Inventum VTM301W Tafelventilator - Wit - 30cm - 3 Snelheden - Staande en bureauventilatoren
Inventum VTM301W maakt het.
Inventum maakt het. Solide en makkelijk in gebruik. Heeft 3 snelheden en 2 jaar garantie. Handleiding in NL.
Pluspunten
- 3 snelheden, 2 jaar garantie.
- Handleiding in NL
Perfect apparaat
Makkelijk in elkaar te zetten en werkt perfect. Bij mij thuis was het 30° maar met dit apparaat ging het prima
Perfecte ventilator waar ik van hou
Dus ik heb dit voor de volle prijs opgehaald bij Albert Heijn en ik moet zeggen,
Pluspunten
- Verstelbare ventilator
- Goede prijs
Minpunten
- Het is gemaakt van plastic
- Geen minpuntje
Tafel ventilator
Ik heb deze ventilator gekocht omdat ik in een appartement woon 3hoog onder een plat dak. Hij heeft 3 standen en maakt ook praktisch geen geluid. Hij werkt prima met deze hittegolf en ben er dan ook erg blij mee.
Pluspunten
- maakt weinig geluid
- kan hem op 3 standen zetten
Minpunten
- geen minpunt
- geen minpunt
Doet wat hij moet doen
Net een paar dagen in bezit. Was de laatste bij expert op de warmste dag ooit gemeten. Gekocht omdat de oude ventilator het liet afweten.
Pluspunten
- Blaaskracht
- 3standen
Geruisloze ventilator met diverse standen
Door de warme temperaturen in ons land vandaag nog bij Expert in Purmerend deze mooie geruisloze tafelventilator kunnen bemachtigen. Echt een aanrader. Geruisloos en diverse standen. Een heerlijke verkoeling tijdens de warme dagen. Echt een aanrader.
Pluspunten
- Geruisloos
- Diverse standen
- Mooie uitstraling
Minpunten
- nvt
- nvt
Prima waar voor he geld
Prijskwaliteit : prima. Doet wat ie moet doen. Makkelijk in elkaar te zetten en stabiel en maakt weinig lawaai
Pluspunten
- Geluidsniveau
- Stabiel
Perfect
Mooie late prijs... Werkt perfect.. Ik zou deze zeker aanraden
Is mooi klein maar doet echt super goed