Philips SHAVER Series 7000 S7783 - Reviews

Bekijk 3 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 38 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SHAVER Series 7000 S7783 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jack DM 28-06-2022

SHAVER 7000 SERIE

Algemene score

10,0
Ligt goed in de hand
Vroe.ger gebruikte ik scheermesjes met dit toestel kun je nat scheren en met beter resultaat
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 28-06-2022

Doet wat beloofd is. Een genot om te scheren

Algemene score

10,0
Het scheren gaat supersnel, schoonmaken is een koud kunstje, opladen gaat snel, ligt goed in de hand.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Steeg 56 27-06-2022

Fijn apparaat, met weer een vaste tondeuse

Algemene score

8,0
Scheert fijner dan de 9000 serie van enkele jaren geleden.pluspunt vind ik dat je niet eerst de kop hoeft te verwisselen als je even de tondeuse wilt gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

van keulen 26-06-2022

fantastisch scheerapparaat

Algemene score

10,0
geen huidirritatie
makkelijk schoon te maken met de schoonmaakunit
sneller scheren dan met een mesje
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

ChrisL1978 25-06-2022

Aanrader ondanks scheerresultaat beter kan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit. Stevig toestel. Lange batterijduur. Snel opgeladen met meegeleverd laadstation. Makkelijk gereinigd met meegeleverde cleanpods. Goede begeleiding bij scheren en reinigen via app met bluetooth. Niet zo glad geschoren als voorgesteld wordt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 23-06-2022

Zo glad als een baby huidje

Algemene score

10,0
Fijn apparaat, makkelijk te bedienen. Goed schoon te maken met bijgeleverd bakje/houder. En resultaat is geweldig net zo glad als nat scheren.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

VouweJacoba 22-06-2022

Moest even wennen

Algemene score

8,0
Was gewend om met het mes te scheren maar door een dunner wordende huid had ik steeds bloed op mijn kussen, tot ergernis van mijn vrouw. Eerst droog geprobeerd, vond ik matig, nu nat onder de douche met scheergel, dat bevalt prima en benaderd het mes prima. Ik scheer ook mijn hoofd nu onder de douche en dat bevalt ook prima.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Tollie 22-06-2022

Het product scheert goed en snel

Algemene score

8,0
Op zich een heel goed product, snel en zuiver. Echter door de brede gedeeltes naast de scheermesjes kom je moeilijk vlak onder je neus. Dat is wel een groot nadeel. Tenzij je een erge wipneus hebt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wijkstede 22-06-2022

Product val mij wel tegen. Scheert niet zo glad.

Algemene score

8,0
Omdat ik het zo vind. Wat ik ook probeert. Eigenlijk ben ik teleur gesteld. Als ik dit had geweten , had ik hem niet gekocht. Zeker voor die prijs.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Peter G. 21-06-2022

Gemengde gevoelens

Algemene score

6,0
Matig tevreden. De vorige generatie scheerapparaten met dubbele scheermesjes techniek deden het beter. En dan deze apparaten met bluetooth ...wat een onzin. Geen hond die daar naar gaat kijken en je doet het nooit goed als ik de app mag geloven. Accuduur is goed, grip ook goed. Scheerhoofden met een vreemde vorm hmm. Ik mis ook een beschermdop daar moet je veel extra voor betalen. Liever geen BT en daarvoor een beschermkapje mr Philips.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bruggen3728 20-06-2022

Tegenvallende resultaten Shaver serie 7000

Algemene score

4,0
Product met name aangeschaft, omdat het apparaat geschikt zou zijn voor de gevoelige huid. In de praktijk blijkt dit niet het geval.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Paesens 17-06-2022

Uitstekende scheerresultaten

Algemene score

10,0
Het apparaat functioneert naar verwachting zeer goed!
Ik gebruik het dagelijks.
Het scheert glad en geeft geen irritaties of hinderlijke wrijving en is gemakkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Scherem 24-05-2022

Glad!

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat, ik scheer me er bijna net zo glad mee als met het mes, maar dan zonder de wondjes.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Haykotje 20-05-2022

Mooi design

Algemene score

10,0
Dit scheerapparaat maakt zijn belofte waar, mooi en glad resultaat, ligt goed in de hand, niet twijfelen om er een te kopen, met de app kan je alles van het apparaat mooi vokgen, werkt perfec5
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Kukkie 19-05-2022

Goede aankoop

Algemene score

8,0
Voor vervanging van mijn oude scheerapparaat wederom gekozen voor philips,voor een goed scheerresultaat,alleen de bleutooth App werkt eventjes daarna niet meer na div tips en verwijzingen naar Philips lukt het niet meer,dit is het enige min punt.Div malen App opnieuw geinstalleerd scheerapparaat gereset.Maar niet mocht baten,doe het nu op eigen gevoel en werkt prima.Verder zeer tevreden mooie gladde scheerbeurt,voordeel is het reinigingsstation je heb steeds een fris en schoon scheerapparaat,zelf slijpende mesjes is ook een voordeel,apparaat ligt goed in de hand.Zeer tevreden aanrader.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

CharlestheGreat 03-05-2022

Prima product, maar Bluetooth met app werkt niet

Algemene score

6,0
Ik heb al heel mijn leven een Philishave. Altijd tot tevredenheid. De laatste was een versie waar een scheergel doseersysteem ingebouwd zat. Herlaas heeft deze het begeven.
Nu heb ik de 7000 series. Deze is wat ‘lomper’. Maar na wat gewenning een prima apparaat. Ook het schoonmaak systeem voldoet goed.

De Bluetooth verbinding samen met een app is echter meer een marketing gimmick dan een serieuze toevoeging. Al na een tweede keer scheren kreeg ik geen verbinding meer. Het enige wat de app bijhoud is of je met kleine rondjes scheert.

Al met al een prima apparaat (ook de bijgeleverde trimmer) maar doe het niet voor de app toevoeging.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

@Ludacriss1973 29-04-2022

Een top product!

Algemene score

10,0
Waarom ik dit zegd,ik gebruik al jaren dit product. Vandaar,dat ik ook aan mijn familie en vrienden. Dit ook aangeraden,om gebruik te maken van dit product. Een topper
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Groblit 24-04-2022

Het product sprak mij aan

Algemene score

8,0
Sinds een week het product in gebruik en het voldoet echt aan mijn verwachtingen. Nat scheren met scheergel geeft een heerlijk gevoel en je bent echt glad. Schoonmaken is geen probleem je stopt het onder de kraan en schoon is je apparaat, vooral voor mij met een dunne huid is het heerlijk scheren.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Beppo2007 21-04-2022

Excellent produit

Algemene score

10,0
J’ai donné la note de 5* car c’est un bon produit. Le rasage se fait rapidement et en douceur. Que ce soit à sec ou sur peau humide , c’est impeccable.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dubomar 18-04-2022

Soepel scheren leidt tot glad resultaat

Algemene score

8,0
Het scheren gaat snel en fijn en zorgt voor glad resultaat.
Koppeling met app om een begeleide scheerbeurt te starten lukt niet, ondanks dat Bluetooth aanstaat
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews