Remington 41 208560 100 - Reviews

Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
Kleur(en)
zwart, rood
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington 41 208560 100 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris 16-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht in gebruk

Geschreven voor: Remington 41 208560 100

Algemene score

8,0
Prima toestel voor dat geld, makkelijk in gebruik, ook met opzetstukje voor 3 dagen baard. Makkelijk te reinigen onder de kraan

Pluspunten

  • lage prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Flipje 02-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn scheerapperaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington 41 208560 100

Algemene score

8,0
product gekocht ivm zware baard groei , snoerloos is erg handig , zoon heeft al jaren een Remington scheerapparaat en dat bevalt hem prima daarom nu ook de overstap gemaakt van een Philips naar een Remington .

Pluspunten

  • snoerloos
  • scherpe messen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab 23-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington 41 208560 100

Algemene score

8,0
Degelijk scheerapparaat, snoerloos en ligt goed in de hand. 100% waterproof zodat je deze ook onder de douche kan gebruiken. Top product voor een mooie prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sjors 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de R4000 scheert glad en zonder irritatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington 41 208560 100

Algemene score

9,0
DE R4000 is een mooi en goed werkend apparaat voor een goede prijs. Schoonmaken van het scheerapparaat is simpel; het kan gewoon onder stromend water worden gereinigd.

Pluspunten

  • waterdicht
  • scheert soepel en glad en zonder irritatie

Minpunten

  • Kan nog niets aangeven; heb de R4000 nog maar net.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ed 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

remington 4000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington 41 208560 100

Algemene score

9,0
werking op oplaadbare batterij, zowel mogelijkheid om droog en nat te scheren, reinigen toestel na scheren is eenvoudig, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • droog en nat scheren
  • werking op batterij
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington 41 208560 100

Algemene score

8,0
Nadat mijn oude Phillipstoestel het enkele weken geleden had opgegeven, heb ik enkele weken geleden dit toestel aangekocht. Voorlopig levert het goed werk. Goede batterij, mooi scheerresultaat en prettig in de hand. Wel luid.

Pluspunten

  • Prettig in de hand
  • Scheerresultaat

Minpunten

  • Luid
  • Geen laadstation, maar kabel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer