Remington Style Series R4 - Reviews

Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
precisietrimmer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington Style Series R4 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Heel kwalitatief apparaat 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat je verwacht voor weinig geld !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Style Series R4

Algemene score

10,0
Na mijn schouderoperatie kan ik me niet meer met een scheermesje scheren. Daarom heb ik deze Remington gekocht en dat valt me heel erg mee : ik kan me nu scheren met 1 hand en ga dit blijven doen , ook na mijn revalidatie !

Pluspunten

  • niet duur
  • scheert héél glad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Style Series R4

Algemene score

8,0
Zeer gemakkelijk in gebruik, scheert heel nauwkeurig. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. goede handgreep

Pluspunten

  • opzetstuk voor 3dagen baard
  • gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

nele 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt goed! uitstekende koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Style Series R4

Algemene score

10,0
scheermachine remington 41 : goede prijs/kwaliteit, een echte aanrader! Werkt zoals beloofd werd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Omér 10-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Style Series R4

Algemene score

8,0
Ik vind het product goed om dat jij het kan afspoelen onder water.
En dat jij het ook gebruiken zonder netstroom kabel.
Het scheerapparaat ligt goed in de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 16-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht in gebruk

Geschreven voor: Remington Style Series R4

Algemene score

8,0
Prima toestel voor dat geld, makkelijk in gebruik, ook met opzetstukje voor 3 dagen baard. Makkelijk te reinigen onder de kraan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Flipje 02-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn scheerapperaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Style Series R4

Algemene score

8,0
product gekocht ivm zware baard groei , snoerloos is erg handig , zoon heeft al jaren een Remington scheerapparaat en dat bevalt hem prima daarom nu ook de overstap gemaakt van een Philips naar een Remington .

Pluspunten

  • snoerloos
  • scherpe messen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab 23-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Style Series R4

Algemene score

8,0
Degelijk scheerapparaat, snoerloos en ligt goed in de hand. 100% waterproof zodat je deze ook onder de douche kan gebruiken. Top product voor een mooie prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sjors 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de R4000 scheert glad en zonder irritatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Style Series R4

Algemene score

9,0
DE R4000 is een mooi en goed werkend apparaat voor een goede prijs. Schoonmaken van het scheerapparaat is simpel; het kan gewoon onder stromend water worden gereinigd.

Pluspunten

  • waterdicht
  • scheert soepel en glad en zonder irritatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ed 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

remington 4000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Style Series R4

Algemene score

9,0
werking op oplaadbare batterij, zowel mogelijkheid om droog en nat te scheren, reinigen toestel na scheren is eenvoudig, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • droog en nat scheren
  • werking op batterij
  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Style Series R4

Algemene score

8,0
Nadat mijn oude Phillipstoestel het enkele weken geleden had opgegeven, heb ik enkele weken geleden dit toestel aangekocht. Voorlopig levert het goed werk. Goede batterij, mooi scheerresultaat en prettig in de hand. Wel luid.

Pluspunten

  • Prettig in de hand
  • Scheerresultaat

Minpunten

  • Luid
  • Geen laadstation, maar kabel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer