ETNA AO660RVS Onderbouw Afzuigkap - RVS - 285 m³/uur - Afzuigkap

ETNA AO660RVS Onderbouw Afzuigkap - RVS - 285 m³/uur
ETNA AO660RVS Onderbouw Afzuigkap - RVS - 285 m³/uur
Energieklasse C, D
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 99,40 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA AO660RVS Onderbouw Afzuigkap - RVS - 285 m³/uur

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AO660RVS Onderbouw Afzuigkap - RVS - 285 m³/uur op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r*****@z*******06-10-2025

Wasemkap

Mooie kap, zeer makkelijke montage. Hij doet het goed, goed licht en 3 standen.
v****@k***********02-07-2025

Perfect

Goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
  • Overzichtelijk
j********@g********01-07-2025

Bevalt goed.

Na het uitpakken van de wasemkap gekeken of hij werkt voor het monteren. Alles ok. Na montage een flink geratel. Na demontage kwam ik erachter dat het afdichtings deksel aan de bovenkant aan de schoepen van de motor kwamen. Ik heb het deksel niet vast geklikt maar met plakband gemonteerd. Probleem opgelost. Verder werkt hij prima. Alleen in stand 3 wat veel geluid.
p**************@g********06-06-2025

Top afzuigkap

Had al eerder een etna afzuigkap, dus maar weer voor etna gegaan prima afzuigkap voor mooie prijs en werkt 👍👍👍
Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk in gebruik
Monique 30-03-2025

Rvs afzuigkap

Mooie afzuigkap,werkt goed ,op stand 2 werkt hij goed,,3 is een beetje lawaaierig Was makkelijk aan te sluiten,top
Pluspunten
  • Zuigtabletten goed
  • Mooie kleur rvs
a***************@g********21-12-2024
Prima product. gemaakt van stevig materiaal. Doet het voortreffelijk t.o.v van wat we hadden. Een verbeter puntje met de montage zou een slob/sleufgat zijn zodat he in je eentje te monteren is
f*************@g********11-07-2024

Zeker een aanrader

Deze afzuigkap werkt prima, het is het zelfde model alleen wij hadden de oude Etna al heel lang en was aan vervanging toe. De maten waren het zelfde, dus makkelijk zelf te plaatsen. Groetjes frank hermans.
Pluspunten
  • Hij zuigt krachtig
Sas05-07-2024

Vet uitgooiende afzuigkap

Waardeloos herrie apparaat. Wij kunnen, helaas, alleen met recirculatie werken. Het vetfilter houd niets tegen. Mijn brillenglazen en de bovenkant van het glazen klepje wat je open doet als je het aanzet zijn moddervet. De vloer en het keukendeel wat voor de kookplaat ligt, dus in de recirculatie uitblaas zone moet je iedere dag afnemen vanwege het vet. Het vetfilter kijk je dwars doorheen. De kooklucht trekt ook niet weg. Het is een nieuwe afzuigkap met nieuwe koolstoffilter. Nu na 1 maand gaat hij de deur uit en ben ik op zoek naar een nieuwe die wel het vet kan filteren. We hebben geen friteuse aan binnen en bakken 2 stukjes vlees per dag.
Minpunten
  • Filtert geen vet
  • Filtert geen kookkuchtjes
b*********@c*********25-01-2024

Bevalt er goed

Prema afzuigkap. Stil vergelijken dan vorige afzuigkap van een andre merk. Ik ben tevreden met de aankoop.
  • Goed overzicht
r*********@h**********01-09-2023

bevalt zeer goed.

Gekozen omdat mijn vorige afzuigkap ook een Etna was en ik daar zeer tevreden over ben geweest. Dat is de reden dat ik op zeker een nieuwe Etna afzuigkap wilde voor mijn nieuwe keuken.
Pluspunten
  • Weinig geluid
  • Mooi uitelijk
Boudewijn28-10-2022

meteen kopen, niet verder zoeken

makkelijk om te bevestigen ,mooie uitstraling, werkt prima , prijs /kwaliteit uitstekend!
Pluspunten
  • looks
  • degelijk
Minpunten
  • hoogste stand hoop herrie
s****@z*******19-10-2022

Geweldig apparaat ben er heel blij mee.

Mooie afzuigkap ziet er super uit en makkelijk in gebruik ben er super blij mee. Ook goed en snel geïnstalleerd door installateur, ben blij met Expert.
Pluspunten
  • Doet goed zijn werk
  • Ziet er mooi uit
h********@z*******20-05-2022

Prima afzuikap

Wij hadden een afzuigkap van dit type. Hiervan was de knoppen module defect, hij ging niet meer aan. Dus wij hebben gekeken of het zelfde type nog verkrijgbaar was. Dit was het geval, dus een nieuwe online besteld. Ik kon de afzuigkap op dezelfde plaats monteren, alleen de afzuigslang vervangen. Dus je ziet maar hoe tevreden wij zijn over deze afzuigkap.
Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Goed schoon te maken
  • Word compleet geleverd
Minpunten
  • Zou iets minder geluid kunnen maken
H. CORBA09-09-2019

Mooi Design Afzuigkap

Ik heb een ETNA afzuigkap type AO 660RVS gekocht. Deze opgehangen en ik was erg verrast. Hij produceerde weinig geluid, en zuigt goed af. Dit type afzuigkap heeft een mooi design, en is goed afgewerkt. Wat ik een min puntje vind is dat de meegeleverd schroeven geen kruiskop is, maar Torx.
Pluspunten
  • Mooi Design
  • Redelijk geruisloos
Minpunten
  • Torx schroeven