Liebherr Rsdci 1621 Plus - Wijnkoelkasten

Liebherr Rsdci 1621 Plus
Liebherr Rsdci 1621 Plus
Energieklasse C
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 711,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr Rsdci 1621 Plus

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr Rsdci 1621 Plus op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j**************@h********10-10-2025

Geweldig Product

Prachtige koelkast zowel uiterlijk als innerlijk mooi ruim vriesvak etc,etc altijd Bosch Fan geweest maar nu toch overgestapt naar Liebherr
Pluspunten
  • uiterlijk mooi
  • van binnen zeer effectief
Jozeeke05-10-2025

Muisstil.

Meteen na het plaatsen van de koelkast, kreeg ik al in de gaten hoe stil hij was. Ik hoorde niks, ook niet dat hij aansloeg. Alles wordt zeer goed gekoeld en bevroren en dat is een aanwinst vergeleken bij mijn vorige, die al veel ouder was. Daarnaast vindt ik de antracietgrijze kleur ook een aanwinst in mijn keuken.
Pluspunten
  • Muisstil.
  • Mooie uitvoering.
W*******@k*********12-07-2025
Modern enstille koel vries combinatie
p*********@u*********21-11-2024

Mooi en geruisloos

Mooie, geruisloze, betrouwbare koelkast.
Mike28-10-2024

Dijk van een koelkast.

De behuizing is van RVS. De koelkast is enorm stil en verbuikt erg weinig stroom. De deurbeugel is een ingenieus ding dat de koelkast extra goed gesloten laat zonder dat je de koelkast moet openrukken als je iets wilt pakken want het werkt met een soort hefboom mechanisme. Er is een App voor maar daar heb ik nog niet naar gekeken. De koelkast kan via tiptoetsen geregeld worden en ik vind het fijn dat hij ook desgewenst op 9* celcius kan. Er komt een waarschuwingspiep als de deur te lang geopend is. Het valt me op dat de koelkast enorm lang koud blijft als deze eens uit is komen te staan. De brede horizontale deur van het vriesvak is geweldig. Het is verder een mooi ding ook van binnen om te zien met handige indelingen die mogelijk zijn en goede glasplaten. Lijkt makelijk te reinigen. Nu de nadelen. Eigenlijk geen. Alleen vind ik de constructie aan de onderkant ietwat kwetsbaar uitzien achteraan (wit plastic stuk). Vooraan zitten wel goede schroef poten.
Pluspunten
  • Ontwerp
  • Zuinig
  • Stil
Minpunten
  • Onderkant achteraan van plastic
  • dat was het