Sonos Playbar zwart, zilver - Reviews

- 15% Sonos Playbar zwart, zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 62 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sonos Playbar zwart, zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tubeman 12-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

sonos playbar

Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

1,0
heb deze playbar 2,5 jaar gehad toen hij de geest gaf. Sonos repareert niets meer. Sonos komt dan een aanbod om een refurbisched met terugsturen van de defecte playbar voor 515,00.

Minpunten

  • kwaliteit
  • te duur
  • sevice

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Daan 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sonos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

10,0
Echt top spul sonos zeker aanbevolen door mij goeie geluids.heb de soundbar gekocht de rest komt zeker nog! kwaliteit ik zeg kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laszlo van der Werf 12-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

9,0
Heel mooi, strake en elegante soundbar. makkelijk te installeren en te koppelen. goede uitleg van medewerker over installeren en mogelijkheden.

Pluspunten

  • makkelijk te installeren
  • mooi weg te werken

Minpunten

  • grote verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hansi 01-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sonos So not

Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

2,0
Niet gebruikersvriendelijk, storingsgevoelig product. Wordt verkocht als beste wireless speakers. Lekker geluid, totdat je storing hebt. En dat gebeurt nogal eens. Prachtig geen draden, maar ook geen geluid. Kortom ik ga maar weer terug naar ouderwetse bedrading.

Minpunten

  • Storingsgevoelig
  • probleemoplossing niet gebruikersvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Robert 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekend geluid en snel aangesloten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

10,0
Na even sparen mijn bestaande Sonos configuratie uitgebreid met de Sonos Playbar.
Zeer tevreden over het kwaliteit van het geluid, zeker in combinatie met de TV.
Het was binnen enkele minuten aangesloten en geconfigureerd.
Het instellen van Truesound duurde nog het langst, maar dat is niet noodzakelijk.
Ik ben bekend met Sonos, dus bediening is een peulenschil in dat geval.
Besteld via bol.com en zonder problemen, conform opgaaf op de website, binnen 24 uur netjes geleverd.
Nu weer verder sparen voor meer Sonos speakers voor andere ruimtes.

Pluspunten

  • geluid zeer goed
  • aansluiten op bestaand systeem en tv
  • degelijk en mooie vormgeving

Minpunten

  • 1 afstandbediening te koppelen voor volume
  • Meer integratie met Alexa

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 25-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede vervanger voor versterker met 7.1 opstelling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

9,0
Het klinkt wat ongeloofwaardig, maar toch een goede vervanger.

De situatie:
Ik heb in mijn huis een 7.1 opstelling. 6 grote speakers (4 voor, 2 achter), een centrale speaker en een subwoofer. Mijn vriendin vindt het leuk als we gaan samenwonen, maar al die speakers.... Aangezien ik voor mijn slaapkamer, receiver badkamer al volledig ge-sonos-ed ben heb ik toch maar eens de Playbar beluisterd. Bij de Mediamarkt in een speciale opstelling met een vage James Bond film. 'En wat vond u ervan', zei de verkoper vol verwachting. 'Tja', was mijn antwoord, 'het is eigenlijk niet te vergelijken'. U denkt als lezer: 'dus?'.

De beoordeling:
Soms zijn de omstandigheden belangrijker dan de kwaliteit. Nadat in ons nieuwe huis de mancave was uit onderhandeld (..) toch maar een Playbar aangeschaft. En daar heb ik geen spijt van. Lees vooral even de pluspunten. Ook nog voor een scherpe prijs bij de Mediamarkt meegenomen (669, ja mensen, dat was in de zomer op 13 juli).
Dus wil je een systeem dat echt eenvoudig is te installeren en ook nog goed klinkt: kopen.

Opmerking: Ik heb een iphone. En wil je het systeem echt optimaliseren dan moet je Trueplay gebruiken en daar heb je dus een Apple ding voor nodig. Is dat een minpunt? Ja dat is een minpunt voor niet Apple bezitters.

Opmerking2: Omdat er maar 50 posities beschikbaar zijn licht ik het cryptische minpunt 'Play:3 speaker is niet apart te gebruiken in 5.1' toe;
Om een 5.1 configuratie te maken combineer je de Playbar met de 2 Play:3 speakers tot 1 groep. Vervolgens Trueplay en alles oké. Echter als je de Play:3 speakers als stereopaar wilt gebruiken voor gewoon muziek (zonder opgeklopte surround geluiden), dan moeten ze uit deze groep worden gehaald. Dat betekent opnieuw instellen Trueplay. En terug naar 5.1 dezelfde routine. De upgrade om speakers in meerdere groepen te maken wordt voorlopig nog niet ondersteund door Sonos. Maar...., ik heb hoop.

Pluspunten

  • Werkt draadloos
  • Kan ook gebruikt worden voor muziek
  • Eenvoudige installatie
  • Voor 5.1 uit te breiden met Play:1 of Play:3
  • Bediening volume via afstandbediening TV

Minpunten

  • Voor gebruik Trueplay is een Apple device noodzaak
  • Play:3 speaker is niet apart te gebruiken in 5.1
  • Geen DTS

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vinnie78 22-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi stukje techniek dat doet waarvoor het gemaakt is.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

8,0
Sinds een week in het bezit van de Playbar. Na een tijd georiënteerd te hebben op de verschillende opties in de markt kwam ik uit op twee mogelijkheden: de Bose SoundTouch 300 en de Sonos Playbar. Reden hiervoor is dat ik de soundbar voornamelijk wil gebruiken om muziek te spelen en dus wil kunnen uitbreiden met meerdere speakers. Daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen dat het meteen het geluid van je TV naar een hoger niveau tilt.

De volgende stap was luisteren naar de systemen om te horen welke de voorkeur zou hebben. De Bose stond in de winkel mooi opgesteld in een demo setting. Het geluid was overweldigend. Vooral de muziekclips kwamen goed tot hun recht. Na het lezen van enkele reviews was ik eigenlijk wel overtuigd van mijn keuze voor Bose. Zeker ook omdat deze BlueTooth connectie heeft, in tegenstelling tot de Sonos. Ik wil nog weleens een concert via YouTube beluisteren en dat zou dan gemakkelijk via BlueTooth te doen zijn.

De Sonos Playbar was helaas niet aangesloten en ik kon zodoende niet vergelijken die dag. Thuisgekomen meer reviews gelezen en bekeken en de voorkeur voor de Bose groeide nog meer. Echter, ik wilde geen aankoop doen zonder toch eerst de Sonos gehoord te hebben. Uiteindelijk vond ik een winkel waar ze naast elkaar stonden opgesteld. De verkoper stelde voor om vooral m'n telefoon met Spotify te koppelen aan beide systemen. Hij vertelde dat de Bose een mooie demo in zich had maar dat de muziekvideo's waren opgenomen in speciaal geprepareerde Bose-studio's waar de kwaliteit op topniveau werd opgenomen en dat eigenlijk niet representatief is voor het geluid dat de bitrates van de meest gangbare online muziekservices zoals Spotify.

Hij vertelde geen onzin... Nadat ik mijn telefoon aan zowel de Bose als de Sonos had gekoppeld en muziek afspeelde werd het verschil duidelijk hoorbaar. De Bose klonk 'blikkerig' in vergelijking met de Sonos. Ook de bas van de Playbar kwam veel voller door en gaf een meer ruimtevullend geluid (beide systemen speelden zonder sub omdat ik dit gezien mijn wat kleinere woning teveel van het goede vind).

Kortom, de keuze was snel gemaakt hierna. Zie hieronder nog de plus en minpunten die ik tot nu toe heb ervaren.

Pluspunten

  • Simpel aan te sluiten
  • Design
  • Mooi vol geluid
  • Simpel te bedienen app

Minpunten

  • Geen HDMI
  • Trekt veel stof aan
  • Bas op 'TV stand' soms wat te overheersend
  • Spotify: werkt alleen met Premium abonnement

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AteR 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig geluid

Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

9,0
Vanmorgen deze playbar aangeschaft als vervanging van mijn Bose 321.
Het aansluiten en installeren loopt via een app van SONOS en is eigenlijk een fluitje van een cent!
Op het eerste gehoor levert deze playbar een geweldig geluid.
Komende dagen ga ik er verder naar luisteren, onder meer door het bekijken van enkele films.
Eerst indruk: niet echt goedkoop, maar is aanschaf zeker waard!

Pluspunten

  • zeer eenvoudige installatie
  • ziet er strak uit
  • levert een gewedlig geluid

Minpunten

  • niet echt goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
AteR 07-08-2017

Inmiddels enkele films bekeken en ook hierbij is geluid geweldig. Dat alles alleen uit de playbar! Moet wat zijn als ik tzt ga uitbreiden........

Reageer

Arno 07-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Toch nog positief verrast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

10,0
Ik was al een tijdje op zoek naar een echt goede playbar. Ivm de ruimte liefst een niet al te grote en zonder losse subwoofer. Hierdoor kwam ik al snel richting de Sonos. Enige wat mij weerhield was de prijs wanneer je hem icm de subwoofer zou moeten kopen. Helaas vaak nodig omdat de lage tonen in de playbar niet voldoen. Na veel wikken en even toch voor de Sonos gegaan om eventueel later dan de sub misschien nog aan te schaffen. Het geluid van de Sonos is subliem! Sterker nog; de Sonos produceert een voller en zuiverder geluid dan de 5.1 home cinema set die vervangen is door de playbar. Ook de lage tonen zijn prima. De bass klinkt zonder subwoofer prima door en de subwoofer wordt dus ook niet gemist. Vooral bij films merk je dat er meer dan voldoende bass uit de playbar komt!

Pluspunten

  • Compact (voor een playbar)
  • Prima bass, zonder de subwoofer
  • Uitstekende kwaliteit geluid
  • Virtual surround werkt uitstekend
  • Op hoog volume ook spatzuiver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 09-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Uitstekend geluid

Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

10,0
De Zsonos playbar is qua design en geluid het beste wat je kunt aanschaffen, en mer de Sonos app is alles gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te installeren en bedienen.

Pluspunten

  • Uitstekend geluid
  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk via app

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 30-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super geluid

Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

10,0
De Sonos Playbar heeft een heel mooi design, is uitstekend afgewerkt en is in een "handomdraai" geinstalleerd. Is uiterst gebruiksvriendelijk. Ik heb de playbar aangesloten op de optische digitale uitgang van de LG Oled 55c6v en het geluid is echt super. Zelfs de bassen klinken uitstekend in de woonkamer. Via mijn smartphone is de playbar heel goed te bedienen via de Sonos app en ook de af te spelen muziek via de vele te downloaden streamingsdiensten. Het is een kwalitatieve uitstekende soundbar voor die prijs.

Pluspunten

  • super geluid
  • gebruiksvriendelijke bediening
  • uiterst gemakkelijk en snel te installeren

Minpunten

  • geen bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andy 25-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Product paar dagen in bezit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

8,0
De Sonos Playbar is niet de goedkoopste maar wel het BESTE luidsprekersysteem voor bij de TV. Geweldig geluid . Meerdere kanalen voor WiFi ,heb je storing waardoor je een dip in het geluid hebt zitten neem je gewoon een ander kanaal en het probleem is op gelost. Ook het koppelen in een andere groep van sonos is heel simpel.
Pluspunten
Goede spreiding van het geluid
Mooie vorm
Makkelijk te installeren
Goed werkende App
Minpunten
Prijs

Pluspunten

  • Goede spreiding van het geluid
  • mooie vorm
  • makkelijk te installeren

Minpunten

  • de prijs
  • standards niet in hoogte verstelbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ad 19-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geuid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

9,0
Mooi van vorm en zeer goede kwaliteit muziek geluid.
Makkelijke bediening goede beschrijving.ook nog tal van uitbreidingen mogelijk

Pluspunten

  • Mooi
  • Goed geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 11-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig geluid. Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

10,0
Omdat het vrijwel draadloos is. Makkelijke te bedienen is via de smartphone of tablet.
Makkelijk te installeren.
Jammer dat de luidsprekers van onze tv, Panasonic, niet uitschakelbaar blijken omdat er geen hdmi aansluiting zit op de playbar.
Is echter voor de werking minder belangrijk.

Pluspunten

  • Zie motivatie

Minpunten

  • Zie motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 02-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

TOP !!!

Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

9,0
De playbar heb ik nu ruim een half jaar in gebruik, twee maanden geleden de Sonsosset uitgebreid met 2 stuks play 2 en een play 1 voor in de keuken.
Aansluiten, installeren en geluid optimaliseren met de Iphone is eenvoudig. Geluid voor de TV is formidabel. Radio luisteren via internetradio Tune-in en het luisteren naar Spotify is toch een ander verhaal. Voor het afspelen van muziek heb je namelijk een stabiele internetverbinding / Wifi nodig. En hier zit het probleem. Als je Wifi niet constant is vallen er stiltes. Luister je naar Spotify dan start na een onderbreking, het volgende nummer van je playlist op. Dit is erg irritant.
Ik heb dit opgelost door een mijn modem via een kabel met een Netgear Wifi Range Extender te verbinden. De Sonos playbar heb ik via een ethernet kabel met de Netgear verbonden. Resultaat: Continu geweldige muziek zonder haperingen.

Pluspunten

  • Geluid
  • ongekende moglijkheden

Minpunten

  • voor radio goede internetverbinding noodzakelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter van der Brugge 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bijzonder eenvoudige installatie en prima geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

10,0
In pakweg 10 minuten is de Sonos Playbar geïnstalleerd en geïntegreerd in het Wifi netwerk in huis. Ook het downloaden en opstarten van de Sonos Control app verloopt moeiteloos en werkt perfect op zowel mijn laptop als op de smartphone voor zowel ioS als Android.
Mijn in jaren opgebouwd muziek archief (70's, 80's en 90's) staat op de laptop en is meteen vanaf iedere smartphone bereikbaar.
Het geluid van de Playbar is verbluffend. Een prima aankoop, daar krijg ik geen spijt van.
Nu weer even sparen voor de uitbreidingen met extra boxen. Ik kijk er al naar uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gilver 26-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

De juiste keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

8,0
Installatie heel vlotjes en simpel, je hoeft enkel de richtlijnen te volgen. Momenteel 1 playbar + 2 play1 + sub in de living. en nog 4 play1 in verschillende kamers zelfs in de badkamer en in de outdoor. Klank is naar mijn normen heel goed , ook opera en klassiek. Zorg voor een goede WIFI, ik gebruik een windows Phone met win 10. Ik zou geen ander systeem kopen enkel wifi of een utp vebindingen en een contactdoos per luidspreker zijn voldoende

Pluspunten

  • kwaliteit
  • robustheid
  • uitzicht
  • klank
  • gemak van installatie

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre 21-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Waanzinnig goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

9,0
Net 1in bezit van een compleet Sonos 5.1 Home Cinema pakket met 3 x de Sonos play 1 speaker. Met de soundbar en subwoofer. Daar voor had ik een gewone Hifi set van JVC. Wat een geluid van deze Sonos set. Het geluid komt echt overal vandaan. Het is alsof je in een concertzaal zit.. ook geen receiver meer nodig voor de radiozenders. Zit er allemaal in. Met een mobiel of tablet simpel te bedienen.

Pluspunten

  • Zeer makkelijke installatie
  • Geweldig geluid

Minpunten

  • Kan ze niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aap 07-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Sonos om naar muziek te luisteren

Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

1,0
In tegenstelling tot wat ik hier lees ben ik helemaal niet tevreden over Sonos. De meeste recensies gaan over het gebruik van Sonos in combinatie met TV. Ik kocht Sonos om radio te beluisteren, met name Stubru en dit lukt niet. Na dagenlang proberen om dit systeem geïnstalleerd te krijgen lukt het niet om eenvoudige radio te streamen. Dit lukt probleemloos met een bluetooth systeem, maar niet met Sonos.

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Mark 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Sonos playbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Playbar zwart, zilver

Algemene score

9,0
Top geluid. Wel heb je de sub erbij nodig. Ik ben een fan van volle lage klanken. Helder geluid zonder vervorming als je hem harder zet.

Pluspunten

  • Super geluid
  • Simpele installatie

Minpunten

  • Kost wel wat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews