Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 199,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KIS159ZT Inductiekookplaat - 59 cm - Plug & Cook - Zwart
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIS159ZT Inductiekookplaat - 59 cm - Plug & Cook - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Goede, betaalbare en meer dan basale inductiekookplaat
Op zoek naar een betaalbare en functionele inductiekookplaat, kwam ik deze van Etna tegen. De plaat voldoet aan mijn verwachtingen: eenvoudig te bedienen, makkelijk schoon te houden en makkelijk te installeren.
De plaat wordt met een gewone stekker aangesloten, dus echt plug-and-play.
De bediening kostte me weinig moeite om onder de knie te krijgen, ik was er snel mee vertrouwd. Boost-functie aan en uit zetten per kookzone, timer gebruiken, handig en snel geleerd.
Het vermogen instellen en veranderen (in 9 standen) werkt heel direct, vergelijkbaar met koken op gas. Dit maakte het voor mij heel makkelijk om aan koken op inductie te wennen!
De ventilatoren gaan af en toe aan, maar komen niet boven het geruis van mijn afzuigkap uit (gas maakt meer lawaai!).
Alle keuzes die je maakt met de tiptoetsen worden duidelijk geaccentueerd door een duidelijke pieptoon en (tijdelijk) knipperend display bij de gekozen zones en functies.
Als klein minpuntje wil ik toch benoemen dat de plat, eenmaal gemonteerd met de afdicht-tape, een paar millimeter boven het aanrecht "zweeft". Ik verwacht dat dit extra aandacht vereist bij het schoonmaken en schoonhouden van de rand en het aanrecht.
Verder dus niets dan lof en zeker een aanrader. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs!
Etna is betrouwbaar product. De,e inductieplaat is prettig in gebruik.
Ik had eerst 2 fase.
Maar door verhuizing moest ik naar 1 fase.
Met Etna is daar geen verschil in.
Ik vi d het fijn in gebruik
De kookplaat is makkelijk in te pluggen in het stopcontact en dit is de reden dat ik hiervoor heb gekozen. Werkt prima en vanzelfsprekend! Het enige wat ik zou willen is dat je het volume van het geluid kan uitzetten of lager zetten.
De 1-fase kookplaat is een ontzettend makkelijk te bedienen product. Afmetingen die op de website waren aangegeven klopten exact zodat de kookplaat precies in de uitsparing van de oude paste. Drie jaar extra garantie gekrgen door wat simpele handelingen op de website te doen.
Super inductiekookplaat voor een zeer goede prijs.
Als je geen perilex aansluiting hebt, dan is dit de ideale plaat om te kopen!
Duidelijke omschrijving en super gemakkelijk om te bedienen. En nog 5 jaar garantie.
Ik ben tevreden. 👍
De informatie op de website was duidelijk en onze keuze was daardoor snel gemaakt. De levering was snel en punctueel en de installatie was eenvoudig. Het produkt voldoet geheel aan onze verlangens.
Dit product werd mijn aangeboden door mijn huurbazin. Over dit product ben ik zeer tevreden. Het is super makkelijk geplaatst en mega handig in gebruik. Je hoeft er niet bij na te denken. Mooi en strak afgewerkt. Dank je wel Etna!
Deze kookplaat is zo fijn, omdat hij ook op 1 fase aangesloten kan worden. En hij werkt dan ook nog heel goed. Het water in de pan is zo gekookt! Het plaatsen was heel eenvoudig.
Goede adviezen van Etna gekregen en ze bieden ook hele goede service!
Deze inductie kookplaat gekozen om de prijs-kwaliteitsverhouding. Ben er erg tevreden mee, is de juiste keuze geweest. Het is een compacte plaat waar geen aparte stekker aan zit, al moet hij wel op een aparte groep.
De plaat is eenvoudig schoon te houden, en biedt voldoende ruimte voor 4 pannen.
Ideaal voor als je wat minder ruimte hebt.
De kookplaat aangeschaft voor ons vakantiehuisje. Qua formaat dus perfect, zeker ook het vermogen. Doordat deze in te stellen is, voldoet het aan de eisen van het vakantiepark. Dat is met een gerust hart koken! De kookplaat ziet er ook mooi uit en was makkelijk te installeren.
Nog niet zoveel reviews over specifiek deze kookplaat. Van gas naar inductie was de bediening vooral spannend. Hoe makkelijk zou dat zijn? Met deze kooplaat door middel van één centrale slider-bediening. Dat gaat eigenlijk heel makkelijk en went snel. Je kan in één keer van 5 (begin-stand) naar bijvoorbeeld 8 of 2 door daar op de slider te drukken, maar ook slepend met je vinger. Kleine aanpassingen in stand, van 5 naar 6 bijvoorbeeld is even wennen; waar zet je je vinger. Kwestie van ervaring.
De bediening is goed eenvoudig en overzichtelijk met genoeg ruimte tussen de knoppen. De ventilatoren hoor je zacht, niet hinderlijk en minder dan afzuigkap op laagste stand. Installatie was eenvoudig, stekkerklaar. Het had mijn voorkeur dat de grootste pit achter zit, waar waar ik de beste afzuiging heb. Al met al heel tevreden met de overstap van gas naar inductie en in het specifiek met deze kookplaat.