Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim) - Reviews

Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MarinaM 17-06-2021

Toptoestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb normaal altijd de S serie maar vond de S20 te prijzig. De A52 had goede recensies en die zijn tercht
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Vijender 16-06-2021

Samsung is geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb altijd al Samsung gehad. Of het nou een tv of telefoon is. Alles van Samsung is geweldig. Het blijft keer op keer weer een verassing.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Tedee 15-06-2021

Fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik moest accuut een nieuw toestel nadat mijn oude A50 kapot ging. Geen twijfel dat dat de A52 moest worden. Een fijn toestel, niet te groot en een goede opvolger. Camera ook is weer wat beter. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Rakelita 14-06-2021

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Heel tevreden met de samsung galaxy a 52. Voor een midrange telefoon al helemaal, meer heb ik niet nodig. Maakt ook mooie fotos.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 14-06-2021

Mooi toestel. Maakt mooie foto's. Top.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ben zo super blij met dit toestel. Alles wordt duidelijk aan gegeven. Hij is super snel +goed en duidelijk geluid. Kan hem iedereen aanraden echt.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

AntonP 14-06-2021

mooi device

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een mooi apparaat, met een goede camera.
de prijs kwalliteit verhouding is erg goed veel functies voor de prijs.
ik ben er erg tevreden over
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 14-06-2021

Top smartphone

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is een telefoon, met echt een prijs kwaliteit verhouding.
Het is een stevige telefoon, waterdicht (tot 1m).
De camera's aan de achterkant, zijn de pareltjes. Je maakt er geen goede, maar geweldige foto's mee.
De besturing zelf is vloeiend, geen haperingen.
Ik heb de telefoon nu zelf een maand in gebruik, en nog geen enkel minpuntje kunnen ontdekken.

Ik raad hem zeker aan.
Zelfs een van m'n vrienden heeft 'm ook gehaald, nadat ik 'm heb laten zien.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 13-06-2021

Mooie telefoon voor prima prijs!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Heb deze telefoon nu 3 weken super blij mee! Geloof wel 3x zo sneller dan mijn oude : Samsung Galaxy a40 heel blij met de telefoon mooie camera kwaliteit & genoeg GB!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Alex164 12-06-2021

Geweldige snelle telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Sinds een paar weken dit toestel. Is het geld waard. Super scherpe foto's door de super lenzen die er op zitten. Door de sterke processoren schakels hij moeiteloos tussen verschillende apps en is het mogelijk om spelletjes soepel te spelen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-06-2021

Topper

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

8,0
De batterij gaat wel 3 dagen mee. Is geweldig.
Foto's zijn fantastisch .
Moet nog wennen aan de vele nieuwe mogelijkheden van de a52 maar vindt het een geweldig toestel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-06-2021

Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hey toestel heeft een handzaam formaat en voldoet aan mijn verwachtingen. Foto kwaliteiten top en toestel gebruikers vriendelijk.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-06-2021

Gebruiksvriendelijk en Geweldig Scherpe Foto's

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
De A52 een maand geleden gekocht. Het is een juweeltje van een smartphone. Onmisbaar voor dagelijkse geluksmomenten. Bijna een eerste levensbehoefte geworden....
Zeer gebruiksvriendelijk voor communicatieve doeleinden, zoals bellen en mailen, maar ook voor het lezen van korte (nieuws)berichten. Haarscherpe letters, rustig voor de ogen.
En dan die foto's. Vier lenzen maar liefst, met een volautomatische bediening. Als amateurfotograaf laat ik de scherpstelling met een gerust hart over aan de A52!
Prachtig scherp en heldere realistische kleuren.
Kortom zeer tevreden met deze smartphone, mijn trouwe vriend die altijd bij me is.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-06-2021

geweldig!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mijn nieuwe telefoon is fijn gaat niet snel kapot, en google laden gaat bijna gelijk. Om die reden is dit de beoordeling.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Lianne23 11-06-2021

Fijne telefoon en niet te groot.En prachtige foto!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

8,0
De telefoon is niet te groot.
En heeft fijne functies.
En een geweldige foto's maak je met dit toestel!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wi58 11-06-2021

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Wordt alleen gek van al die meldingen van apps die ik helemaal niet wil hebben. Je kan dat pas uitzetten als de app een melding heeft gestuurd
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-06-2021

heel veel mogelijkheden met de camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mijn kleinzoon van 13 was helemaal weg van de camera mogelijkheden. Zijn Apple was gelijk niet meer zo interessant !
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-06-2021

Fantastische telefoon Makkelijk te gebruiken.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Koop al jaren Samsung telefoons ze worden steeds Beter en Mooier..Het gebruiksgemak en de styling van samsung gaat boven alle andere toestellen uit. De Camerafuncties zijn ook werkelijk Subliem..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

KeesD 11-06-2021

Geweldige horloge

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
na veel problemen met de A50 een A55 gekocht. wat een verademing alle apps werkten ineens weer zoals het hoort en kan eindelijk een perfecte foto maken.
batterij gaat lekker lang mee 5 dagen. perfecte klok.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-06-2021

Heel blij mee!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nu ondertussen een aantal weken en ben er heel blij mee.
De kwaliteit qua snelheid en camera is stukke beter dan mijn vorige telefoon, ik had hiervoor een Huawei waar ik zelf ook heel blij mee was vooral omdat Huawei bekend staat ook om de goeie camera kwaliteit maar omdat ik er een ongeluk mee heb gehad en hem in het water heb laten vallen vieren heel veel functies uit dus het werd tijd voor een nieuwe.
Ik heb na lang zoeken de keuze gemaakt voor deze telefoon en Zover ben ik heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt.
Verder heeft het ook genoeg opslag voor al mijn apps en fotos.
Ik raad deze telefoon dus zeker aan.
Waar ik ook blij mee ben is de achterkant want ik heb gekozen voor de violet kleur, wat natuurlijk niet super belangrijk is maar toch wel een mooi detail.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

EdwinGoodies 11-06-2021

Geweldig apparaat voor een OK prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Algemene score

10,0
De A52 voldoet 100% aan mijn verwachtingen. Ik gebruik met zowel zakelijk als privé met twee simkaarten erin. Door uitgebreide geheugen kan ik makkelijk zowel mijn privé als zakelijk apps naast elkaar hebben. Voor privé maakt de camera prachtige foto's.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews