Sparta a-Shine M8b Belt - Elektrische Stadsfiets - Lage instap - 2021 - 57cm - Titan Grey Matte - Riemen

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sparta a-Shine M8b Belt - Elektrische Stadsfiets - Lage instap - 2021 - 57cm - Titan Grey Matte op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

p**********@g********09-04-2022

Stad en weekend fiets

SpArta heeft een ruim frame wat mij beter past ivm mijn lengte . De aandrijfriem zorgt ervoor dat je gauw op snelheid bent . De fiets rijdt gewoon wat hij moet doen De remmen maken wel veel geluid bij regen
Pluspunten
  • Riemaandrijving
  • Lage instap
  • Midden motor geruisloos
Minpunten
  • Bel
h*********@g********12-09-2021

Tevreden over de aanschaf

Fantastisch fijne fiets, met goede ondersteuning en gemakkelijk te bedienen display, waarmee voldoende informatie over bereik, afgelegde afstand en restant beschikbare energie. Ook de riemaandrijving is ideaal, geen rammelende ketting en smeren is niet nodig. Jammer vind ik dat de goedwerkende schijfremmen bij gebruik en storens schurend geluid maken
Pluspunten
  • Krachtige ondersteuning
  • Riemaandrijving
  • Stevig frame met lage instap
  • Goede verlichting
Minpunten
  • Schurende schijfremmen
  • Onhandige bel