Philips DST2010/90 stoomstrijkijzer - Reinigers voor strijkijzers

Philips DST2010/90 stoomstrijkijzer
Philips DST2010/90 stoomstrijkijzer
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 24,99 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips DST2010/90 stoomstrijkijzer op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c*************@h**********06-06-2025

Goede stroomstrijkijzer

Stroomstrijkijzer voor een betaalbare prijs Ik heb in de afgelopen weken deze stroomstrijkijzer mogen testen. Het eerste wat mij opviel was het lichtgewicht en het is een compact model. In het verleden heb ik strijkijzers gehad die zwaar waren. Het ontwerp is ergonomisch. Je kun de temperatuur zelf gemakkelijk instellen en is snel op temperatuur. Mijn strijkgoed krijg ik snel en gemakkelijk kreukvrij met deze stroomstrijkijzer. De strijkijzer heeft een betaalbare prijs. Kortom er is sprake van een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
  • snel op temperatuur
  • wasgoed is kreukvrij
  • lichtgewicht en compact model
  • groot water reservoir
  • verschillende standen
N****************@o**********05-06-2025

Goede prijs/kwaliteit

Het is een fijn en simpel strijkijzer. Geen gekke knoppen of opties. Je kan hem makkelijk op temperatuur zetten. Is snel warm en glijd makkelijk over de stof vanwege de speciale strijkplaat. Geeft genoeg stoom. De kreukels gaan er makkelijk uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb dit product getest via review.nl nadat mijn eigen strijkijzer kapot was gegaan. Deze voldoet aan al mijn eisen. Er word veel gestreken is een huishouden met 4 kinderen. Deze machine doet dit snel en simpel. Ondanks de niet hoe prijs is de machine prima uitgerust met genoeg opties en zoals ik aan gaf is deze makkelijk te bedienen en in te stellen.
Pluspunten
  • Licht gewicht
  • Simpele bediening
  • Genoeg instel opties
Minpunten
  • Had langer snoer gemogen.
Dennis197803-06-2025

Lekker simpel, maar dikke prima

Getest zonder al te veel verwachtingen te hebben ivm prijs en merk. Toch viel het allerminst niet tegen, strijkt best "smooth" en de meeste kreukels worden wel glad gestreken, uitzonderingen daar gelaten. Lekker simpel, handzaam en practisch. Geen poespas. Alleen het snoer zou wellicht iets langer kunnen, om toch een minpunt aan te geven.
Pluspunten
  • Simpel
  • strijkgemakt
Minpunten
  • snoerlengte
Addy7228-05-2025

Zeer effectief strijkijzer met kleine kanttekening

Ik gebruik de Philips Steam Iron 2000 nu enkele weken als test en ben erg tevreden over de prestaties. Het apparaat warmt snel op, geeft krachtige stoom af en maakt zelfs katoen en linnen moeiteloos glad. De zoolplaat glijdt soepel over de stof, wat het strijken een stuk prettiger maakt. Wat ik minder handig vind, is dat het strijkijzer vrij licht is in combinatie met een vrij stug snoer. Daardoor is het al een keer bijna omgevallen toen ik het even rechtop neerzette. Je moet het dus wel op een stabiele ondergrond zetten. Verder absoluut een aanrader voor wie kwaliteit zoekt voor een goede prijs.
Nien on27-05-2025

Fijne lichte strijkijzer

Super fijn lichte strijkijzer. Fijn compacte snel opwarmende strijkijzer. Met een goede stoomfunctie. Hij voldoet helemaal na verwachting en is ook nog eens betaalbaar
Pluspunten
  • Snel op temperatuur
Minpunten
  • Lekt snel
Jeroen129023-05-2025

Prima strijkijzer, zeker aan te bevelen

Na enkele weken dit strijkijzer getest te hebben ben ik zeer te spreken over de prestaties van dit strijkijzer. Wat mij het meest opviel is hoe snel het apparaat opwarmt en direct klaar is voor gebruik. Handig als je snel even wat wilt strijken. Stoomfuncie werkt ook prima, eigenlijk zoals je verwacht, maar ook niet veel meer. Het waterresevoir is ook prima groot en redelijk gemakkelijk bij te vullen. Lengte van het snoer is ook redelijk lang. Het apparaat is licht en makkelijk in gebruik. Kortom; een betrouwbaar apparaat voor wie snel, goed, en zonder gedoe wil strijken.
Pluspunten
  • Gewicht
  • Gegruiksgemakt
  • Snel op temperatuur
Minpunten
  • Stoomkracht is prima maar niet uitzonderlijk
e**********@h**********23-05-2025

Zeer handige compacte strijkijzer

Ik heb de strijkijzer nu enkele weken in gebruik en ik ben er heel erg tevreden over. De strijkijzer is licht qua gewicht en handig in gebruik. Het strijkresulaat ben ik eigenlijk ook echt tevreden over. De strijkijzer doet zijn werk goed en levert kleding glad en streeploos. Ik vind het een fijne strijkijzer omdat het compact is, snel zijn werk doet en handig in gebruik is. Mijn vorige strijkijzer was heel zwaar en erg onhandig. Dus ik ben echt heel blij met dit kleinere model. Je kunt het ook makkelijk opbergen wat een grote pluspunt is voor mij en de stoom is goed en levert goed resultaat.
Pluspunten
  • Licht
  • Compact
  • Handig op te bergen
s*****@q**********23-05-2025

Gebruiksvriendelijke strijkijzer

Een lichtgewicht strijkijzer welke fijn in de hand ligt. Eenvoudig in gebruik. Diverse stoominstellingen (minimale, constante, maximale) naar keuze te gebruiken. Ook wat dikkere kleding krijg ik "glad". Apparaat is snel op temperatuur en dus snel gebruiksklaar. Een groot waterreservoir welke makkelijk (bij) te vullen is. Waterspray weinig gebruikt, was niet nodig, zo ook de stoomstootknop. Hang was strak buiten op wat maakt dat ik niet echt te maken heb met hardnekkige kreukels. Stekker lang genoeg. Puntige hoek welke ik gebruik om overal bij te kunnen komen, heel fijn. Kortom een mooi product, erg tevreden mee.
Pluspunten
  • Lichtgewicht
  • Krachtig
  • Snel op temperatuur
  • Punt om op lastige punten te kunnen komen
  • Groot waterreservoir
Minpunten
  • GEEN
m**********@k*********19-05-2025

Uitstekende strijkijzer

Ik ben ontzettend tevreden over deze Philips strijkijzer. Wat meteen opvalt is hoe licht het strijkijzer aanvoelt. Daardoor ligt het prettig in de hand en wordt strijken een stuk minder vermoeiend. Het gebruiksgemak is echt top, het kost weinig moeite om alle kreukels eruit te krijgen. Alles kan zo de kast in! Wat ik vooral handig vind, zijn de vier verschillende stoominstellingen. Zo kun je precies de juiste instelling kiezen voor elk type stof, van fijne blouses tot stevige spijkerbroeken. Ook grote hoodies en ander truien zijn gemakkelijk te strijken. Ik zou deze strijkijzer zeker aanraden!
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Verschillende standen
i************@g********15-05-2025

Fijne compacte stroomstrijkijzer

Wat een fijne strijkijzer. Ik had altijd een heel groot apparaat met een stoomunit er onder. Dan zag je al op tegen het strijken omdat je dat helemaal moet verplaatsen. Maar deze ligt goed in de hand, is licht en pak je er gemakkelijk bij. De verschillende standen zijn ook fijn. Ik had gedacht dat het ijzer te zwaar zou worden, door het water wat je er in doet. maar dat is me enorm meegevallen. Strijken is nu een stuk gemakkelijker en zelfs een zoon van mij strijkt nu zelf zijn blouses. Zo handig in gebruik is hij
Pluspunten
  • licht
  • verschillende standen
  • ziet er netjes uit
j**********@h**********14-05-2025

Krachtpatser voor een klein budget

Dit strijkijzer doet exact wat we ervan verwachten en meer. Het is zeer lichtgewicht wat het strijken enorm makkelijk maakt. Het strijkijzer warmt erg snel op. Hier hoef je dus niet lang op te wachten. Wat wel opvalt is dat het waterreservoir niet super groot is. Waarschijnlijk zodat het ijzer licht in gewicht kan blijven. Echter, er kan genoeg water in om een goede wasmand strijk weg te werken. Wat ook enorm prettig werkt is de stoomoptie. We houden ervan om deze continue te gebruiken tijdens het strijken, maar alsnog raakt het water niet snel op en strijkt ie super soepel. Daarnaast heeft ie voor verschillende stoffen verschillende stoomopties. Dit is voor ons een optie die we niet eens vaak gebruiken, maar mooi dat het er op zit. Grootste nadeel aan dit strijkijzer is het wat korte snoer. Het is niet onmogelijk lastig, maar je zal dus wel dicht bij een stroomcontact moeten staan. Positief: - Warmt snel op - Stoomfunctie werkt super - Lichtgewicht en makkelijk hanteerbaar - Resultaat is perfect Negatief: - Snoer is wat aan de korte kant.
Pluspunten
  • Warmt snel op
  • Strijkt kreukels makkelijk weg
  • Stoomfunctie werkt super
  • Lichtgewicht
Minpunten
  • Snoer is aan de korte kant
UitLelystad08-05-2025

Krachtig en veelzijdig strijkijzer!

Ik ben zeer blij met dit Philips DST2010/90 strijkijzer. Dit strijkijzer warmt snel op en geeft voldoende stoom voor een glad resultaat, zelfs bij hardnekkige kreuken. Het apparaat ligt prettig in de hand en ik vind het niet zwaar, wat het strijken een stuk minder vermoeiend maakt. De vier verschillende stoominstellingen zijn handig en kan makkelijk wisselen tussen stoffen zoals katoen, zijde of linnen zonder bang te zijn voor schade. Het waterreservoir is groot genoeg voor een aantal kledingstukken achter elkaar. Ik heb dit apparaat mogen testen en ben er erg tevreden mee, het is echt een handig en veelzijdig strijkijzer dat doet wat het belooft en vewacht.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • krachtig
  • veelzijdig strijkijzer
  • verschillende stoominstellingen
  • glad
r*******@g********07-05-2025

Goede budget keuze!

Een verassend licht strijkijzer is dit! Dat viel me direct al op toen ik hem had uitgepakt. Dit strijkijzer heb ik een aantal weken mogen testen en strijkt beter dan diegene die ik zelf nog had liggen. Wat me positief opviel: 1.) Zoals gezegd het gewicht van de strijkijzer is behoorlijk laag. Dit maakt het strijken een stuk makkelijker. 2.) Het vullen van het waterreservoir gaat zeer makkelijk. Het klepje is eenvoudig te openen en het "max" streepje is ook precies zo gemaakt dat je het goed kan aflezen. (streepje staat wat schuin) 3.) Stoomaanvoer is prima en continue 4.) Hij is weer snel op temperatuur Wat me minder beviel: 1.) Waarom is de knop voor het instellen van de temperatuur altijd in het midden geplaatst? Het handvat van de strijkijzer zit in de weg en hiervoor is het wat onhandig om af te lezen. (dit is eigelijk altijd bij alle strijkijzers het geval. Zou leuk zijn wanneer Philips hier iets anders voor zou bedenken) 2.) Er zitten 2 stoomstanden op. Stand 1 en stand 2. Het wordt me alleen niet duidelijk (ook niet als ik de handleiding bekijk) waarom dit knopje niet op positie "2" blijft staan. Deze moet je constant vasthouden en lijkt ook niet echt veel meer stoom te geven. 3.) Af en toe laat de strijkijzer druppels water achter. Niet heel erg maar wilde het wel noemen. 4.) Je zou -volgens de handleiding- het snoer om de strijkijzer moeten kunnen heen wikkelen. Dit werkt gewoon niet goed. Mis een opstaand randje voor mijn gevoel. Snoer valt er gewoon weer af. Verbeterpunt voor Philips als je het mij vraagt. Als met al een prima strijkijzer voor het geld!
Pluspunten
  • Contante stoom
  • Erg licht!
Minpunten
  • Snoer oprollen werkt gewoon niet goed
  • Laat waterdruppels achter
M***********@g********03-05-2025

Fijn strijkijzer

Erg tevreden met dit strijkijzer! De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend: je krijgt echt waar voor je geld. Het apparaat is fijn in gebruik, ligt prettig in de hand en glijdt soepel over de stof. De stoomfunctie werkt krachtig en helpt kreukels snel te verwijderen. Bovendien is het strijkijzer binnen korte tijd op temperatuur, wat ideaal is als je even snel iets wilt strijken. Een klein minpuntje is dat er soms wat waterdruppels uitkomen, maar dit gebeurt zelden en is minimaal. Al met al een aanrader voor wie een goed en betaalbaar strijkijzer zoekt.
Pluspunten
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Fijn in gebruik
  • Snel op temperatuur
Minpunten
  • Lekt soms wat druppels
j***************@g********06-01-2025

Snel, glad makkelijk vast te houden

Het is een fijne licht gewicht en goed wendbare strijkijzer. De zool glijd goed over het gekreukelde goed. Snel warm met goede stoom
Pluspunten
  • Licht gewicht
  • Gladde zool
  • Veel stoom
  • Snel warm
Minpunten
  • Geen minpunten
e*******@h*********02-01-2025

Mooie klein apparaat

Ik heb de Philips stoomstrijkijzer DST2010/90 nu een tijdje in gebruik, en ik moet zeggen dat ik er heel tevreden mee ben. Het strijkijzer ligt fijn in de hand en voelt stevig aan zonder te zwaar te zijn. Dit maakt het prettig om langere tijd achter elkaar te gebruiken. Het design is simpel en functioneel, precies zoals je van Philips mag verwachten. De stoomfunctie werkt ontzettend goed. Zelfs hardnekkige kreukels verdwijnen snel, en ik hoefde niet meerdere keren over dezelfde plek te gaan. De continue stoomtoevoer is krachtig, en als je een extra boost nodig hebt, is de stoomstoot ideaal. Vooral bij stoffen zoals katoen en linnen merk je echt het verschil. Wat ik ook fijn vind, is hoe snel het apparaat opwarmt. Binnen een paar minuten is het klaar voor gebruik, wat ideaal is als je even snel iets wilt strijken. De waterreservoircapaciteit is voldoende groot, waardoor je niet steeds hoeft bij te vullen, zelfs niet bij een stapel wasgoed. Het antikalksysteem is een handige toevoeging en zorgt ervoor dat het strijkijzer langer meegaat zonder in te boeten op prestaties. Al met al ben ik heel blij met deze aankoop. Het maakt strijken een stuk makkelijker en sneller, en het resultaat mag er zijn. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en krachtig stoomstrijkijzer, dan is de Philips DST2010/90 zeker een aanrader.
Pluspunten
  • lekker in de hand
Reviewer106628-12-2024

Zeer tevreden

Ik heb deze strijkijzer een paar weken mogen testen. Ik ben zeer tevreden over de strijkijzer en het voldoet aan mijn verwachtingen. De strijkijzer warmt snel op, heeft een groot genoeg waterreservoir voor mijn hele wasmand en werkt uitstekend. Soms is de kabel nog wat stug en blijf het wat haken aan mijn strijkplank, maar ik verwacht dat dit na meer gebruik weg zal gaan. Kreeg er helaas ook geen bekertje bij om het water bij te vullen.
a*************@g********25-12-2024

Super fijn strijkijzer

Ik ben erg blij met mijn nieuwe strijkijzer van Philips! Het maakt het strijken een stuk gemakkelijker en sneller. De krachtige stoomfunctie verwijdert zelfs de meest hardnekkige kreukels met gemak. Daarnaast is het lichte gewicht en de ergonomische handgreep een groot pluspunt, waardoor het strijken minder vermoeiend is. Wat ik ook fijn vind, is dat ik het strijken veel leuker ben gaan vinden sinds ik dit strijkijzer gebruik. Bij ontvangst viel me op hoe compact de doos was, en het strijkijzer zelf neemt nauwelijks ruimte in de kast in beslag. Dat is natuurlijk ideaal. Ik hoop dat ik er weer jaren plezier van zal hebben. Alles bij elkaar ben ik enorm tevreden met deze aankoop!
Wilma23-12-2024

Lichtgewicht strijkijzer makkelijk in gebruik

Heb strijkijzer mogen testen omdat ik op zoek was naar nieuwe. Het is een mooi compact en licht strijkijzer. Met de draaiknop kun je makkelijk instellen welke stand je wilt hebben. Ook zijn er diverse opties voor het toevoegen van vocht/stoom. Het strijkt heel licht en makkelijk, met een goed en glad resultaat. Bevalt prima, lekker licht en makkelijk in gebruik en geeft goed glad resultaat.
Pluspunten
  • Lichtgewicht
  • Makkelijk bediendbaar
  • Goed strijkresultaat
m*********@y********23-12-2024

Fijne lichte strijkijzer

Ik mocht dit strijkijzer een aantal weken testen. Hij is lekker licht en glijdt super makkelijk over je kleding. Eenvoudige design met een mooie 'deep petrol' kleur. Hij warmt lekker snel op en is heel eenvoudig in gebruik. Je hebt 4 verschillende stoomfunctie opties die allen goed werken. Voor flinke kreukels in je kleding kan je hem op max zetten en zijn ze er zo uit. Het waterreservoir is meer dan voldoende. Bij ons lekte het strijkijzer niet, dikke plus! Enige minpunt wat ik kan bedenken is het snoer wat snel in de kronkels kan gaan als je dit niet netjes oprolt. Mis ook wel een klipje bij de stekker om hem makkelijk aan het snoer te bevestigen als je hem opbergt. Voor deze prijs is dit ook zeker een aanrader!
Pluspunten
  • 4 verschillende stoomfuncties
  • niet zwaar
  • gebruikersgemak
  • snel warm
Minpunten
  • snoer wat snel kronkelt
NDPiersma23-12-2024

Licht, handig en gemakkelijk

Een aantal weken dit stoomstrijkijzer van Philips mogen testen. Wat meteen opvalt is dat het strijkijzer licht aanvoelt en daardoor is hij makkelijk wendbaar en te gebruiken. Er zit een handige grote opening bovenop waar je water kunt toevoegen, het reservoir is groot en dit is heel gemakkelijk omdat je dus tijdens het strijken nooit hoeft bij te vullen, dit vind ik een groot pluspunt. Er zitten duidelijke schakelmogelijkheden bovenop waarmee je de hoeveelheid stoom kunt instellen. Zo heb ik bijvoorbeeld een linnen broek, waar ik normaal erg moeilijk de kreukels uit krijg, heel eenvoudig mooi kunnen strijken, doordat die bediening bovenop heel makkelijk werkt. Het snoer is ook lekker lang waardoor je alle ruimte hebt op zonder problemen makkelijk te kunnen strijken. Ik raad dit strijkijzer van harte aan.
Pluspunten
  • lichtgewicht
  • groot reservoir
  • lang snoer
mkompanje@me.com23-12-2024
Ik heb dit apparaat enkele weken mogen testen. Het is een compact en lichtgewicht strijkijzer. Dat hij zo licht is, doet niets onder aan de prestaties. Hij doet wat hij moet doen -> strijken. Hij licht fijn in de hand en door het lichte gewicht is hij fijn in gebruik. De meerdere stoomstanden zijn door een standaard knop te verstellen. Voor deze prijs is dit een product die doet wat je ervan mag verwachten. Al met al dus een prima aanrader voor deze prijs. Een strijkijzer zonder poespas die gewoon strijkt...
Pluspunten
  • lichtgewicht
  • compact
s*************@g********22-12-2024

Prima strijkijzer voor een kleine prijs

De afgelopen weken heb ik dit strijkijzer mogen testen. Het strijkijzer is licht en makkelijk te gebruiken. Het strijkt hierdoor erg prettig. Er kan voldoende water in het reservoir. En ook de stoomfunctie is prima. Het enige nadeel wat mij betreft is dat het niet een groot strijkijzer is, het neemt dus wel wat meer tijd in beslag om een grote stapel was weg te strijken. Maar voor een student, een klein huishouden, of een ouder persoon is dit een prima strijkijzer voor een leuke prijs.
Pluspunten
  • Licht
Meuf1421-12-2024

Een goed lichtgewicht strijkijzer

De afgelopen weken heb ik dit strijkijzer mogen testen en ik mag zeggen dat ik aangenaam verrast ben over het strijkijzer. Bij het eerste gebruik had ik het gevoel dat alles een beetje "goedkoop" aanvoelde. Echter al tijdens het eerste gebruik was mijn mening 180 graden gedraaid. Het is een lichtgewicht strijkijzer, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om de was netjes te strijken. Effe water bijvullen? De vulopening is mooi groot, dus dat gaat gemakkelijk. Als je dan strijkt, dan gaan de kreukels gemakkelijk uit de kleding, zelfs als de was al wat langer ligt. Een ongewillige kreukel is ook simpel weg te krijgen door effe een extra stoot stoom te geven. Kortom, een absolute aanrader die zeker goed zal staan in elk huishouden.
Pluspunten
  • grote vulopening
  • gemakkelijk hanteerbaar
  • lichtgewicht
Minpunten
  • het voelt goedkoop aan
Ronalds21-12-2024

Goede stoom strijkijzer voor redelijke prijs

Wij hebben deze Philips stoom strijkijzer een paar weken mogen testen. Deze strijkijzer is licht in gebruik en glijd soepel over de kleding vanwege de gladde onderkant. De stoomfunctie werkt goed. De temperatuur is voldoende hoog om kreukels uit o.a. pas gewassen broeken te halen. Het snoer is wel een beetje te kort voor ons. Het water in het reservoir is goed zichtbaar. Wel is het bij het vullen lastig om te zien of er niet te veel water bijgevuld wordt omdat je dat pas kan zien als die strijkijzer recht op staat. Al met al een goede keus als je een lichte strijkijzer zoekt die niet te veel hoeft te kosten.
Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Goede temperatuur
  • Glijd soepel
  • Licht
  • waterpeil goed zichtbaar
Minpunten
  • Voor ons te licht
  • snoer aan de korte kant