iets lawaaiig
Stevige stoomstoot en groot, uitneembaar, waterreservoir
Deze stoomgenerator heeft voor zijn prijsklasse een zeer goede stevige stoomstoot en een groot, los afneembaar, waterreservoir. Door het geringe gewicht van het strijkijzer is het goed hanteerbaar.
Pluspunten
- geringe gewicht strijkijzer
- stevige stoomstoot
- los afneembaar waterreservoir