Liebherr SIFNSe 5128 - Inbouw Vrieskast - 213L - Wit - Wijnkoelkasten

Liebherr SIFNSe 5128 - Inbouw Vrieskast - 213L - Wit
Liebherr SIFNSe 5128 - Inbouw Vrieskast - 213L - Wit
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 1.519,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr SIFNSe 5128 - Inbouw Vrieskast - 213L - Wit

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

9.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr SIFNSe 5128 - Inbouw Vrieskast - 213L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

JvdL07-08-2025

Fantastische vriezer!

Wat een goede vriezer, mooi ruim en No-Frost is een absolute aanrader! Ook erg stil model, staat in de open keuken maar hoor je niet eens aanslaan. Koelen of vriezen? Kies een Liebherr!
Pluspunten
  • Ruim
  • No-Frost
  • Digitale temperatuurinstelling
Minpunten
  • Volgende kast wordt met verlichting
Paulien03-06-2025

Topaankoop waar ik jarenlang plezier van verwacht te hebben.

Op aanraden van familie heb ik deze Liebherr vriezer aangeschaft, en ik ben er ontzettend blij mee. De kwaliteit straalt er vanaf: stil, energiezuinig en praktisch ingedeeld. Wat ik vooral handig vind, is de slimme functie die de diepvries biedt. Via de app kan ik alles gemakkelijk in de gaten houden, zoals de temperatuur. Ook fijn dat ik notificaties krijg als de deur te lang open staat of als er iets aan de hand is. Kortom: topaankoop waar ik jarenlang plezier van verwacht te hebben. Aanrader!
K. Jacobs30-08-2024

Liebherr inbouwdiepvries

Onze nieuwe Liebherr inbouwdiepvries is goed en heel praktisch in gebruik. Fijn dat de temperatuur van de vriezer aangegeven staat, en dat er ook meerdere mogelijkheden zijn voor verschillende gelegenheden! Waar wij ook heel erg over te spreken zijn, is dat de fabrikant 8 jaar garantie geeft. In onze ogen ben je dan ook als producent zeker van de kwaliteit van je product. Hopelijk hoeven we hier nooit gebruik van te maken, maar het geeft toch een zekerder gevoel!
Pluspunten
  • Praktisch
  • Duidelijke temperatuur
  • Meerdere mogelijkheden voor invriezen
  • Goede prijs kwaliteit verhouding