Braun IS 3042 - Stoomgenerator - 2400W - Wit - Standaard boilers

Braun IS 3042 - Stoomgenerator - 2400W - Wit
Braun IS 3042 - Stoomgenerator - 2400W - Wit
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 265 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun IS 3042 - Stoomgenerator - 2400W - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Marijke van der Koelen04-09-2018

fijn strijkijzer

de stoomgenerator geeft veel stoom als het nodig is (is dan goed heet), voor de fijnere stoffen kun je hem ook op de eco-stand zetten, dat is erg prettig.
Pluspunten
  • goed heet
  • mooie gladde strijkzool
Minpunten
  • snoer is wat kort
Erinda50802-09-2018

makkelijk in gebruik

Ik heb eerder alleen Philips gebruikt (die steeds niet goed werkte). Eindelijk Braun carestyle 3 gekocht, ben heel tevreden mee. Is heel makkelijk en snel in gebruik. Mijn zoon (7jr) heeft dat een keer probeert zelf te gebruiken en heeft dat vergeten (heet) op een witte shirt! Ik was totaal geschrokken, toen zag ik dat de shirt was niet verbrand, er was helemaal geen vlek op :D :D..
Pluspunten
  • snel
  • makkelijk
  • veilig
  • voor alle soort kleding
Minpunten
  • nog niet bekend
Anja Verbakel01-09-2018

Mijn eerste Care Style stoomgenerator

Niets is minder waar een super strijkijzer, het is even wennen als je altijd een stoomstrijkijzer hebt gehad, maar het is makkelijk (groot watertank), licht in gebruik, snel op temperatuur en het ziet er ook nog heel mooi uit. Ik ben er erg blij mee.
Pluspunten
  • makkelijk en licht in gebruik
  • snel op temperatuur
Wandi01-09-2018

Lekker licht en perfect strijkende stoomgenerator

Heb diverse stoomgenerators gehad, die allemaal wel iets hadden, echter deze stoomgenerator doet precies wat ik wil, Deze licht lekker in de hand en doet precies waarvoor het ontwikkeld is. Perfect resultaat.
Pluspunten
  • afneembaar waterreservoir
Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekke
WB31-08-2018

Strijkt prettig

Prima product, voldoet aan verwachting. Beter dan “oude” basis strijkijzer. Werkt prettig voor het strijken van overhemden.
liduina30-08-2018

alles makkelijk strijken zonder temperatuur te wisselen

prima toestel, ligt goed in de hand en strijkt makkelijk. je hoeft geen temperatuur te wisselen bij verschillende soorten kleding prijs/kwaliteit zeer goed, zeker met de cash back als bonus.
Pluspunten
  • licht,
  • geen temp instelling
  • prijs kwaliteit
Braun stoomgenerator29-08-2018

geen warmte regelaar, top!

Prima prijs/kwaliteit verhouding, licht strijkijzer, warmt heel snel op, makkelijk te ontkalken, een echte aanrader
Joep28-08-2018

super duidelijk en eenvoudig te bedienen

Ons sprak de eenvoud aan, met daarachter de ICare technologie. Er wordt voor je gedacht zeg maar :-) En het grote reservoir. Super handig.
jan frauenfelder25-08-2018

prima strijkijzer

werkt uitstekend ,stoom functie een kant strijken is de andere kant ook goed . ideaal ontkalk systeem.
Pluspunten
  • apart water reservaat
  • makkelijk bdienbaar
A25-08-2018

Handzaam apparaat

Handzaam stoomgenerator met losse waterank. Handig en eenvoudig in gebruik geschikt voor alle soorten stoffen.
Pluspunten
  • handzaam
Minpunten
  • niets
Marianne21-08-2018

Handzaam en snel

Het is leuk om te strijken met dit apparaat. Het ijzer is handzaam, snel en gemakkelijk te gebruiken.
Pluspunten
  • Handzaam
  • Snel
  • Eco-stand
monde04720-08-2018

verademing

ik was een stoomstrijkijzer gewend maar niet tevreden mee. Met deze Carestyle gaat strijken veel makkelijker. mouwen van blouse bijvoorbeeld, 1 kant strijken 2 kanten glad
Pluspunten
  • groot reservoir
  • geen temperatuursinstelling
Minpunten
  • nog geen ontdekt
Twist20-08-2018

Zeer gebruiksvriendelijk.

Fijn in gebruik, degelijke materialen. Voelt goed aan plus een mooi design. Maar uiteraard het belangrijkst is dat het strijkijzer voldoet aan fee verwachtingen!
MP17-08-2018

super strijkijzer!

We moesten een nieuwe hebben omdat de oude stuk was. Daarbij hebben we wat gezocht op het net wat een goede keuze zou zijn. Super strijkijzer, je hoort wel eens de kind kan de was doen. In dit geval kan een kind zelf zijn kleren strijken, top apart!!
Berry17-08-2018

Mooi degelijk en compact product.

Een mooi en degelijke stoomgenerator met weinig poespas. Het ingebruiknemen is werkelijk kinderlijk eenvoudig, ook start de stoomgenerator super snel op en is makkelijk in gebruik. Persoonlijk vind ik desgin prachtig niet van die lelijke schreeuwde kleuren. Al met al een stoomgenerator die ik zeker zal aanbevelen aan vrienden.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Design
Debby16-08-2018

Makkelijk te gebruiken

Na aanleiding van de referenties hebben we besloten om deze strijkijzer ook aan te schaffen. En we hebben er nog geen spijt van. het is een top product!
Pluspunten
  • Hoeft temperatuur niet aan te passen gaat van zelf
  • licht in de handen
SV15-08-2018

Mijn overhemden zijn weer kreukvrij!

Door de vele positieve reviews, toch besloten om dit strijkijzer te kopen en tot op heden heb ik geen spijt van mijn aankoop. Met mijn Tefal strijkijzer duurde het lang om mijn overhemden te strijken. Nu is dit gelukkig verleden tijd!
Pluspunten
  • Uitneembaar waterreservoir
  • Grote van het waterreservoir
  • 1 instelling voor alle stoffen
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Letty14-08-2018

Lekker licht en makkelijk

Eerste indruk is fijn, vorige stoomijzer alweer 10 jaar oud dus echt wel verschil te merken! Lichter, soepeler en zonder de temperatuur te hoeven ib stellen
Pluspunten
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
Bert14-08-2018

Perfect !

Mooie vormgeving, handig en goed in gebruik ! warmt snel op, makkelijke bediening...……….strijkt alles prima !
STRIJKIJZER11-08-2018

HANDIG OMDAT TEMPERATUUR VOOR ALLE SOORTEN STOF AL INGESTELD

handig in gebruik omdat temperatuur van stoffen al is ingesteld en je dit niet steeds hoeft aan te passen
Eduard Klijn10-08-2018

De stoomgenerator werkt perfect.

Ik heb dit product aangeschaft, omdat de reviews uitstekend zijn en er niets in voor kwam over lekken, zoals mijn vorige apparaat. Strijkt erg prettig en je kan lekker achterelkaar door gaan, zonder dat er bijv. temperatuurschommelingen zijn. Al met al gaat hij als een speer.
Pluspunten
  • groot reservoir
  • licht goed in de hand
  • snel gebruiksklaar
Freek08-08-2018

Super strijk gemak van Braun

Het strijken gaat super, je hoeft niet meer te sorteren wat je moet strijken, gewoon alles achter elkaar door. Gaat glad en soepel over het strijkgoed.
Pluspunten
  • snel warm
  • licht lekker in de hand
  • geen strijkgoed meer sorteren
Ingrid08-08-2018

voor zover strijken fijn is; hij strijkt fijn!

Fjn vooral dat je de temperatuur niet steeds hoeft bij te stellen. En dat je de bak los mee naar de kraan kunt nemen om het bij te vullen
Pluspunten
  • temperatuur klopt altijd
  • waterbak kan los mee naar de kraan
Maartje08-08-2018

Fijne stoomstrijkijzer

Ik ben erg tevreden over het product. Een fijn strijkijzer, licht van gewicht. Snel warm en goede stoomkracht.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Licht in gewicht
Strijken was nooit mijn hobby07-08-2018

Superstrijker!

Mijn vorige stoomgenerator ging kapot en wilde graag een nieuwe. Dat je voortaan geen temperatuur meer in hoeft te stellen, hem bij kunt vullen tijdens het strijken en de speciale zool en de manier van ontkalken spraken me aan en hij paste binnen mijn budget.
Pluspunten
  • Geen temperatuur meer hoeven in stellen
  • Grote watertank
  • Bijvullen tijdens strijken mogelijk
Minpunten
  • tot dusver geen