LG DSN7CY zwart - Reviews

Specificaties
Subwoofer
geen subwoofer
Bluetooth
bluetooth
Geluidsvermogen (gem.)
160 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de LG DSN7CY zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AdriRo 09-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Groot, maar subliem geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG DSN7CY zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze soundbar nu ongeveer een maand in huis en ben erg tevreden over de geluidskwaliteit. Bij het kijken van films en series is de Dolby Atmos functie echt geweldig. Maar ook voor het luisteren van muziek biedt deze soundbar goede uitkomst. Je verbindt je apparaten eenvoudig via bluetooth en bedient de soundbar met de meegeleverde afstandsbediening. Ik moet zeggen dat ik behoorlijk verbaast was over de bass die deze soundbar zonder losse subwoofer voortbrengt.

Minpuntjes aan de soundbar vind ik de afmetingen en de aansluitmogelijkheden. De soundbar is erg groot, waardoor hij niet tussen de pootjes van mijn tv past. Een oplossing zou zijn om de soundbar boven mijn tv aan de muur te bevestigen met de meegeleverde muurbeugels.
Daarnaast vind ik de aansluitmogelijkheden beperkt. Je kunt de soundbar enkel met een HDMI+ of optische geluidskabel aansluiten, waardoor ik hem niet kon gebruiken op mijn oudere/goedkopere televisie in de slaapkamer.

Al met al toch erg tevreden en zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Dolby Atmos
  • Goede bass
  • Meegeleverde muurbeugel

Minpunten

  • Afmetingen
  • Aansluitmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rogier60 08-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Helder geluid, klein, bass is afwezig

Geschreven voor: LG DSN7CY zwart

Algemene score

6,0
Het is een kleine soundbar en dat vindt ik prettig. De afwerking vind voor de prijs keurig. Datzelfde is te zeggen over het geluid. Het geluid is zeer helder. Ook is de sounbar makkelijk te bedienen. Met de afstandsbediening die erbij wordt geleverd of de eigen afstandsbediening. Het scherm zit verstopt in de speaker. Ook dit vind ik fijn en er keurig uitzien. Wel mis ik duidelijk een bass.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Prima afwerking
  • klein
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • afwezigheid bass
  • Niet voor grote woonkamers

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dries 05-10-2020
  • Product gekocht

Prima geluid in mooie verpakking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG DSN7CY zwart

Algemene score

7,0
Deze soundbar was een grote verbetering op de interne speakers van mijn LG Smart-TV. Het geluid is nu veel rijker en dieper dan ervoor. De ingebouwde woofers zijn klein en geven geen groot merkbaar verschil. Ideaal zou hij gecombineerd worden met de bijhorende woofer. Hij is heel makkelijk in installatie; kabel insteken of verbinden met bluetooth en hij is klaar voor gebruik. Bij het gebruik van de optische kabel verdwijnt het geluid wel bij heel zachte tonen. Dit gebeurd niet hij bluetooth of HDMI ARC. Het design is mooi en minimalistisch en de bouwkwaliteit voelt stevig aan.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Design

Minpunten

  • Geluid hapert bij optische kabel en zachte tonen
  • Geen WiFi

Reageer

Timr 05-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

LG strak design, mooi geluid

Geschreven voor: LG DSN7CY zwart

Algemene score

8,0
De LG Soundbar heb ik nu bijna 4 weken in gebruik. Het geluid van onze tv is eigenlijk al heel goed, maar toch overwogen om een soundbar aan te schaffen. In het begin dacht ik dat er weinig verschil in het geluid zat, maar als je de soundbar nu niet meer gebruikt hoor je duidelijk het verschil. Het design van de soundbar is erg strak. Een mooie mat zwarte ‘box’ met het ijzeren gaasnetwerk eromheen. Het display is vrij klein. Wat mij betreft had dit iets groter mogen zijn zodat er niet alleen afkortingen worden weergegeven op welke stand de soundbar staat. Daarnaast lijkt dit niet uitgelijnd te zijn, aangezien het schermpje niet in het midden zit, maar meer aan de rechterkant. Het laatste minpunt aan het schermpje vind ik dat deze de gehele tijd aan blijft staan. het kan afleidend zijn van het tv kijken. Het geluid uit de soundbar maakt echter deze pietluttige minpunten weer goed. Waardoor ik zeer tevreden ben.

Pluspunten

  • Strak Design
  • Mooi diep geluid

Minpunten

  • Klein scherm en blijft aan staan

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca Hitz 29-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi geluid

Geschreven voor: LG DSN7CY zwart

Algemene score

9,0
Super mooie soundbar met mooi geluid. Eerst dacht ik, ohjee wat zal dat weer een klus worden om te installeren, maar eigenlijk is het plug en play! Het is een mooie aanvulling op onze smart tv, alleen mis ik de optie om via Wi-fi muziek af te spelen. Ik moet dat nu altijd via televiesie doen, omdat met bluetooth de verbinding altijd minder goed is. Het formaat van de subwoofer is wel echt fijn. Deze is niet zo breed dus past al gauw op iedere televisiekast.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Plug en play

Minpunten

  • Geen Wi-fi

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

xxxnikki 23-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Strak en modern design met een goed en vol geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG DSN7CY zwart

Algemene score

8,0
Het design van deze soundbar is echt iets wat in elk huishouden goed tot zijn recht komt, voornamelijk omdat hij niet te opvallend is en fijn is afgewerkt. Dit is iets wat mij aansprak aan deze soundbar. Ik vond het zelf wel vervelend dat ik mijn tv niet op de soundbar kon zetten, omdat ik dan de knopjes bovenop niet meer kon bedienen en afhankelijk was van de afstandsbediening.
Het geluid van deze soundbar is boven mijn verwachtingen. Ik vind geluid enorm belangrijk en ik heb het wel getroffen met deze soundbar! Zelfs zonder losse bassbox komt er een prachtig geluid uit en ook een goede bass. Ik moet wel zeggen dat je het geluid wel wat harder moet zetten om het geluid echt tot zijn recht laat komen. Hoe harder je het geluid zet, hoe beter het geluid wordt. Het scheelt wel dat ik het altijd erg prettig vind om geluid harder te hebben staan, dus dat is voor mij wel een voordeel. Ik ben wel erg benieuwd hoe het geluid zal klinken als ik er een subwoofer en achter boxen bij aan zal sluiten, of ik dan meer het surround geluid idee krijgt. Dat mis ik wel een beetje bij deze soundbar.
Qua gebruiksvriendelijkheid is deze soundbar zeker een aanrader! De bluetooth is op allerlei apparaten snel te vinden en goed te verbinden, ook de de aux kabel werkt naar behoren en het geluid klinkt ook perfect. 
Het grote nadeel van deze soundbar vind ik persoonlijk wel dat hij geen standaard HDMI aansluiting heeft. Naast de aansluiting via de optische kabel, kan je de soundbar alleen aansluiten via een HDMI ARC aansluiting. Laat ik deze nou niet op mijn televisie hebben zitten momenteel. Gelukkig heb ik hem via de optische kabel kunnen aansluiten. Echter ben ik wel benieuwd wat het verschil is met de HDMI ARC aansluiting en de optische kabel, dit heb ik nog niet kunnen uitvinden.
Al met al ben ik erg tevreden met deze soundbar en ik zou hem zeker aanraden mocht je op zoek zijn naar een soundbar zonder losse subwoofer. Het is ideaal dat je alleen maar een strakke mooie soundbar in je woonkamer hebt staan, die eigenlijk niet eens echt opvalt.

Pluspunten

  • Afstandsbediening meegeleverd
  • Vol geluid, goede bass bij hard volume
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Naast optische kabel, alleen HDMI ARC aansluiting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 21-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tegenvallend geluid, miskoop helaas

Geschreven voor: LG DSN7CY zwart

Algemene score

2,0
Heb de Soundbar voor 1 week in huis gehad en weer retour gedaan. Ben teleurgesteld in de kwaliteit. Het surround-effect is maar weinig voorstellend, Dolby Atmos hoor je geen eens. Daarom ook de aparte boxjes erbij gekocht. En dit verbeterde enigszins, maar haalt het gewoon niet wat je van een goede soundbar verwacht. Dolby atmos is natuurlijk niet wat je in bioscoop hoort, maar dacht dat deze soundbar toch meer geluid kon brengen dat het eigenlijk doet. Denk dat met name de bass het gemis is, ondanks dat er 2 bass-boxjes ingebouwd zitten. Als je de bass opvoert verbetert het geluid, maar bij Dolby Atmos is het net alsof de stemmen minder van kwaliteit worden en dat het surround echt beperkt is van voor naar achteren maar niet links en rechts. Ook is het jammer dat er geen wifi aanwezig is. Je moet nu muziek vanaf je telefoon beluisteren via bluetooth. Dit werkt trouwens uitstekend, maar via wifi is het gewoon handiger. Muziek kwaliteit is zelfde probleem als bij Surround. Het geluid komt van voren, niet vanuit zijkanten. Je moet dus recht voor soundbar zitten om beetje goede muziek te horen. Zit je rechts of links dan hoor je het stuk slechter, het heeft dus geen kamervullend geluid! Eigenlijk is het geluid op onze nieuwe LG OLED55CX6LA beter dan via deze soundbar! Denk dat deze soundbar meer past in een slaapkamer of studentenkamer dan in een normale huiskamer. Jammer, het leek een mooie alternatief voor soundbar zonder subwoofer.

Pluspunten

  • niet al te duur

Minpunten

  • subwoofer
  • Dolby atmos
  • hoogte soundbar
  • geen WIFI

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jens O 17-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooie soundbar met strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG DSN7CY zwart

Algemene score

8,0
Super mooie soundbar met een goeie vollume onder de motor kap.
Ik heb hem met de bijgeleverde optische kabel aangesloten in combinatie met het geluid van de tv is muziek niet echt wat ik er van verwacht had maar als je het geluid van de tv dan uitzet is het een erg lekker geluid

Pluspunten

  • Mooi design
  • vol vollume

Minpunten

  • geluid kon beter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melvin witte 04-07-2020
  • Product gekocht

Strak design mooie soundbar super geluid zonder bassbox

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG DSN7CY zwart

Algemene score

9,0
Ik heb net deze soundbar aangeschaft i.c.m. mijn LG 55C9 TV. Het geluid van deze tv was al goed echter wilde wij wat meer bass hebben in het geluid. Na veel zoeken kwamen wij op deze soundbar ZONDER losse bassbox.
Het geluid is goed en zuiver zelfs op hard niveau en het bass geluid is meer dan voldoende zonder dat het lelijk/ gevormd wordt.
Mocht het geluid nog niet goed genoeg zijn kan je zelf in de instellingen het trebble en bass geluid harder of zachter zetten. Meer geluid door de linker en onverrichter box of juist door de center box. De Dolby Atmos boxen kan je ook nog aanpassen qua volume.
Ik heb de Dolby atmos getest en het werkt echter mocht je echt geluid van achteren willen hebben dan zou ik de optionele speakers adviseren (SPK8).
IK BEN ZEER BLIJ MET DEZE AANKOOP.
Hopelijk heeft deze review uw geholpen.

Pluspunten

  • Strakke& smalle soundbar
  • Mooi geluid met goede bass
  • Plug-and-play i.c.m. HDMI of optische kabel
  • Genoeg bass geluid

Minpunten

  • Wel HDMI 2.1 maar geen E-ARC
  • Geen Chromecast
  • Verder niks

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer