Huawei P30 Lite 6.15" Smartphone - 128GB - Pearl White - Smartphones

Huawei P30 Lite 6.15" Smartphone - 128GB - Pearl White
Huawei P30 Lite 6.15" Smartphone - 128GB - Pearl White
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 154,94 Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 836 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P30 Lite 6.15" Smartphone - 128GB - Pearl White op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Anky12-06-2019

Zeer gebruiksvriendelijk, een aanrader

Zeer tevreden over de Prp30 Light goede camera, mooie kleuren, batterij duur is goed en de prijs is zeker geweldig. Ik was altijd van de Samsung maar ik ben om, dit toestel is gelijkwaardig, zelfs beter kan hem iedereen aanbevelen.
Pluspunten
  • Camera
  • Accu
  • Geen everbodige apps
Minpunten
  • Zijn er niet
Martijn12-06-2019

Goede telefoon

Ik vind het een zeer grote telefoon. Ook werkt de telefoon uitstekend. De telefoon is groot en maakt goede foto's!
Pluspunten
  • Werkt goed
  • Mooie foto's
Patricia11-06-2019

Top toestel

Groot scherm, super scherpe camera! Ontgrendeld snel met vingerafdruk of gezichtsherkenning. Prijs kwaliteit goed. Mooie uitstraling. Ik ben er erg blij mee, overgestapt van een iPhone
Pluspunten
  • Camera
  • Batterij
  • Uitstraling
Peter11-06-2019

Huawei p30 lite 2019

mooie kleuren, de foto,s zijn wonderbaarlijk mooi zeggen de profesionals op mijn foto/computer club. Het toestel is supersnel. eindelijk een prima geheugen voor veel films en audio mee op te nemen, heb nog een extra micro sd kaartje mee. uitgebreide menus voor allerlei bestanden. Laat heel snel op, en de gratis freebuds oortjes zijn perfect van geluid. al met al met supertrots dat ik dit toestel heb gekocht.
Pluspunten
  • kleuren
  • prima camara
Fv11-06-2019

Mooie vormgeving

Heet toestel heeft een erg mooie vormgeving. Je maakt met de 3 lensjes op de achterkant van je gsm kun je hele mooie foto's maken. Ook sprak de mooie kleur op de achterkant van de gsm mij aan. Erg bijzonder had ik nog niet eerder gezien. Makkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Mooie foto's
  • Originele kleur gsm
Minpunten
  • Uitstekende lens
Regie11-06-2019

langer bereikbaar en mooie fotoshoot

Nieuwe type toestel voor mij. Maar snel meeste functies kunnen vinden. Menu zit gelukkig logisch in elkaar.
Pluspunten
  • accu
  • fotocamera
Fleur11-06-2019

Gewoon WAUW!

de prijs van dit toestel is ongeloofelijk. nog nooit zn fijn toestel gehad voor die prijs. vergelegen met de samsung is deze fijner. Ook spreekt de uitstraling me heel erg aan. de kleuren van het toestel zijn echt heel mooi. ook zijn de systemen handig in gebruik.
Pluspunten
  • accu
  • camera
  • levendig beeld
  • geluidskwaliteit goed
  • gebruiksgemak goed
Minpunten
  • ???
  • ???
Marjo Andriolo11-06-2019

Ben erg tevreden over het toestel

Ik he'd de Huawei 2 jaar gehad het model p 10 lite. En ik was er erg tevreden over nu kon ik voor een abonnement verlengen en ben weer voor de Huawei P 30 Lite heb hem nu 1 maand en ben super blij ermee. Een aanrader voor iedereen!!!!
jeffrey11-06-2019

groot scherm, goede accu en fijne interface

Ik heb altijd samsung gehad, maar nu om de kosten een beetje te drukken voor de p30 lite van huawei gekozen, en die doet tot nu toe eigenlijk precies hetzelfde.
Pluspunten
  • groot scherm
  • goede accu
  • mooie foto's
  • maandelijkse kosten
Minpunten
  • startknop te gevoelig
Roy11-06-2019

goedeaccuduur snel opgeladen geen problem super mooie fotos

Goede telefoon nooit problemen mee, goede prijs kwaliteit verhouding altijd Huawei gehad nooit last mee
Pluspunten
  • Groot scherm
EdB11-06-2019

super fijn toestel, twee dagen op 1 volle batterij 1

Fijn en goed toestel heb hem nu een paar weken en bevalt prima. Wat me opvalt is de lange gebruiksduur van de batterij. Tot nu toe doe ik twee dagen met een volle batterij.
Pluspunten
  • scherm
  • batterij
Peter11-06-2019

Groot scherm en toch handzaam

Altijd concurrent gehad maar gezien de mogelijkheden en o.a geheugen, en natuurlijk de prijs nu gekozen voor Huawei p30 lite, nog geen moment spijt
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Intern geheugen
  • Camara
Christy11-06-2019

Huawei p30 lite

Mooi toestel heel tevreden mee is snel genoeg opslag ruimte muziek is echt goed heerlijk zou het toestel zeker aanbevelen.
Pluspunten
  • Goed geluid
  • Ruime opslag
  • Snel opladen
Mar rie11-06-2019
4.0

Camera

4.0
Ik heb hem gekocht ook vooral omdat de camera erg goed zou zijn. Als ik inzoom worden de foto's onherkenbaar.
Minpunten
  • Camera is slecht
Suzanne10-06-2019

Perfecte prijs kwaliteit

Ik zocht een goedkopere telefoon met een goede camera. Ik kwam uit op deze. Heb hem uitgeprobeerd. Ik kan jullie vertellen, hij is fantastisch. Net als het scherm, de accu en het geheugen. Wat een geweldige telefoon! Ik kan hem iedereen aanraden!! En ik heb er ook nog eens gratis freebuds bij gekregen. Wat een super aanbieding.
Pluspunten
  • Geweldige camera
  • Accu
  • Scherm
  • Geheugen
  • Aanbieding bij aankoop
Minpunten
  • Bijgeleverde oortjes
  • Geen hoesje bijgeleverd
Jessie10-06-2019

Goede accuduur, prettige interface, groot scherm, snel

Altijd al een Huawei telefoon gehad, en nu ik sinds kort op mijzelf woon en een nieuw toestel nodig was, was dit een prachtige optie, de Huawei P30 lite is een betaalbare telefoon met de kracht van een laptop. Zou deze telefoon dan ook 100% aanraden
Pluspunten
  • Lange accuduur
  • Super camera
  • Groot scherm
  • Krachtig toestel
  • Meedere apps tegelijkertijd aan kunnen zetten
Minpunten
  • Geen tot nu toe
Ron10-06-2019

Super telefoon

Super telefoon. Uiterst tevreden mee. Maakt super mooie foto's. Geen toestel in deze prijsklasse welke dit maar ook benaderd. Ik zou zeggen kopen.
Pluspunten
  • Prijs
  • Mogelijkheden
Papa Mischa10-06-2019

P30 blue lite of lite blue..

Ik had nog een p8 lite 2016, dat het een Huawei zou worden, dat wist ik al, alleen welke, eerst nog naar de p20 gekeken... Maar na een check bij mijn provider Telfort, deze met korting kunnen aanschaffen...
Pluspunten
  • Scherm
  • Camera
  • Accuduur
  • Ligt lekker in de hand
  • Snelheid
Minpunten
  • Nog niet gevonden
  • Dat gezeur over Huawei klopt niet. Erzit40%Applein
Stefan10-06-2019

Super blije dochter??

Bij Mediamarkt kwam mijn dochter Huawei P30 lite 128 GB tegen. Ze was meteen verkocht op deze peacock blue toestel. Na wat informatie over de Huawei P30 lite 128 GB te hebben gewonnen, was ze helemaal overtuigd! Het toestel is makkelijk te bedienen en alles werkt vrij snel. Ik moet zeggen dat ik zelf ook gecharmeerd ben over de Huawei P30 lite 128 GB, dat míjn volgende toestel zeker hetzelfde zal worden.
Pluspunten
  • Internet werkt snel
  • Super mooi camera zit er in.
  • Kwalitatief goed mooi toestel voor een goede prijs
Anne10-06-2019

Maakt prachtige foto's

Ik mocht mijn abonnement verlengen en na jaren een "concurrent" te hebben gehad toch over gestapt. De goede camera, prijs en de mooie achterkant hebben me overgehaald. Formaat is voor mij precies goed, groter past niet fijn.
Pluspunten
  • Camera
  • Formaat
Minpunten
  • Home knop zit onder spatie met typen.
Louise10-06-2019

Makkelijk omgaande telefoon

Een huawei was mijn eerste smartphone en ik ben nu weer terug en het is erg goed ligt ook goed in de hand. Ik vind de kwaliteit foto's een beetje matig soms en de frontcamera ook (als ik moet vergelijken met de "concurrent" plus die ik hiervoor had) maar wel veel functies. Voor de rest is de swiftkey toetsenbord een beetje onhandig omdat je ook voorgestelde woorden krijgt in sommige gevallen handig maar soms erg belemmerend. Over het algemeen snelle telefoon, veel opslag, prima zoom ook fijn dat als je de foto maakt dat ie dan de pixels nog wat beter vaststeld. Ik vind het voor de jeugd of mensen over het algemeen ook een prima telefoon om mee te beginnen en waard voor de prijs en wat je er bij krijgt.
Pluspunten
  • Goed in de hand
  • Snelle telefoon
  • Pixels stellen bij
  • Veel functies bij fotos maken
Minpunten
  • Swiftkey toetsenbord
  • Foto kwaliteit frontcamera
Rosalie10-06-2019

Prettige telefoon

Hele prettige telefoon. Fijn qua grootte. Heel fijn scherm, met goede belichting. Telefoon ligt fijn in de handen. Camera is heel goed voor de prijs. Zeker het geld waard, goeie prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • Grootte
  • Scherm
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Opslag
Kirsten10-06-2019

Die camera!!

Ik heb deze mobiel gekozen bij een nieuw abonnement. Het is echt een fantastisch mooie telefoon, met een camera waar je u tegen zegt. 48mp, helemaal perfect. Verder is de telefoon fijn in gebruik en gaat de baterij tot nu toe sowieso een hele dag goed mee
Pluspunten
  • Camera
  • Mooi uiterlijk
  • Licht
  • Fijn in gebruik
Minpunten
  • Nog geen kunnen vinden!
Kevin10-06-2019

Fantastische telefoon

Wat een telefoon ik heb gekozen voor de paarse/blauwe variant het heeft een groot beeldscherm en een grote opslag. Hiervoor had ik de Huawei P10 en nu dus de p30 lite qua telefoon een stap vooruit alleen de camera is iets minder. Voor de rest een top telefoon nogmaals de voordelen Groot scherm Grote opslag 128 gb Snelle reactie Vingerafdruk en gezichtsherkenning perfect en snel. Goede resolutie camera.
Pluspunten
  • Opslag
  • Groot vol scherm
  • Snelle telefoon
Mv10-06-2019

Alles perfect

Helemaal blij met mijn toestel alles maar dan ook alles werkt naar behoren een fijn groot scherm genoeg opslag ruimte maar het belangrijkste de baterij duur die echt heel lang mee gaat