Inventum HS422CG Stoomstrijkijzer - 2200W - Keramische Zool - 120 g/min - Wit/Turquoise - Reinigers voor strijkijzers
Super stoomstrijkijzer
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Superblij mee. Strijken is een feest met dit apparaat.
goed
mooi en licht strijkijzer doet goed zijn werk
zeker de moeite waard om te kopen
Pluspunten
- gewicht
- strijkt goed
heerlijke lichte stoomstrijkijzer
een heerlijk licht stoomstrijkijzer. ligt heerlijk in de hand en doet wat het beloofd te doen.
ik ben heel blij met deze aankoop en voor het bedrag hoef je het zeker niet te laten. En dat voor een Hollands merk...Inventum...bedankt!!
Pluspunten
- licht in de hand
- niet te ingewikkeld
Minpunten
- blijft een rot klus, ha,ha
Een aanrader
Heel fijn licht strijkijzer, word vlug warm, stoomt goed. De prijs is uitstekend, waarom een duurdere deze is perfect.
Simpel en goed stoomstrijkijzer
Dit strijkijzer is makkelijk en licht in gebruik. Het heeft veel vermogen en is snel op temperatuur. Het waterreservoir is simpel te vullen met de bijbehorende beker. Kortom een fijn lichtgewicht ijzer voor een goede prijs.
Pluspunten
- lichtgewicht ijzer
- snel warm
- makkelijk te vullen waterreservoir
zeker een aanrader
Ik heb voor dit product gekozen omdat we thuis een nieuwe strijkijzer nodig hadden. Ik wilde eens kijken hoe het was om een stoomstrijkijzer te gebruiken. Het product was gemakkelijk om te gebruiken. erg tevreden mee!
Pluspunten
- gemakkelijk te gebruiken
- snel
- 2 meter snoer
- anti-kalk systeem
- strijkzool met keramische coating
Waardeloos
Slecht strijkijzer! Zéér stroef wat zool betreft. Geen vergrendeling op waterklepje. Bij schichtige beweging plets er water uit.
Beslist geen aanrader……een afrader.
update november 2021: nog steeds zeer ontevreden.