Inventum VR1420 Vrijstaande Vrieskast - 153L - Wit - Vriezers

Inventum VR1420 Vrijstaande Vrieskast - 153L - Wit
Inventum VR1420 Vrijstaande Vrieskast - 153L - Wit
Energieklasse A, E
Review schrijven over Inventum VR1420 Vrijstaande Vrieskast - 153L - Wit

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VR1420 Vrijstaande Vrieskast - 153L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

J de Vries15-08-2024
3.0

geen aanrader

3.0
slechte keuze ooit mijn eerste review was lovend tot ik hem langer had. Hij begon onregelmatig te vriezen waardoor eten doorgevroren was en dus weggegooid kon worden. Contact opgenomen met inventum prima service de vriezer werd omgeruild voor een nieuwe. Dit was in februari heel fijn deze vertoonde dezelfde mankementen maar zelfs een gedeelte dat helemaal niet vroor. Dus ik ben er klaar mee krijg nu weer een nieuwe waar ik niet op zit te wachten. Dus kortom denk er goed over na voor je deze vriezer aanschaft.
Minpunten
  • vriest niet goed
  • klep onderin
f***********@h******16-06-2022

Een echte aanrader

Kompakt slimme indeling, juiste keus, geringe investering!! Bij Expert is de keuze gauw gemaakt.
Pluspunten
  • kompakt
  • indeling
J de Vries.15-04-2021

Vrieskast inventum low frost

Ik ben heel blij met deze vrieskast. Ik heb voor deze vrieskast gekozen voor de hoogte van deze kast en de prijs. Ook heb ik al jaren goede ervaringen met producten van inventum.
Pluspunten
  • ruim en overzichtelijke indeling
  • Mooie ruime lades en goed verlicht.
Minpunten
  • Onderste vak met klep
Erik29-12-2020

Mooie vriezer

Mooie vriezer met veel opbergruimte voor een scherpe prijs. Samen met de 5!! Jaar garantie echt een aanrader!!
RV06-10-2020

Mooie vriezer

Grote lades waar makkelijk een pizza in kan, stil en zuinig. We hadden niet veel plek en deze vriezer mede gekozen vanwege de smalle vormgeving, slechts 55 cm breed! Voor ons de perfecte match.
Pluspunten
  • Grote lades
  • Veel ruimte
  • Prijs
Minpunten
  • Nog geen ontdekt
RM19-03-2020

Inventum VR1420 - No-nonsense Nederlands kwaliteitsproduct.

Was op zoek naar een goede maar ook zuinige vriezer die niet te groot en zwaar is. Uitgekomen bij Inventum qua formaat, design, prijs en review. Het betreft hier een no-nonsense Nederlands kwaliteitsproduct, zonder toeters en bellen voor een gunstige prijs. Het apparaat is niet te zwaar en makkelijk hanteerbaar. Het apparaat heeft ook een mooie poedercoating met structuur. Dit zie je niet vaak. Installatie is en fluitje van een cent. Na ca. twee uren na inschakeling de levensmiddelen al in de vriezer kunnen plaatsen. Na registratie via de Inventum website, heb je 5 jaren garantie, inclusief omruilgarantie. Snelle (kosteloze) levering binnen 24-uur via EP. Aanrader!
Magnus Weller21-01-2020

Ruime en comfortabele inhoud en opbergsysteem

Mooie vrieskist, niet te groot en niet te klein. Ruim in zijn inhoud met drie lades en klepsysteem boven en onder in de kast. Ook gewoon mooi om te zien; een aanwinst in je huis!
Pluspunten
  • Ruim en niet te groot