Inventum SKV0178R - Koelkasten

Inventum SKV0178R
Inventum SKV0178R
Energieklasse A, D, F
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 691,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Inventum SKV0178R

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum SKV0178R op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s*********@g********16-11-2025
Ik heb deze koelkast nu een jaar en super tevreden Veel ruimte lekker rustig vriest en koelt goed En de service van Bemmel en Kroon is top
Pluspunten
  • Rustig
  • Vriest goed
l********@h**********12-11-2025

super amerikaanse koel/vries kast

Super goede Amerikaanse koel/vries kast Heel veel ruimte. En zeer stil. Zeker als je veel kwijt wil is dit een aanrader Ook het geluid verbaasde ons, wij hoorde namelijk niets. Super blij mee en zeker een aanrader
Pluspunten
  • heel stil en veel in kwijt
f**********@h**********27-08-2023
op zoek naar koelkast die past, ruimte heeft, energie zuinig en stil is. diverse vergelijkingen gemaakt. keuze bevalt ons goed. Diepe koelkast met efficiënte ruimte indeling
Pluspunten
  • ruimte
  • indeling
  • stil
Minpunten
  • pootjes
Mazen17-08-2022

Ja het is het waard

Ik heb het ongeveer een maand geleden gekocht, geen klachten, het is mooi en stijlvol
Pluspunten
  • geen geluid
  • Ruim en comfortabel voor een gezin
Minpunten
  • nee
  • nee
Inventum Amerikaanse koelkast19-06-2021

Inventum Amerikaanse koelkast

Prachtige koelkast met veel ruimte, zowel in de koelkast als in de vrieskast. Hij is erg stil, koelt goed en is makkelijk in te stellen met het digitale paneel. Het geluidje bij het openen van de deur hoor ik al geeneens meer. Wij zij erg blij met onze aankoop, zeker voor deze prijs en ook nog eens 5 jaar garantie.
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Prijs/kwaliteit
  • Mooi apparaat
  • 5 jaar garantie
Minpunten
  • Geen gevonden
Anton & Betty Quist-Deylius03-06-2021

Prima prijs/kwaliteit

onze koelkast was kapot en heb van vakantiegeld een nieuwe moeten kopen en deze voldoet prima aan onze wensen
Pluspunten
  • volop ruimte
  • overzichtelijke ijdeling
  • zuinig in gebruik
Sam30-04-2021

Mooie grote koeling!

prijs-kwaliteit is top! heb zoveel koelkasten gecheckt en fysiek bekeken maar qua ruimte, grootte, indeling en prijs was dit voor mij echt een goede aankoop
Pluspunten
  • garantie
  • ruim
  • koelt goed
  • makkelijk verplaatsbaar
Iwan11-04-2021

Mooie, stille, zuinige koelkast

Voor mensen die altijd al een Amerikaanse koelkast wilden hebben , maar een klein budget hebben, is dit de ideale koelkast, ruim van binnen, stil van buiten.
Pluspunten
  • Ruim koelgedeelte
  • Ruim Vriesgedeelte
  • Extreem stil
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
Simone20-03-2021

Zo fijn!

Paar maand terug deze vries/koelkast aangeschaft. Wat een fijn apparaat. Als overzichtelijk. Veel ruimte. Staat mooi. Geluidloos. Mooie grote vakken in de deur. Zeer blij mee.
Pluspunten
  • Ruimte
  • Overzichtelijk
Bosch15-01-2021
2.0

veel geluid, alsof het opstijgt

2.0
De koelkast maakt veel te veel lawaai. geen normale koelkastgeluiden. het is alsof deze opstijgt. miskoop. andere merken maken vele malen minder lawaai.
Carmen06-01-2021

Mooie grote koel/vries combinatie. Werkt super

Wij hadden een losse koeler die ging stuk dus gelijk naar wat groters gekeken. Veel ruimte en no Frost vriezer top
Minpunten
  • Je kan de glasplaten niet veranderen in hoogte
Rene Vos10-12-2020

Top Amerikaanse koelkast!

Fijne Amerikaanse koelkast/vriezer. Veel ruimte in het vries en koel gedeelte. Bijna geen geluid als de koelkast aanslaat.
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • mooie indeling
Minpunten
  • nog niet gevonden
Ambacht10-12-2020

Fijne Amerikaanse koelkast

Zeer mooie Amerikaanse koelkast met veel koel en vries ruimte voor een mooi prijs. Ben er zeer tevreden over.
simone30-11-2020

Zee van ruimte

Mooie strakke uitvoering. Binnenkant erg praktisch en veel ruimte. Stil aanwezig. Makkelijk te (ver)plaatsen door de wieltjes.
gerrit van oorschot29-09-2020

Amerikaanse koel/vriezer

Is zeer mooi en degelijk. Koelt perfect en vriest super snel. Is totaal geluidloos(heeft de eerste 2 dagen in de woonkamer gestaan) en je hoort hem nauwelijks, je moet er echt op letten om hem te horen
Pluspunten
  • Zeer mooi en degelijk
  • werkt perfect
Minpunten
  • nog niks gevonden
verhoeven25-08-2020

voor deze prijs en kwaliteit nergens te koop

zeer ruime koelkast en diepvries en voor deze kwaliteit nergens te koop of honderd euro duurder ,top aankomt ieder aan te raden
Pluspunten
  • mooie ruimtes
  • economisch ingericht
Inge07-04-2020

Aanwinst voor je keuken voor een normale prijs

Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Veel inhoud in zowel vries-/koelkast gedeelte, praktische indeling en mooi design.
Pluspunten
  • veel ruimte
  • praktische indeling
  • temp. zelf regelbaar koel-/vries gedeelte
  • prijs - kwaliteit
C13-01-2020

Mooie, ruime Amerikaanse koelkast

Door het rvs al mooi om in de keuken te hebben. Erg ruim van binnen, ook het vriesgedeelte. Fijne bediening en goede verlichting binnenin.
Serge17-10-2019

goede prijs/kwaliteit verhouding

Mooie ruime Amerikaanse koelkast. Heel veel ruimte ook aan de binnenzijde van de deuren is veel opbergmogelijkheid. Qua geluid is het prima. Je hoort wel de leidingen aan de achterzijde af en toe maar wij vinden het niet hinderlijk. Nu 3 weken in gebruik en nog steeds erg tevreden. Wel is het iets lastig om kort nadat je een deur hebt geopend deze weer te openen. Trekt dan vacuum en gaat soms iets zwaar.
Pluspunten
  • prijs/kwalititeit
  • solide deuren
Minpunten
  • piepgeluid bij het openen
DR. Teisman07-10-2019

Boven verwachting

Dit hadden we niet verwacht, zo'n geweldig apparaat. Onze oude koelkast was stuk gegaan, wilden al heel lang graag een Amerikaanse koelkast in de keuken. En hij staat er nu, ziet er heel mooi uit, of zo als mijn zoon zei "Fancy". Makkelijke bediening,heel veel ruimte zowel in het koel als vries gedeelte.Fijne led verlichting. Daarnaast zuinig en stil. Kortom een geweldig apparaat voor een eerlijke prijs. En ook nog eens 5 jaar garantie