Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 789,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA VW838CP
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW838CP op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Voor mij belangrijk was stil en zuinig wat betreft stroomverbuik.
Deze machine is zeer zuinig en extreem stil; eenvoudig zelf in te bouwen / de oude machine te vervangen.
Handig ingedeeld binnenwerk.
deze vaatwasser van Etna gekozen omdat hij extreem stil is (38 db) en energie zuinig (A).
onze oude Bosch (26 jaar oud) ging lekken, rubbers en aansluiting op. We gebruiken hem nu 3 weken en hij bevalt goed. even wennen was dat de deur open springt als hij klaar is. de vaat wordt schoon, en da's de bedoeling. makkelijk zelf in te bouwen en afvte stellen. so far so good.
na 18 jaar met simpel vaatwasmachine over gestapt op de Etna 838 met en uitgebreid program. en wat is deze stil, deze is aan tebevelen.zeer goede prijs kwaliteits verhouding.