Sony HT-S350 zwart - Reviews

Specificaties
Bluetooth
bluetooth
Geluidsvermogen (gem.)
320 watt
Type/soort
soundbar
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony HT-S350 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rdam010 08-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Sony soundbar en subwoofer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-S350 zwart

Algemene score

7,0
Al jaren heb ik een erg mooi Sony televisie, maar het geluid wat daar uit komt is niet geweldig. Nu had ik als oplossing mijn speakers van Harman Kardon aangesloten via de koptelefoon uitgang. Een prima oplossing, maar niet ideaal. Steeds alles aanzetten, kabel verwisselen. Nu heb ik deze Soundbar (met subwoofer) van Sony kunnen proberen en ik moet zeggen dat het geluid hetzelfde is als mijn speakerset, maar het gebruiksgemak is vele malen beter. Aansluiten ging ontzettend makkelijk. En de Soundbar werkt goed.

Nadeel is wel dat de Soundbar zwart is en mijn televisie zilverkleurig, maar dat is denk ik een kwestie van wennen. Ook heb ik een lage televisie (welke op een tv-meubel staat) waardoor je net de onderkant van je televisiescherm niet helemaal goed kan zien. De ondertiteling is trouwens wel helemaal te lezen. Dus ook dat vind ik geen heel groot probleem.

Wat daarnaast wel leuk is is om via Bluetooth je muziek af te spelen. Dit werkt een stuk makkelijker dan via Youtube op je televisie muziek te zoeken.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Makkelijk aansluiten

Minpunten

  • Onderkant televisiescherm niet volledig zichtbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

GinoK 04-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed apparaat, maar geen geweldig geluid

Geschreven voor: Sony HT-S350 zwart

Algemene score

6,0
Deze soundbar heeft een mooi en sleek design, past goed onder de TV en bied redelijk geluid.

Ik heb dit product genomen omdat ik de echte bioscoop ervaring wilde, helaas viel het geluid lichtelijk tegen, waardoor ik het product niet hoger dan een 6/10 kan geven.

Ik heb veel problemen gehad met de connectivity van de soundbar. Tot op heden heb ik het apparaat niet kunnen koppelen aan mijn TV. Gelukkig is het wel mogelijk de soundbar te koppelen aan de Apple TV. Ook verbinden met de telefoon werkt makkelijk.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Geluid
  • Connectivity

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Bovenboer 02-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Soundbar met mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-S350 zwart

Algemene score

9,0
Ik ben helemaal blij met mijn Sony soundbar. Het installeren was heel makkelijk met de HDMI-kabel omdat we op de televisie een HDMI ARC ingang hebben. Deze HDMI-kabel wordt er niet bij geleverd. Er zit wel een optische kabel bij. Het geluid is geweldig. Of we nu muziek luisteren of een film kijken of een praatprogramma kijken, alles is duidelijk te horen en we hebben het gevoel echt in de film te zitten. Er is ook de mogelijkheid om via bluethooth connectie te maken met de soundbar. Ook deze functie werkt bij ons goed en nu kunnen we eindelijk weer de hele dag onze muziek luisteren. Verder is het design van de soundbar rustig en dat past goed bij ons. De subwoofer is iets groter maar valt ook niet op.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Makkelijk aansluiten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

zwartjea 31-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Strak design

Geschreven voor: Sony HT-S350 zwart

Algemene score

8,0
Ik kreeg de mogelijheid om deze soundbar te testen. Ik was al een tijdje op zoek naar een soundbar, maar wist nog niet of dit iets voor ons zou zijn. Het testen van deze soundbar gaf me deze mogelijkheid.

De soundbar zat goed verpakt in een doos, de soundbar, subwoofer, afstandsbediening (incl batterijen), stroomkabel en handleiding.

Helaas zat er geen HDMI kabel bij.

Eventueel kan de soundbar worden opgehangen (er zitten hiervoor geen schroeven/pluggen bij) door middel van de bijgeleverde boormal moet dit eenvoudig te realiseren zijn. Ik heb hem niet opgehangen, maar de soundbar voor de tv geplaatst. Dit leverde wel meteen een nadeel op: de soundbar komt net boven de onderste rand van de tv. Bij het tv kijken stoort dit echter niet. Wel wordt de infrarood ontvanger geblokkeerd, de afstandsbediening voor de tv moet iets hoger worden gehouden. Als de ledjes op de bar te veel storen, dan kunnen deze eenvoudig uitgeschakeld worden.

Aansluiten was verder eenvoudig. Stekker plus een opgeduikelde hdmi-kabel (zit niet inbegrepen), tv (een Sony) aan zetten en alles werkt. De aparte subwoofer vindt automatisch contact met de soundbar en je merkt direct dat het geluid een stuk voller wordt.

Je kunt eenvoudig switchen tussen verschillende geluidsinstellingen: Voice, Cinema, Music, Night, News, Sports, Game.

De Xbox aan en het geluid van bijvoorbeeld Fifa klinkt ook een stuk overtuigender.

De test met een telefoon voor Bluetooth was ook geslaagd: de telefoon maakt snel verbinding en vervolgens Spotify geopend voor een paar stevige rocknummers. Het geluid klinkt prima, bas tonen zijn goed te horen en alle details in de muziek komen goed door.

Wat mij betreft een aanrader!

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goed geluid
  • Design
  • Bluetooth

Minpunten

  • Iets te hoog
  • Geen HDMI kabel
  • Geen spotify connect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicolette1975 28-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi geluid

Geschreven voor: Sony HT-S350 zwart

Algemene score

7,0
Eindelijk de mogelijkheid gekregen om een soundbar te testen voordat ik er een ga aanschaffen. Omdat ik al een Sony tv heb staan, kwam het goed uit om een Sony soundbar te testen.

Uitpakken
Het is een ietwat aparte verpakking waar de soundbar in verpakt is. Dit komt, omdat de bijbehorende subwoofer in dezelfde l-vormige doos zit als de soundbar zelf. De soundbar is licht in vergelijking met de subwoofer. Naast de soundbar en de subwoofer zit er in de doos ook een digitale optische kabel, een mapje met gebruiksaanwijzingen en aansluitinstructies en batterijen voor de kleine, slanke afstandsbediening.

Aansluiten
Het aansluiten is echt niet moeilijk. Wel moet je er op letten dat je de soundbar aansluit op een HDMI ARC poort. De meeste huidige televisies beschikken wel over zo'n HDMI poort. Mocht dit niet het geval zijn, dan is er nog een speciale optische kabel bijgeleverd om alsnog de soundbar op je televisie te kunnen aansluiten. Nieuwere Sony televisies kunnen ook via bluetooth verbonden worden met de subwoofer. De subwoofer verbind je draadloos met de soundbar, dus die kun je ook uit het zicht neerzetten. Het is jammer dat er geen tweede HDMI poort op de soundbar zit, zodat je ook nog een dvd-speler, blurayspeler of spelcomputer er op kunt aansluiten.

Design
De Sony HT-S350 soundbar is een slanke, elegante soundbar. Alle aansluiting zitten mooi weggewerkt aan de achterzijde van de soundbar. Er zit een sjabloon bij zodat je weet waar je moet boren om de soundbar op te kunnen hangen. Uiteraard kun je de soundbar ook neerzetten. Dit doe je het best op een plek waar er niets voor de soundbar hoeft te staan. Bovenop de soundbar zitten tiptoetsen voor aan/uit, volume, Bluetooth etc.

Performance
De soundbar heeft 320 Watt vermogen. Ik heb hier niet zo veel verstand van, dus het zegt mij niet zo veel. Er komt heel mooi geluid uit de soundbar. De soundbar heeft S-Force PRO Front Surround, wat betekent dat je bioscoopgeluid hebt en het net lijkt alsof je midden in de film zit. Er zitten verschillende geluidsstanden op: Auto Sound, Bioscoop, Muziek, Game, Nieuws, Sport, Standaard. Verder geluidsinstellingen heb ik niet kunnen vinden, maar het geluid is echt heel mooi. Je kunt de soundbar via Bluetooth verbinden met je smartphone. Dan kun je vanaf je smartphone muziek streamen naar de soundbar. Jammer dat de soundbar geen wifi-ondersteuning heeft. Verder vind ik het jammer dat er geen Google Assistant op zit. Maar misschien dat dit eens via een update geregeld kan worden?

Pluspunten

  • makkelijk aan te sluiten
  • mooi geluid

Minpunten

  • geen tweede hdmi poort
  • geen google assistant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ZetW 27-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony HT-S350 zwart

Algemene score

8,0
Deze soundbar is net iets korter dan onze 40" tv. Hij staat op een kastje maar kan evt ook aan de muur gehangen worden. De aansluiting kan zowel met een kabeltje als via bluetooth.

Het design van deze soundbar vind ik niet heel bijzonder, het is gewoon een zwarte balk net zoals zoveel andere soundbars.
Het aansluiten gaat makkelijk, er zit wel een uitgebreide en korte handleiding bij. In het begin schakelde de soundbar zichzelf na een paar uur uit, maar deze instelling hebben we kunnen wissen.

Het is onze eerste soundbar, maar ik vind het wel een mooie aanvulling op het geluid van de tv. De subwoofer staat uit het zicht achter de bank, maar dat is meer omdat we nog een subwoofer hebben staan.
We zullen de komende tijd nog wel meer functies gaan ontdekken maarnu al vind ik het een mooie aanvulling op het tv-geluid.
Ik mag hem een paar weken vrijblijvend testen, maar deze gaat niet meer retour.

Pluspunten

  • Prijs
  • Geluid
  • Bluetooth

Minpunten

  • Zwarte bak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sjoukje111 25-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi geluid!

Geschreven voor: Sony HT-S350 zwart

Algemene score

8,0
Het geluid is fantastisch vooral bij het afspelen van muziek.
Hij is gemakkelijk in gebruik en past prima in ons interieur.

Wij hadden graag wat meer ingangen gewild zodat we wat apparaten erop aan konden sluiten.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • mooi design

Minpunten

  • Geen beugel voor het laten hangen onder de tv

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esje111 24-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede prijs kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Sony HT-S350 zwart

Algemene score

7,0
Sony

Design
Het design van de soundbar is prima. Het had wat minder diep gemogen zodat deze ook goed aan zou sluiten bij een TV die op een standaard staat. Aan de andere kant is er ook een optie om het op te hangen aan de muur.
De subwoofer blijft een groot en lomp ding, dus moeilijk weg te werken in een interieur

Geluidskwaliteit
De geluidskwaliteit is prima. Het geluid verspreid zich goed door de ruimte. De subwoofer maakt soms een brommend geluid. Afhankelijk van wat je op dat moment luistert kan dit storend zijn. De verschillende opties in geluid zijn prima en maken degelijk verschil als ze gebruikt worden.

Connecty
Het apparaat is zo aan te sluiten. Jammer dat er geen HDMI kabel bij geleverd wordt. Binnen enkele minuten is het apparaat klaar om gebruikt te worden. Een kind kan de was doen.

Conclusie
Prima apparaat en prima prijs kwaliteit verhouding. De eerste soundbar die wij gebruiken, dus geen vergelijkingsmateriaal.

Pluspunten

  • Makkelijk aan te sluiten
  • Verschillende geluidsopties

Minpunten

  • Geen HDMI kabel meegeleverd
  • Wat lomp in grootte

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer