Sonos Playbar - Reviews

Best Reviewed aug 2017 Sonos Playbar
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
Subwoofer plaatsing
geïntegreerd
Bluetooth
Nee
Deprecated > Afspeelmogelijkheden
geen
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 58 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

aklasse 20-01-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,6
We hebben al een soundbar een canton DM 8.2 die bevalt prima, maar wilde graag een soundbar met meer mogelijkheden.
Na diverse revieuws over de sonos deze aangeschaft, maar het valt mij erg tegen tegenover de canton, deze canton geeft veel meer bas en de hoge tonen klinken veel beter.De sonos is in de hoge tonen soms scherp, wat mij irriteerd. Ook de bas met films schiet tekort. Ik vindt de prijs dan ook erg hoog.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Robert 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekend geluid en snel aangesloten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na even sparen mijn bestaande Sonos configuratie uitgebreid met de Sonos Playbar.
Zeer tevreden over het kwaliteit van het geluid, zeker in combinatie met de TV.
Het was binnen enkele minuten aangesloten en geconfigureerd.
Het instellen van Truesound duurde nog het langst, maar dat is niet noodzakelijk.
Ik ben bekend met Sonos, dus bediening is een peulenschil in dat geval.
Besteld via bol.com en zonder problemen, conform opgaaf op de website, binnen 24 uur netjes geleverd.
Nu weer verder sparen voor meer Sonos speakers voor andere ruimtes.

Pluspunten

  • geluid zeer goed
  • aansluiten op bestaand systeem en tv
  • degelijk en mooie vormgeving

Minpunten

  • 1 afstandbediening te koppelen voor volume
  • Meer integratie met Alexa

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AteR 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig geluid

Algemene score

9,0
Vanmorgen deze playbar aangeschaft als vervanging van mijn Bose 321.
Het aansluiten en installeren loopt via een app van SONOS en is eigenlijk een fluitje van een cent!
Op het eerste gehoor levert deze playbar een geweldig geluid.
Komende dagen ga ik er verder naar luisteren, onder meer door het bekijken van enkele films.
Eerst indruk: niet echt goedkoop, maar is aanschaf zeker waard!

Pluspunten

  • zeer eenvoudige installatie
  • ziet er strak uit
  • levert een gewedlig geluid

Minpunten

  • niet echt goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
AteR 07-08-2017

Inmiddels enkele films bekeken en ook hierbij is geluid geweldig. Dat alles alleen uit de playbar! Moet wat zijn als ik tzt ga uitbreiden........

Reageer

Arno 07-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Toch nog positief verrast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was al een tijdje op zoek naar een echt goede playbar. Ivm de ruimte liefst een niet al te grote en zonder losse subwoofer. Hierdoor kwam ik al snel richting de Sonos. Enige wat mij weerhield was de prijs wanneer je hem icm de subwoofer zou moeten kopen. Helaas vaak nodig omdat de lage tonen in de playbar niet voldoen. Na veel wikken en even toch voor de Sonos gegaan om eventueel later dan de sub misschien nog aan te schaffen. Het geluid van de Sonos is subliem! Sterker nog; de Sonos produceert een voller en zuiverder geluid dan de 5.1 home cinema set die vervangen is door de playbar. Ook de lage tonen zijn prima. De bass klinkt zonder subwoofer prima door en de subwoofer wordt dus ook niet gemist. Vooral bij films merk je dat er meer dan voldoende bass uit de playbar komt!

Pluspunten

  • Compact (voor een playbar)
  • Prima bass, zonder de subwoofer
  • Uitstekende kwaliteit geluid
  • Virtual surround werkt uitstekend
  • Op hoog volume ook spatzuiver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 09-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Uitstekend geluid

Algemene score

10,0
De Zsonos playbar is qua design en geluid het beste wat je kunt aanschaffen, en mer de Sonos app is alles gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te installeren en bedienen.

Pluspunten

  • Uitstekend geluid
  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk via app

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 30-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super geluid

Algemene score

10,0
De Sonos Playbar heeft een heel mooi design, is uitstekend afgewerkt en is in een "handomdraai" geinstalleerd. Is uiterst gebruiksvriendelijk. Ik heb de playbar aangesloten op de optische digitale uitgang van de LG Oled 55c6v en het geluid is echt super. Zelfs de bassen klinken uitstekend in de woonkamer. Via mijn smartphone is de playbar heel goed te bedienen via de Sonos app en ook de af te spelen muziek via de vele te downloaden streamingsdiensten. Het is een kwalitatieve uitstekende soundbar voor die prijs.

Pluspunten

  • super geluid
  • gebruiksvriendelijke bediening
  • uiterst gemakkelijk en snel te installeren

Minpunten

  • geen bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 19-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geuid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi van vorm en zeer goede kwaliteit muziek geluid.
Makkelijke bediening goede beschrijving.ook nog tal van uitbreidingen mogelijk

Pluspunten

  • Mooi
  • Goed geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 11-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig geluid. Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Omdat het vrijwel draadloos is. Makkelijke te bedienen is via de smartphone of tablet.
Makkelijk te installeren.
Jammer dat de luidsprekers van onze tv, Panasonic, niet uitschakelbaar blijken omdat er geen hdmi aansluiting zit op de playbar.
Is echter voor de werking minder belangrijk.

Pluspunten

  • Zie motivatie

Minpunten

  • Zie motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van der Brugge 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bijzonder eenvoudige installatie en prima geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In pakweg 10 minuten is de Sonos Playbar geïnstalleerd en geïntegreerd in het Wifi netwerk in huis. Ook het downloaden en opstarten van de Sonos Control app verloopt moeiteloos en werkt perfect op zowel mijn laptop als op de smartphone voor zowel ioS als Android.
Mijn in jaren opgebouwd muziek archief (70's, 80's en 90's) staat op de laptop en is meteen vanaf iedere smartphone bereikbaar.
Het geluid van de Playbar is verbluffend. Een prima aankoop, daar krijg ik geen spijt van.
Nu weer even sparen voor de uitbreidingen met extra boxen. Ik kijk er al naar uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gilver 26-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

De juiste keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Installatie heel vlotjes en simpel, je hoeft enkel de richtlijnen te volgen. Momenteel 1 playbar + 2 play1 + sub in de living. en nog 4 play1 in verschillende kamers zelfs in de badkamer en in de outdoor. Klank is naar mijn normen heel goed , ook opera en klassiek. Zorg voor een goede WIFI, ik gebruik een windows Phone met win 10. Ik zou geen ander systeem kopen enkel wifi of een utp vebindingen en een contactdoos per luidspreker zijn voldoende

Pluspunten

  • kwaliteit
  • robustheid
  • uitzicht
  • klank
  • gemak van installatie

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre 21-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Waanzinnig goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net 1in bezit van een compleet Sonos 5.1 Home Cinema pakket met 3 x de Sonos play 1 speaker. Met de soundbar en subwoofer. Daar voor had ik een gewone Hifi set van JVC. Wat een geluid van deze Sonos set. Het geluid komt echt overal vandaan. Het is alsof je in een concertzaal zit.. ook geen receiver meer nodig voor de radiozenders. Zit er allemaal in. Met een mobiel of tablet simpel te bedienen.

Pluspunten

  • Zeer makkelijke installatie
  • Geweldig geluid

Minpunten

  • Kan ze niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aap 07-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Sonos om naar muziek te luisteren

Algemene score

1,0
In tegenstelling tot wat ik hier lees ben ik helemaal niet tevreden over Sonos. De meeste recensies gaan over het gebruik van Sonos in combinatie met TV. Ik kocht Sonos om radio te beluisteren, met name Stubru en dit lukt niet. Na dagenlang proberen om dit systeem geïnstalleerd te krijgen lukt het niet om eenvoudige radio te streamen. Dit lukt probleemloos met een bluetooth systeem, maar niet met Sonos.

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Lex 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

degelijk robuust

Algemene score

9,0
Robuust apparaat, erg makkelijke installatie. En mocht je het verkeerd doen zoals mij toch overkwam super helpdesk(gratis nummer)
Vele mogelijk heden om de verschillende boxen aan elkaar te koppelen of alleen te gebruiken.
Vol geluid overweeg nog de aanschaf van de bass kast.

Pluspunten

  • degelijk
  • aansluit gemak
  • weinig snoeren

Minpunten

  • toch wel de prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd 14-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

fantastische geluidsweergave en bediening app

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De soundbar hebben we onlangs gekocht, de installatie en configuratie gaat super goed. Het is wel van belang te beschikken over een ,moderne tv met optische overdracht.

Wij zijn zeer tevreden, het geluid is perfect en kijk uit naar de uitbereiding van meerdere componenten. Een top product👍

Pluspunten

  • eenvoudige installatie
  • geweldige geluidsweergave
  • goede werking met de sonos app
  • goede schakeling tussen tv en radio instelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 08-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De playbar is gemakkelijk op te hangen en heel gemakkelijk te installeren door middel van de zeer gebruikersvriendelijke app. Het geluid is super, ik kan niet wachten tot dat ik hem kan uitbreiden met 2 play ones.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert 06-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Sonos en windows phone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na vele jaren waren we toe een totaal renovatie van woonruimte, keuken enz. Dus ook een nieuwe tv- en geluidsinstallatie. We hebben uiteindelijke gekozen voor een sonos systeem. Momenteel gebruiken we een playbar gekoppeld aan de tv en 2 play 1 als surround. Verder hebben we nog een play1 in de outdoor geplaatst. De bedoeling is binnenkort nog een subwoofer bij te plaatsen en een play1 in de keuken, slaapkamer en badkamer. Hetgeen nu al functioneel is is prachtig. installatie was een fluitje van een cent. Bediening gebeurt via pc of windows phone. De sonos app enkel op pc , voor de windows phone gebruik ik de phonos app te kopen voor 2,49 euro in de windows store. Deze app werkt perfect. Mijn cd collectie ben ik aan het rippen en wordt via de pc gedeeld met sonos apparatuur. Tijdens de we er voor gezorgd dat in alle ruimten een deftig wifi signaal aanwezig is. De bediening is prima ik kan de twee kamer combineren of afzonderlijk bedienen van op iedere plaats in mijn huis. Wordtde tv aangeschakeld dan wordt meteen overgegaan op tv mode. Prachtig systeem.

Pluspunten

  • radio keuze
  • installatie gemak
  • bediening pc of phone

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thies 02-08-2016
  • Product kwartaal in bezit

zeer tevreeden over de sonos playbar

Algemene score

8,0
De sonos playbar heeft een zeer goed geluid heb er ook sonos sub en sonos play 1 bij voor 5.1 geluid.
En dat geeft een mooi strak geluid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hans 02-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Kwaliteit en vormgeving

Algemene score

8,5
De Sonos playbar heb ik icm een sub woofer en 500 speaker. Het geluid is prima, een prachtig design en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Tv geluid, streaming diensten en internet radio beschikbaar. De hele wereld aan radiostations met keuze uit regio, genre en nog veel meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leonie 25-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

super blij!

Algemene score

9,2
Hartstikke blij met mijn nieuwe aankoop. Super geluid en hartstikke makkelijk in gebruik. zo geïnstalleerd en daarnaast een mooi design.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hamburger12 19-02-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
zeer tevreden over deze Sonos soundbar. Installatie was een eitje en het geluid is super. Bass en hoge tonen zijn in een perfecte balans. We zijn filmliefhebbers en deze soundbar maakt het nog meer genieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews