Liebherr SIFNdi 5178 Peak NoFrost - Vrieskast - 249 l - Wit - Vriezers

Liebherr SIFNdi 5178 Peak NoFrost - Vrieskast - 249 l - Wit
Liebherr SIFNdi 5178 Peak NoFrost - Vrieskast - 249 l - Wit
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 2.659,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr SIFNdi 5178 Peak NoFrost - Vrieskast - 249 l - Wit

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr SIFNdi 5178 Peak NoFrost - Vrieskast - 249 l - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

b*************@l******12-11-2025

Zeker een aanrader, zeker de ijsblokjesmaker.

Fraaie vormgeving met veel ruimte en mogelijkheid voor verse ijsblokjes. Soepele lades met voldoende ruimte.
Pluspunten
  • Veel lades
  • Soft close van de deur
m**********@g********08-03-2025

fijne vriezer

we zijn al jaren liebherr fan. Superieur apparaat ; degelijke lades; zeer stabiele temperatuur
Pluspunten
  • degelijk
J**********@g********22-01-2025

Hoge diepvriestemperatuur (-28), kwalitatief hoogstaand product. Al eerder Liebherr diepvrieskast gehad (geen inbouw) waarover wij zeer tevreden waren.
Pluspunten
  • Hoge vriestemperaturen
  • strak design en ijsblokmachine