Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256 GB / phantom black / 5G - Reviews

• Test panel 7,4 nov 2021
Bekijk 16 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256 GB / phantom black / 5G op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

7,1

Gryffon1989 21-03-2023

GEWELDIG TOESTEL

10,0
Snel opgeladen, met lange batterij duur.
Mooi beeld en prachtige foto's.
Echt een aanrader, en een om bij te blijven.

Guinio Grauwde 21-03-2023

Super mooi design

10,0
Over het algemeen een heel mooi design. Het feit dat deze kan dichtklappen en daarmee kleiner is en dus goed in m'n zak past is geweldig. Het doet me ook denken aan de opklapbare Nintendo ds. Hij doet wat ik verwacht van een telefoon en persoonlijk vind ik het altijd cool om een goed staaltje techniek te zien (buigbaar scherm!?)

Als laatste is de groene kleur ook enorm vet

Laari 18-03-2023

Compact maar toch met de comfort die je gewent ben

10,0
De flip is een compacte telefoon met alles wat je van een smartphone verwacht.

Als je graagt gamed zou ik een ander toestel nemen.
Voor de rest is het een top toestel zelf hou ik wel van een wat groter scherm als dit je niet stoort is het een prima keus.

Maisam 17-03-2023

Ik raad je deze telefoon aan!

10,0
Ik heb de samsung z flip 3 een paar maanden nu. De beste telefoon die ik tot nu toe heb gehad. Hij past overal in zelfs in kleine tasjes en smalle zakken. De camera is zeer goed. Één van de beste functies is dat als je een foto maakt met de achter camera dat je aan kan zetten dat je jezelf zit in het achterschermpje. Het achterschermpje is zeer fijn je kan veel doen zoals inkomende oproepen opnemen tijd zien je alarmen zien datums zien. Daarom raad ik u deze telefoon aan!!

Marianne1958 14-03-2023

Nooit meer zonder een Z Flip of Z Flip 3 of 5 ??

10,0
Vette kleine telefoon met kei goeie prestaties die je niet meer wilt ruilen tegen de gewone modellen bv een bar. Ben er erg positief over al is een grotere accu nog sexiër als je het mij vraagt maar ook zonder ben ik zoooooooo tevreden!

Lars Blomen 29-12-2022

De telefoon is erg snel, van de deuk in het scherm merk je bijna niks van. De camera is ook echt top. Geweldige telefoon. Het schermpje voorop is ook erg handig! Het enige slechtere is de baterij die gaat niet heeel lang mee ongeveer 4 uur.

Irishamel 25-12-2022

Handig te gebruiken en compact

6,0
Ik vind als vrouw het erg handig dat de flip zo compact is en in kleine tasjes past. Er zijn leuke hoesjes etc voor om je eigen stijl terug te laten komen in de telefoon. Het nadeel is dat het scherm echt wel flink lijdt door het gebruik. Er komen al snel scheurtjes in het scherm en ondanks een screen protector ben ik toch telkens bang dat er iets aan het scherm kapot gaat door het open en dicht klappen. Ik merk ook dat ik hem vaak open laat liggen om te voorkomen dat ik hem te vaak open en dicht doe.

Anoniem 23-12-2022

Geweldig telefoon , makelijk op te bergen

10,0
Top product, ik gebruik altijd samsung apparatuur, . En deze samsung vind ik k top omdat je hem kan dicht klappen dan past makkelijk in mij zak

Anoniem 12-12-2022

Aanrader. Zo ontzettend handzaam !

10,0
Ik heb me wel vooraf afgevraagd of dit toestel zijn prijs waard was, maar het biedt inderdaad value for money.

+ heel praktisch in het gebruik door het formaat

+ scherp beeld en razendsnelle prestaties

+ hoge kwaliteit foto's en filmpjes

+ draadloos opladen is heel fijn

- soms al voor het eind van de dag accu (bijna) leeg

BertR 04-12-2022

Makkelijk en super mooi.

10,0
Makkelijk voor in je broekzak of als je foto's moet nemen .
Ligt lekker in de hand en de vinger afdruk sensor op een idealen plaats.
Een aanrader.

Michael L 23-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechte service Samsung

1,0
Het toestel opzich is prima, functioneel en lekker compact. Echter na enkele maanden (4/5) liet het protectie scherm los op het scharnierpunt. Dit begon met barsten en liet uiteindelijk helemaal los. Contact gehad met Samsung waar mij verteld werd dat ze niets voor mij konden doen na 90 dagen... dan is de garantie oo het protectie scherm voorbij. Omdat het onleesbaar werd bij het scharnierpunt, heb ik het protectie scherm verwijderd. Hier blijkt dat er ook barsten in het hoofdscherm zitten. Weer contact gehad met Samsung waar mij weer verteld wordt dat hier niets aan gedaan kan worden en dit niet onder garantie valt. Het scherm laten vervangen zou me €600,- gaan kosten. Ondanks dat ik het een fijn toestel vind, zijn de gebreken niet licht binnen een aantal maanden naar aanschaf. Tevens waardeloze service van Samsung. Uit gesprekken met andere bezitters van dit toestel blijkt dat ik niet de enige ben...

Pluspunten

• Compact
  • Werkt verder naar behoren

Minpunten

• Scherm zwak
  • Waardeloze service fabrikant

Slecht

Wim Hoogerheiden 18-11-2022

Fijn smartphoontje ok in je zak te hebben!

10,0
Vooral die opvouwbaarheid is fijn. Daardoor ziet-ie vaker in mijn broekzak dat mijn vorige. Van de vouw heb je geen last. De accu is voor mij voldoende omdat ik niet uren achterelkaar on line ben. Ik haat "social media" dus die heb ik zelden aan. Fotograferen en filmen doe ik wel. Prachtige beelden, vallen mij reuze mee. Al met al een aanrader en zijn flinke prijs meer dan waard.

Carla van den heuvel 17-11-2022

10,0
Ik ben er heel blij mee,heerlijke telefoon ,lekker compact bij geen gebruik en bij gebruik ,lekker duidelijk

Irma colly 15-11-2022

Precies wat ik zocht

10,0
Ben erg blij met het product is precies naar verwachting kwaliteit is ook goed zeer tevreden echt een aanrader

Jo han 05-11-2022

Voelt echt goed aan. Heel natuurlijk.

10,0
Super goeie telefoon. Old school met new tech. Breed beeld. Goede sound. Makkelijk in broekzak. Top ding

Berin1968 29-10-2022

Galaxy Z Flip 3 5G

10,0
Wat een wereld van verschil met de s10 plus veel sneller en beter en veel mooiere foto's zal het iedereen aanraden

SKav 14-10-2022

Nostalgische TOP ervaring

10,0
Het is qua gevoel een nostalgische telefoon met hedendaagse functionaliteiten. Het kunnen open klappen met je duim gaat niet makkelijk zoals vroeger maar het is wel kenmerkend voor samsung dat ze zichzelf onderscheiden. Ook het "lijntje" in het midden van de Flip is zeker niet storend. Soms moet ik zelfs kijken of voelen of het er nog steeds is!! Het heeft nu al een emotionele waarde zoals zijn voorgangers in de klaptelefoon.

job van de burgt 04-10-2022

fantantische beeldkwaliteit

Ik ben heel erg tevreden over de samsung galaxy flip, ligt goed in de hand en heel erg gebruiksvriendelijk.
Het synchroniseren met andere samsung apparaten is heel makkelijk zoals bv tv en/of tablet en mijn galaxy watch3, wat ook een watch4 mag worden(heb deze inmiddels meer dan 2 jaar!)
De processor is erg snel wat makkelijk is als je vaak moet switchen tussen verschillende app's.
ik gebruik de flip3 voor de mail, maps, whatssapp, foto's ,agenda, youtube en natuurlijk ook voor te gamen.
De flip3 ligt lekker in de hand en doordat je hem dubbel kunt klappen past hij ook gemakkelijk in je broekzak.
Het scherm is redelijk krasvast en duidelijk.
heb alleen het idee dat de flip3 af en toe wat moeite heeft met het bepalen van de juiste lokatie.

Adem Cakmak 04-10-2022

Leuke telefoon maar gaat snel stuk

6,0
Na half jaar gaat de beeld al stuk dit is super vervelend want als je gebeld wordt kan je soms niet opnemen doordat de beeld hapert op zwartbeeld

Rachid Ouachikh 04-10-2022

10,0
Superfijne toestel en een compleet makertje ten opzichten van zijn voorgangers. Handig en een super luxe compacte design. Voor mij een toestel waarvan ik hoop dat het een geslaagde lijn word zoals zijn familie namelijk de samsung galaxy S serie's.

Toon meer reviews