Philips OneUp XV1892/02 - Vloerreiniger - Dubbelverpakking - Schoonmaakmiddelen voor vloeren

Philips OneUp XV1892/02 - Vloerreiniger - Dubbelverpakking
Philips OneUp XV1892/02 - Vloerreiniger - Dubbelverpakking
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 19,99 Bekijk alle aanbieders
7.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips OneUp XV1892/02 - Vloerreiniger - Dubbelverpakking op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

g*********@h********25-06-2025

Gemakkelijk in gebruik

Prima reductie, maar goed het hoort ook bij de one up. Heel gemakkelijk dat je niet zelf te dosering hoeft te bepalen. Ik doe vrij lang met een flesje
Pluspunten
  • Hoef niet zelf te doseren
a**********@i*********25-06-2025

Goede cleaner

WT n klein flesje dacht ik. Maar heel zuinig in gebruik. Je hebt maar weinig nodig om de vloer te dweilen met het handige systeem.
Pluspunten
  • Ruikt goed
  • Weinig nodig
Minpunten
  • Kleine verpakking
k****@w************26-05-2025
Het schoonmaakmiddel dat Philips aanraadt bij hun elektrische dweil werkt prima: het verspreidt een frisse geur en de vloer wordt zichtbaar schoner. Wel had ik graag iets meer informatie gehad over de samenstelling, vooral omdat ik huisdieren heb. Ik ben nu wat terughoudend met het gebruik ervan, vooral als de dieren direct daarna over de vochtige vloer lopen. Voor huishoudens zonder dieren is dit misschien minder een punt. Het middel mengt goed met water en laat geen plakkerige laag achter. Al met al een goed product, maar hopelijk komt er nog een variant speciaal voor huisdiervriendelijke huishoudens.
BansieProductions06-05-2025

Review: Philips OneUp schoonmaakmiddel XV1892/02

Na enkele weken gebruik van de Philips OneUp Vloerreiniger ben ik zeer tevreden over de prestaties en het gebruiksgemak. Deze ultra-geconcentreerde vloerreiniger is speciaal ontwikkeld voor de Philips OneUp elektrische dweil en zorgt voor een vlekkeloos schone vloer. Het grootste voordeel is de eenvoudige en optimale dosering. Je plaatst het flesje gewoon in het schoonwaterreservoir van de dweil, waarna de reiniger automatisch de juiste hoeveelheid afgeeft. Dit maakt het gebruik van de reiniger enorm gemakkelijk en zorgt ervoor dat je altijd de perfecte dosering hebt voor een streeploos resultaat.
Pluspunten
  • Streeploos resultaat
  • Tot 40 dweilbeurten per flesje
Yess6802-05-2025

Klein maar krachtig

Ik heb dir schoonmaakmiddel mogen testen samen met de dweil. Het schoonmaakmiddel is aan de dure kant, maar absoluut de investering waard. Het ultra geconcentreerde middel gaat lang mee omdat je slechts een kleine hoeveelheid nodig hebt per schoonmaakbeurt. Ik heb het nu 2 maanden en het flesje is nog niet haf leeg. Het resultaat is een frisse schone vloer die streeploos opdroogt. In combinatie met de Philips OneUp dweil levert het een zeer goed resultaat. Bovendien is het milieubewuster dankzij de geconcentreerde formule en de minimale verpakking. Duurzaam in gebruik, krachtig in werking. Voor wie kwaliteit en duurzaamheid belangrijk vindt, is dit een slimme keuze.
Pluspunten
  • kleine verpakking
  • weinig nodig
  • gaat lang mee
Minpunten
  • prijzig
  • Niet overal te koop
Anja196930-04-2025

Fijn schoonmaakmiddel dat eenvoudig te doseren is.

Nadat ik de Philips OneUp heb mogen testen die erg goed bevalt heb ik extra schoonmaakmiddel besteld. Dit reinigingsmiddel is erg handig te doseren omdat deze is geïntegreerd in het water van het apparaat. Door éénmaal op de knop te drukken komt exact de juiste hoeveelheid uit de capsule. Het reinigingsmiddel maakt goed schoon en heeft een lichte prettige geur. Deze geur mocht iets meer aanwezig zijn. Al met al een mooi systeem dat zijn werk goed doet.
Pluspunten
  • Goed reiniging
  • Eenvoudige dosering
Minpunten
  • Enigszins aan de prijs
  • Weinig geur
AlidaO30-04-2025

prima en handig

Na het uitproberen van de dweilstok (naar volle tevredenheid) lijkt het me handig om ook alvast wat schoonmaakmiddel op voorraad te hebben. Het dweilsysteem is erg eenvoudig in gebruik. En dat het flesje schoonmaakmiddel in de schoonwatertank in de steel van het systeem kan worden geklikt is erg handig. 1 dosering van het zeer krachtige middel in de schoonwatertank en dweilen maar! Het resultaat is heel fijn: zonder veel moeite alle vloeren streeploos schoon. En omdat de dosering zo laag is, kan er veel gedweild worden met 1 flesje. Ik mocht het systeem testen, en ben erg tevreden (dat wordt een blijvertje)!
Pluspunten
  • gebruiksgemak
eslispijker9430-04-2025

Geen sopjes meer nodig met dit handige flesje!

Ik heb de afgelopen weken de dweil mogen uittesten. Wat een ideale manier van dweilen. Niet meer slepen met schoonmaakmiddelen en sopjes maken. 1 pompje van dit geconcentreerde middel en je vloeren zijn weer heerlijk schoon. Echt een aanrader!
t***********@g********30-04-2025

Fijn (duur) schoonmaakmiddel

Ik heb dit schoonmaakmiddel mogen testen i.c.m. de Philips OneUp dweil. Het schoonmaakmiddel maakt goed schoon. Flesje is praktisch in gebruik. Prijs is wel aan de hoge kant.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Maakt goed schoon
Minpunten
  • Prijs
Aronhb30-04-2025

Makkelijk doseerbaar schoonmaakmiddel

Door een handig doseersysteem klik je het flesje in de Philips OneUp en daardoor zit het in het waterstation. Je drukt op een knop en bepaalt daarmee hoeveel je van dit middel in je dweilwater wil hebben. Ideaal dus. Het product maakt goed schoon, vetvlekken en vuilvlekken neemt het apparaat makkelijk mee. Enige minpuntje is dat er weinig frisse geur aan zit. Maar het gebruiksgemak streept dit minpuntje makkelijk weg. Erg tevreden dus!
Ilsevdg30-04-2025

Fris resultaat met minimale inspanning

Via Review.nl mocht ik het Philips OneUp schoonmaakmiddel XV1892/02 testen. Wat me direct opviel, is hoe gebruiksvriendelijk het flesje is. De doseerdop werkt nauwkeurig, waardoor je nooit te veel gebruikt. Je hebt maar weinig nodig per schoonmaakbeurt, wat de levensduur van het flesje verlengt – na meerdere keren schoonmaken zit er nog ruim voldoende in. De geur is aangenaam fris en niet overheersend. Qua effectiviteit ben ik erg tevreden: vuil wordt snel losgeweekt en zelfs vettige plekken verdwijnen zonder veel schrobben. In combinatie met de dweildoek een topteam. Een aanrader voor wie efficiënt én hygiënisch wil schoonmaken.
Ralph30-04-2025

Prijzig maar goed schoonmaakmiddel

Tijdens het testen van de Philips OneUp heb ik ook dit schoonmaakmiddel getest. Het is super geconcentreerd en is door de druk knop op het flesje makkelijk te doseren, zodat je lang met een flesje kunt doen. Het schoonmaakmiddel maakt de vloer goed schoon en droogt streeploos op. Ondanks dat het schoonmaakmiddel wel fris ruikt, ruik je daar na het dweilen niet heel veel meer van, dat is wel jammer. Daarnaast is het een stuk duurder in gebruik dan andere vloerreinigers, maar door het goede resultaat is dat de prijs wel waard.
Pluspunten
  • Geconcentreerd
  • Makkelijke dosering
Minpunten
  • Weinig geur
B**********@g********29-04-2025

Doeltreffend schoonmaakmiddel, maar geurloos en prijzig

Het Philips One-Up schoonmaakmiddel reinigt krachtig en laat de vloer netjes en streeploos achter. De verpakking is praktisch: je kunt het makkelijk en nauwkeurig doseren. Bovendien is het zuinig in gebruik – een kleine hoeveelheid is al voldoende. Wat ik jammer vind, is dat het geen frisse geur afgeeft tijdens of na het schoonmaken. Daarnaast ligt de prijs hoger dan gemiddeld, wat het minder aantrekkelijk maakt voor langdurig gebruik. Ik heb dit schoonmaakmiddel mogen testen in combinatie met de Philips One-Up elektrische dweil.
Pluspunten
  • Goed doseerbaar
Minpunten
  • Mist geur
  • Erg prijzig
Ties1729-04-2025
3.0

Geen frisse geur

3.0
Het product is makkelijk op het apparaat te klikken. Maar ik vind het niet fris genoeg ruiken. Het gaat lang mee, want ik ben nu al een aantal weken aan het testen, maar ik ben er nog niet doorheen. Ik vind het wel echt veel te duur voor schoonmaakmiddel.
Pluspunten
  • Makkelijk in apparaat te klikken
  • Gaat lang mee
Minpunten
  • Geen friss geur
  • Heel duur
ManonH26-04-2025

Prima schoonmaskmiddel

Fijn schoonmaakmiddel. Heel makkelijk te doseren. Zuinig in gebruik 1 dosis is genoeg voor 1 vulling water! Minpunt is dat ik hem niet veel geur vind afgeven dit zou wat meer mogen zijn
Pluspunten
  • Zuinig in gebruik
  • Maakt goed schoon
Minpunten
  • Geeft niet veel geur af
DN3021-04-2025

Gewoon prima

Fijn schoonmaakmiddel voor dagelijks gebruik, het systeem zit mooi in elkaar. 1 dosis is precies genoeg voor een schoonmaakbeurt dus het kan lekker lang mee.
Pluspunten
  • Makkelijk te doseren
  • Ruikt lekker
Noahede20-04-2025

Fijn schoonmaakmiddel

Fijn schoonmaakmiddel wat geïntegreerd is met de Philips OneUp. De dosering werkt perfect via het pompje op de machine en het schoonmaakmiddel werkt goed, streeploos resultaat. Op onze parketvloer werkt dit schoonmaakmiddel ook, zonder de behandeling aan te tasten.
Pluspunten
  • Goed resultaat
  • Streeploos
Minpunten
  • Relatief weinig geur
n*********@h**********20-04-2025

Bevalt goed en ruikt lekker!

Het Philips OneUp schoonmaakmiddel is een prettig product voor dagelijks gebruik. Het maakt de vloer schoon zonder strepen achter te laten, wat ik altijd waardeer. De geur is lekker schoon. Het middel gaat ook lang mee, omdat het ultra-geconcentreerd is. Volgens Philips is het 98% biologisch afbreekbaar, wat het een duurzame keuze maakt. Ik ben tevreden met het resultaat en het gebruiksgemak van dit product. We hebben dit product mogen testen.
Pluspunten
  • Ruikt lekker
  • Je hebt weinig nodig
SpijkerP17-04-2025

Prima schoonmaakmiddel

Het Philips OneUp schoonmaakmiddel is een degelijk product. Het maakt de vloer goed schoon en laat geen strepen achter, wat voor mij altijd belangrijk is. De geur is mild en niet te sterk, wat het prettig maakt tijdens het schoonmaken. Het middel is eenvoudig in gebruik en gaat lang mee, omdat het ultra-geconcentreerd is. Volgens Philips is het 98% biologisch afbreekbaar, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt. Het doet precies wat het moet doen: de vloer schoonmaken zonder gedoe. Al met al ben ik tevreden met de resultaten en zou ik het product zeker blijven gebruiken voor mijn dagelijkse schoonmaakbeurten. We hebben dit product mogen testen.
Pluspunten
  • Ruikt lekker
  • Milieuvriendelijke keuze
DeNahct17-04-2025

Fris en zuinig in gebruik

Ik mocht het product een aantal weken testen. Zuinig en fris. Het flesje lijkt klein maar is bijzonder zuinig en kan zeker een maand gebruikt worden. Het flesje klik je in het waterreservoir, wat water, een druk op de knop en je kan beginnen. Het ruikt fris maar niet overweldigend. De geur mocht na het dweilen net iets meer zijn eerlijk gezegd.
Pluspunten
  • Ruikt fris
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Geur blijft nauwelijks hangen
a*******@h**********16-04-2025

Maakt goed schoon en ruikt fris

Ik heb de Philips one up dweil nu al geruime tijd in gebruik en ben ook zeer tevreden over het schoonmaakmiddel. Het ruikt lekker fris en maakt de vloer goed en streeploos schoon. Het zijn kleine duurzame flesjes die echt wel 40-50dweil beurten meegaan. Het one up systeem gebruikt ook maar een heel klein beetje in het water. Ik heb een PVC vloer maar, ook voor mijn vloer is dit middel zeer geschikt.
Pluspunten
  • Duurzaam in gebruik
  • Je woonkamer ruikt heerlijk fris na gebruik
  • Laat geen strepen achter
Minpunten
  • Prijs
s****************@i*********15-04-2025

effectief maar duur

Philips OneUp schoonmaakmiddel XV1892/02 Deze vloeistof heb ik mogen testen als onderdeel van de Philips OneUp. Je ontvangt de vloeistof in een verpakking van 2 stuks. Deze zijn gemakkelijk te plaatsen in de dweil zelf. Ik heb deze nu een aantal malen mogen gebruiken. Om eerlijk te zijn heb ik nog steeds geen idee of de vloeistof iets zinnigs toevoegt aan het dweilen. Immers, de dweil maakt de vloer vochtig, daar ga je vervolgens meerdere malen met de dweil over heen, net zolang tot het schoon is. In die korte tijd weet ik niet of de vloeistof werkelijk zijn werk doet. Het werkt allemaal erg makkelijk. Flesje doe je in de dweil stok. De dosering activeer je en klaar. Meer is het niet. Gezien de (weinige) vloeistof wat wordt toegevoegd is deze vermoedelijk uiterst geconcentreerd. De dweil zelf ben ik enthousiast over, maar net zoals met de dweil en zeker met deze vloeistof heb ik wel moeite met de prijs van deze vloeistof € 19,99 voor twee flesjes.
Pluspunten
  • werkt gemakkelijk
Minpunten
  • Te duur
Wv3015-04-2025

Reinigt goed,

Ik heb het product gebruikt om te testen, dure aanschaf. Reinigt wel goed. Indien gebruikt conform handleiding ruik je het niet echt, bij 2 pufjes wel.
Pluspunten
  • Reinigt goed
  • Handzaam
Minpunten
  • Duur aanschaf
  • Ruikt niet echt bij gebruik conform bijsluiter
  • Kleine flacons
  • Veel plastic voor kleine flesjes
Steffie198815-04-2025

Fijn schoonmaakmiddel

Ik heb dit schoonmaakproduct mogen testen voor bij de Philips OneUp dweil. Ik dweilde voorheen 2x per week, maar nu met deze combinatie dweil ik dagelijks. Het flesje klik je erg gemakkelijk in het dweilsysteem. Het resultaat is een streeploze en schone vloer. Hardnekkige vlekken gaan er niet altijd mee af. De geur is prima, maar ik vind zelf dat dit niet altijd helemaal naar boven komt. 1 dosering van het schoonmaakmiddel is goed voor circa 60m2. Alleen als je de optie van meer vervuild aan klikt, dan gebruik je meer water en meer schoonmaakmiddel. Het is een klein formaat flesje, maar gaat door de hoge concentratie lang mee.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig
Minpunten
  • Geur komt niet altijd naar boven
l*******@h**********14-04-2025

Handig in gebruik en effectief

Ik heb het Philips One Up schoonmaakmiddel mogen testen en ben positief verrast. Het is super eenvoudig in gebruik: je klikt het flesje in het reservoir en bepaalt zelf met hoeveel pompjes je het middel wil laten mengen. Dit geeft je controle over de sterkte van het schoonmaakmiddel. Ondanks dat het geconcentreerd is, laat het geen strepen achter na het dweilen, wat ik persoonlijk erg prettig vind. De vloer voelt fris aan en ziet er schoon uit. Je merkt echt dat het krachtig schoonmaakt. Voor wie gemak én een goed resultaat zoekt, is dit zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik